Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се работи с програмата RatioMaker

Featured Replies

тази програма ми я пратиха и ми казаха че помага за по-бързо сийдване ! ето снимка:

das2pf.png

ако може ми кажете за всяко поле какво да пиша !

ето я програмта

ЛИНК

Редактирано от juventus_fen (преглед на промените)

• Автор

мерси много ! имам само един проблем ! някой може ли да ми обясни точка 3 :

За следващото поле - Info Hash (SHA1) копирайте информацията от Properties на файла

<{POST_SNAPBACK}>

ако някой може да ми даде тази информация примерно за ТОЗИ торент !

ще съм му задължен

Редактирано от juventus_fen (преглед на промените)

• Автор

благодаря ти ! а сега може ли да ми кажеш каде да го намеря този Fake port ? ;):wors:

untitled2qe.th.jpg

В дясно е следващото поле "Fake Port". Препоръчително е в него да сложите порта на който работи вашия клиент.

Картинката е от BitComet - при мен порта е 55500.

• Автор
untitled2qe.th.jpg

Картинката е от BitComet - при мен порта е 55500.

<{POST_SNAPBACK}>

благодаря ! сега ще видя какво ще стане ! :wors:

• 3 седмици по-късно...

Пиша тук, именно защото нещо ми скимна да "лъжа" тракерите.. :oops: Гледам има доста модове за Azureus-Shu, Smasher и т.н. Ето и един доста хубав немски форум, да ама аз немски не знам и думичка, така че вие сте на ход. Регистрирах се.. И отивам на "Downloads->Public Mods", но не мога да го сваля този пуст мод. Хвърлил съм око на Shu v1.7 RC2, имам го свален 2 пъти, от един турски форум, и двата архива са с парола и не мога да го отворя. Ако искате линкове пишете.

• 10 месеца по-късно...
тази програма ми я пратиха и ми казаха че помага за по-бързо сийдване ! ето снимка:

das2pf.png

ако може ми кажете за всяко поле какво да пиша !

ето я програмта

ЛИНК

можеш ли да дадеш друг линк че на този му е изтекъл срока :yanim:

A тази програма за какво служи???

Служи да НЕ можете да теглите от тракери. Има демо от около 10 до 30 мин., след което вече не можете да теглите(или изобщо да влизате) от тракери.

показва ми: socket error # 10061 Connection refused. ;)

Опитай с този линк.Пробвай да свалиш друга версия. cool.gif

Пробвах с най-старата весия и пак ми показва същото :)

Това не е хубаво - старо е и го ловят. Аз ползвам Ratio Master 1.6 (напишете името в Google и си го изтеглете ако искате) - много по-надежден е; теглите торент; зареждате го в програмата и пишете, че го имате на 100%, доунлоад скорост 0 и съответната ъплоуд скорост.

П.С. Не злоупотребяваите с високи скоростти, защото ще ви хванат. Също така не го ползвайте в по-"елитните" тракери, защото те си си имат защита и го ловят дори при минимална скорост.

Това не е хубаво - старо е и го ловят. Аз ползвам Ratio Master 1.6 (напишете името в Google и си го изтеглете ако искате) - много по-надежден е; теглите торент; зареждате го в програмата и пишете, че го имате на 100%, доунлоад скорост 0 и съответната ъплоуд скорост.

П.С. Не злоупотребяваите с високи скоростти, защото ще ви хванат. Също така не го ползвайте в по-"елитните" тракери, защото те си си имат защита и го ловят дори при минимална скорост.

хах,може да се пробва за бъзика biggrin.gif

хабер си нямам от немски обаче и неможах да се регистрирам в тоя форум на RatioMaster 1.6,ако някой може да я метне някъде.. :wors:

Интересно. Хората се опитват да ви снабдяват с музика, филми, игри и програми, а вие искате да ги лъжете и мамите с такива програми. В случай, че не сте разбрали, торентите са на принципа на всеобщо споделяне и щедрост.

Интересно. Хората се опитват да ви снабдяват с музика, филми, игри и програми, а вие искате да ги лъжете и мамите с такива програми. В случай, че не сте разбрали, торентите са на принципа на всеобщо споделяне и щедрост.

А що ме принуждават да правя коефициенти, гигабайти уплоуд и даунлоад, че да ми позволят и аз да ги снабдя с нещо?? Или си мислят, че щом съм се регистрирал там съм длъжен по цял ден с тях да се занимавам?

А що ме принуждават да правя коефициенти, гигабайти уплоуд и даунлоад, че да ми позволят и аз да ги снабдя с нещо?? Или си мислят, че щом съм се регистрирал там съм длъжен по цял ден с тях да се занимавам?

Никой не те принуждава да правиш коефициент ако искаш правиш,ако искаш не.Но съм чувал,че е препоръчително.Нали за да вземеш трябва и да дадеш.Все пак трябва да уважаваме труда и на другите.

:baby: Нямаше да сме истински българи, ако поне веднъж през живота си не сме опитали някой тарикатлък. Слава богу, че нормалните хора са повече от тарикатите иначе в тази страна съвсем нямаше да може да се живее. (Какво бихме правили без торенти?)

:) Призовавам начинаещите тарикати да се очовечат и да избягват антиобществените фокуси, защото по този начин има опасност да станат баш тарикати. Най-важното според мен е да помнят, че най-големите тарикати обикновено приключват житейския си път преждевременно. Не водя точна статистика, но медиите ми дават достатъчно основания да считам твърдението си за вярно. Имена няма да споменавам, но всички те са започнали в ранна детска възраст като малки тарикатчета с дребни мошеничества, а сега много от тях вече ги няма.

Никой не те "принуждава". Освен това не е задължително да качиш нещо ново. Сийд също става. Ако всички бяха като теб, нямаше да има торенти. Българите сме на принципа "дай, че да ти дам", който е несъвместим с "давам, за да ми дадеш", който е всъщност важен в случая. Само за сведение: докато бях на неограничен съм сийдвал торент общо близо 10GB с 2-3KB/s до кофециент над 2.2 със сигурност и това на торент сайт, който НЕ засича коефициенти. И други сийдове съм имал разбира се. Щом аз мога да го направя, значи вие с по-бърза връзка можете да сийднете 1 филм поне до 1.0. Не се иска невъзможното.

Дава ви се нещо безплатно, вие още по-безплатно искате. Това си е чиста наглост. Да, някои торент сайтове прекаляват, но като цяло това е ТОЧНО заради такива като вас, които теглят и бягат и/или лъжат.

Усещам че за някои думи като супер потребител е цел която позволява всякакви средства.И защо? За да се фука някое пишлигарче пред приятелчетата си,вижте ме какъв съм тарикат ! Жалко е, за тях самите. Вместо да положи малко старание,и да си извоюва това право в торента,то се мъчи да лъже от малко,и така ще е манталитета му за цял живот,и на работа,и в обществото.

Усещам че за някои думи като супер потребител е цел която позволява всякакви средства.И защо? За да се фука някое пишлигарче пред приятелчетата си,вижте ме какъв съм тарикат ! Жалко е, за тях самите. Вместо да положи малко старание,и да си извоюва това право в торента,то се мъчи да лъже от малко,и така ще е манталитета му за цял живот,и на работа,и в обществото.

Уви, така е.

Никой не те принуждава да правиш коефициент ако искаш правиш,ако искаш не.Но съм чувал,че е препоръчително.Нали за да вземеш трябва и да дадеш.Все пак трябва да уважаваме труда и на другите.

Никой не те "принуждава". Освен това не е задължително да качиш нещо ново. Сийд също става. Ако всички бяха като теб, нямаше да има торенти. Българите сме на принципа "дай, че да ти дам", който е несъвместим с "давам, за да ми дадеш", който е всъщност важен в случая. Само за сведение: докато бях на неограничен съм сийдвал торент общо близо 10GB с 2-3KB/s до кофециент над 2.2 със сигурност и това на торент сайт, който НЕ засича коефициенти. И други сийдове съм имал разбира се. Щом аз мога да го направя, значи вие с по-бърза връзка можете да сийднете 1 филм поне до 1.0. Не се иска невъзможното.

Дава ви се нещо безплатно, вие още по-безплатно искате. Това си е чиста наглост. Да, някои торент сайтове прекаляват, но като цяло това е ТОЧНО заради такива като вас, които теглят и бягат и/или лъжат.

Грешно ме разбрахте...Нямам нищо против да сийдвам, нито се боря за коефициенти.Единствената ми цел е била да споделя ценни неща, които имам.И когато реша да го направя ми изскачат с разни изисквания за ъплоудър, да бил съвестен сийдър, да бил имал добра връзка, да бил допринесъл за тракера.Ами дразня се - нали като си ъплоудна нещата ще допринеса за тракера?!? Писал съм до модератори "така и така, имам нещо, искам да го пусна, ама нямам коефициент, връзката ми малко бавничка..." и никакъв отговор.Не знам заради кой е това, но вече като видя такива изисквания и почвам да тегля и да бягам...Ъплоудвам си нещата там където коефициентът не е обвързан с ъплоудърски права.

Може да не съм прав, но така мисля.

П.С. В никакъв случай не подкрепям тези тарикатски програми, както и не бих ги използвал.

Редактирано от Karko (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.