Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ъпгрейд до 350 -400лв.

Featured Replies

трябва ми само процесор и видео карта разполагам с 400 лв

вмомента съм с 7fe22d321737650c.JPG

• Автор

чесно да ти кажа незнам мисля че беше волтронско или нещо такова

оле майко... Фортрон? Те са добри... колко вата е? Видеото слагаи 4890 за производителност или 5770 за гъзария. Процесора ти е добър и няма подходящ в ценовия клас, който търсиш...

Да сложи 4890 предлагам по-добра от 5770,особено на по-големи рез.,а това че 5770 има DX11 нищо не значи защото не може да се справи добре с него,минимума за DX11 е 5850,за която няма да му стигнат парите.

Ако fortron ти е 350-400w е достатъчен за тази видео карта,не гледай какво пишат хората

5770=4870... 5850>4890...

5770 е за гъзария, щото единственото предимство е че е по-нова...

А не говорете глупости, 4890 е супервисок клас видео и яде бая ток, 350 вата нема да я изхранат даже и с 2-ядрен процесор... Не си правете криви сметки без кръчмари. 350 вата захранване не трябва да се натоварва редовно на повече от 300 вата... При видео, като 4890, което яде само 200+ вата, редом с процесор (дано) 65 вата станаха почти 300, като не смятам рам, дъно, хард(ове), оптични у-ва, вентилатори и т.н. 350вата ще ти стигнат за десктоп режим... Пускаш старкрафт и се претоварва...

• Автор

като гледам тая видео за 370 нещо щом казвате че процесора е добре аз мислех че трябва и нов процесор за това казх толко пари в такав случаи ка кажем 200 220 лв нещо :?

5770=4870... 5850>4890...

5770 е за гъзария, щото единственото предимство е че е по-нова...

А не говорете глупости, 4890 е супервисок клас видео и яде бая ток, 350 вата нема да я изхранат даже и с 2-ядрен процесор... Не си правете криви сметки без кръчмари. 350 вата захранване не трябва да се натоварва редовно на повече от 300 вата... При видео, като 4890, което яде само 200+ вата, редом с процесор (дано) 65 вата станаха почти 300, като не смятам рам, дъно, хард(ове), оптични у-ва, вентилатори и т.н. 350вата ще ти стигнат за десктоп режим... Пускаш старкрафт и се претоварва...

Не говори ти глупости виж един пич от hardware bg с е5200 клокнат на 3800мх и 4890 клокната на 950 ядро с Fortron 350w PNF и тогава ми говори.Може наистина да си трябва повече захранване за видео картатам,но да кажем едно подобно би стигнало

• Автор

Видео

Процесор 1 Процесор 2

понеже се го нося при фирмата от акде то го взех си избрах тези неща та питам дали ше станат с даното което е горе на снимкта

ПС а вярно ли е че моито дано стават само интелски процесори

Редактирано от war1racebg (преглед на промените)

1. Процесора ти е достатъчно добър. Няма смисъл да го сменяш за сега.

2. най-доброто за тея пари е захранване ново + мощна видеокарта (4870/4890) или по-слаба видеокарта (4850/4770).

3. Верно е, че производителите на видеокарти малко преувеличават, като искат захранвания 600 вата, ама не рискувай с 350 вата да изхраниш мощна машина, колкото и на ремикса да не му се иска...

Дънните платки се произвеждат за процесори или само на Интел, или само на АМД. Всички други части почти не зависят от производителя за дъното.

Ако вземеш един от избраните процесори (720 е по-добър) ще трябва да сменяш и дъно, а тогава ще отрежеш от бюджета за видеото... т.е.няма смисъл...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

В такъв случай избраната от теб видеокарта идва наистина най-поносимо като цена решение... А за нея няма смисъл да сменяш захранването. Процесора ти е добре... И него нянма смисъл да го пипаш...

Извинявам се, но немога не не не !!!

ATi 4870 1gb/256bit. - 600 кинта ;)

Аз ти предлагам зимай с куриер от Sky.bg и ако имаш случайно гаранция ? Зарежи я !!! Това е нелепо такива пари.Разбирам, че Асус ! Викат че били с по-добро охлаждане !?! НО... А и това "Препоръчителна крайноклиентска" ужассссс :)

То направо зимай 4670 както каза и до 200лв. тя е 160 ще има и да се почерпиш с приятели ;)

Редактирано от radislav (преглед на промените)

проблема е че ще нося кошницата там от каде я зех да я подновят а тва е http://www.qelectronic.com/index.php?p=4&cat=128

там радеоните са на по безумни цени

Тия или от дооооста време не са си обновявали ценовата листа или са доста наивни, че някой ще купува на такива цени. :offtopic_s: :offtopic_s: Колко време имаш още гаранция...така малко те изнудват да купуваш от тях...а на всичкото отгоре имат по 5 видео карти на Ати и нВидиа. На твое място ако бях и можеш да купувам от друга фирма бих взел 4890/5770 + ново захранване (не мисля че е уместно да се рискува компютър за толкова пари със захранване 350W...взимаш един Chieftec 500W да си спокоен и това е).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.