Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой ползвал ли е програмата Macrium Reflect Free Edition?

Featured Replies

Здравейте,бих искала да попитам някой ползвал ли е тази програма?Как се работи с нея и какви са отзивите ви?Напоследък работата ми налага повече документи и определени програми.Последното скапване на компютъра направо ме върна в първи клас!И тъй като не съм достатъчно запозната с преинсталация последва:носене на поправка,чакане и загуба на куп важни неща!Документацията не е много като количество,но пък е важна и я съхранявам на носител,но загубата на всички използвани програми,намирането им и инсталирането им наново....не ми се мисли!!!Доколкото прочетох в мрежата програмата е безплатна,което за мен е важно,иначе бих инсталирала Acronis или Norton Ghost,за които открих доста пълна информация за работа.Ще Ви помоля и за малко разяснениия след съхраняването на носител как се процедира при срив на системата.

А самия Windows няма ли си такава вградена програма?

Благодаря предварително!

Програмата е доста добра, надеждна и интуитивна.

Еми как се работи...като с всички останали подобни програми за правене на image.

Има си Rescue CD, което може само да рестoрва, но и това не е малко.

Компресията при мен е добра...от 15 GB инсталация за 2-3 мин. без да пипам нивото на компресия ми направи Image-a 4.39 GB

rmtvyg.jpg

(Макар някои познати да не са доволни от компресията).

Едно упътване за използване на програмата има тук:

v4: How to create a disk image

v5: How to create a disk image

Ако имаш въпроси питай ! :)

• Автор

Много ми помогна!За нея прочетох,че е малко бавна,но аз поддържам малко информация и ми върши работа.Двоумях се между нея и Backup4all 4.4 Build 189 Portablе,която ми препоръча горещо един приятел.Може да нахвърляш няколко думи,ако си я пробвал.

Благодарности!!!

Много ми помогна!За нея прочетох,че е малко бавна,но аз поддържам малко информация и ми върши работа.Двоумях се между нея и Backup4all 4.4 Build 189 Portablе,която ми препоръча горещо един приятел.Може да нахвърляш няколко думи,ако си я пробвал.

Благодарности!!!

Всъщност си падам по безплатния софтуер и не съм я пробвал. Иначе на картинка и тя не изглежда зле.

От безплатните добри са:

Easus Todo Backup: => http://www.todo-backup.com/products/home/

Paragon Backup & Recovery Free Edition: => http://www.paragon-software.com/home/db-express/

XML DriveImage => http://www.runtime.org/driveimage-xml.htm

Едно време имаше и безплатна версия на Acronis True Image 10 Personal Edition, аз мисля че все още пазя програмката с ключето, но не я използвам.

Ако ти трябва мога да ти пратя един Л.С.

Все си мисля, обаче че няма да сгрешиш с Macrium-a. :cool:

Различни ръководства за работа с нея има тук =>

http://www.macrium.com/blog/CategoryView,category,Tutorials.aspx

• Автор

Добре де,убеди ме за Macriumа!Да си призная....докато не ми се случи най - лошото(срив и загуба на данни),понятието "backup"не ми говореше нищо.Тепърва навлизам в материята и програмата ми се видя малко сложна.Май първо трябва да се пообразовам на тема XML формат,че ще ми трябва за програмата.

Добре де,убеди ме за Macriumа!Да си призная....докато не ми се случи най - лошото(срив и загуба на данни),понятието "backup"не ми говореше нищо.Тепърва навлизам в материята и програмата ми се видя малко сложна.Май първо трябва да се пообразовам на тема XML формат,че ще ми трябва за програмата.

Не е задължително. Можеш да махнеш отметката от опцията за създаване на XML профил по време на създаването на Image-a. Тя служи за преглеждане на съдържанието на Image-a. Аз лично не създавам такъв XML профил. Но винаги след създаване на Image натискай червения щит за проверка на съдържанието на Image-a, защото безплатната версия на Macrium не прави това автоматично след създаването на Image. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.