Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Без думи...

Featured Replies

863n.jpg

онуй дръпнaтото,на кого са картинките ? Подразбира се ,че са твои след като не си посочил друг автор,така ли е в действителност?

онуй дръпнaтото,на кого са картинките ? Подразбира се ,че са твои след като не си посочил друг автор,така ли е в действителност?

И аз се питам чии са. Тази с лебеда ми хареса особено много :huh:

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

03_mucha_500_lv.jpg

(проект за българска банкнота)

• 1 месец по-късно...
  • 3 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Темата е интересна (може би трябва да кажа - беше), но от доста време в нея няма какво да се научи. Да, картините са си картини. Ще ви кажа защо. Докато в началото, когато тема се роди и аз редовно я преглеждах, заглеждайки се и зачитайски се, картините се дискутираха и обсъждаха и много хора можеха да се образоват научавайки много неща, както за картината, така и за художника, сега темата се е превърнала в своебразна галерия, в която само се копират картини от мрежата и не се споменава и думичка за самата картина като такава, автора, идеята и т.н. Не виждам смисъл да кпираме и да пействаме картини от Google images

Въпреки всичко, темата е образователна и дано успеете да я възродите с облика и идеята, с които беше създадена.

• Автор

Темата е интересна (може би трябва да кажа - беше), но от доста време в нея няма какво да се научи.

Както веднъж ме сконфузиха в една тема за есета, тук не е професионален форум за изкуства и да се изисква едва ли не е лошо. Ако ти разбираш от изкуство значи ставате трима. Междувпрочем мога да изпиша много, което знам, че никой няма да прочете, а в случай че го направи, няма да го разбере. Какъв е смисъла?

Доколкото имената, аз нарочно ги избягвам. Нека картините говорят за себе си. Може да видиш назад, че опитах и диалог, само дето никой не знаеше за какво говоря. Това е като да занимаваш детска градина с теориите на Айнщайн - полезно е само на пръв поглед.

3568536785676.jpg

ПП: Установих, че изображението не е принудително свито, ако бъде добавено по този начин...

Редактирано от am-am (преглед на промените)

А защо реши, че никой няма да разбере? Или мислиш, че знаеш повече от... другите при положение, че не знаеш какво знаят те? ;)

Не говоря за "професионални рецензии" писани от специалисти, каквито определно повечето не сме. Говоря за обикновена дискусия. Всеки да сподели по няколко думи за картините, които публикува тук, какво харесва в тях, защо е избрал да покаже точно тази картина, как му въздейства тя, какво мисли за художника и т.н. Елементарни неща, които помагат да разбереш повече за картината, автора и най-вече за човека, който я е показал в темата.

Нима са те ограничили в тава, да даваш пълна и подробна информация за каквото и да било?

@ прелюбодееца

Напълно те подкрепям, последните постове (от 27.06.2009 до днес) в които има единствено и само img, без посочено име на художник/произведение или някакъв коментар насочващ към източника, ще бъдат изтрити. Авторите могат да направят необходимото за допълване на информацията в следващите 10 дена т.е. до края на месеца. Напомнянето, че все пак темата се казва "Да поговорим за картини" бе необходимо. Оценявам включването ти като градивна критика, но ще се радвам и ако освен ролята на наблюдател решиш да поемеш и тази на участник.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Автор

...

Викам си-хайде да си направим една такава темичка,в която всеки (ако има желание,разбира се) да постне някоя картина,която му е направила впечатление,да си каже какво точно е харесал в нея,какво настроение му е създала.Да поговори и да си каже мнението за картините ,които другите са постнали.....

Ами, че моите постове отговарят на това!? Ето картините ми, говорете за тях!

Останалото написах в темата за незабележителните снимки. Изтрито е, дано го помниш...

• 2 седмици по-късно...

Ами, че моите постове отговарят на това!? Ето картините ми, говорете за тях!

Не, не отговаря на това: "да си каже какво точно е харесал в нея, какво настроение му е създала". Приемам, че може да не знаете автора или че според вас коментарите са излишни. Затова постовете съдържащи тези картини са преместени в настоящата тема.

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.