Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма с която да излъжа камерата

Featured Replies

Проблемът ми е че ме наблюдават постоянно с камера какво правя.Има ли начин да пусна някакъв запис а камерата да си я ползвам за каквото си искам.Ще бъда много блгодарен ако някой ми помогне.

Проблемът ми е че ме наблюдават постоянно с камера какво правя.Има ли начин да пусна някакъв запис а камерата да си я ползвам за каквото си искам.Ще бъда много блгодарен ако някой ми помогне.

Отговора на въпроса ти според мен е от рода на кое е първо яйцето или кокошката :offtopic_s:

Или си върши работата или напусни :) в краен случай сложи едно гифче пред обектива как работиш :ph34r:

• Автор

Отговора на въпроса ти според мен е от рода на кое е първо яйцето или кокошката :offtopic_s:

Или си върши работата или напусни :) в краен случай сложи едно гифче пред обектива как работиш :ph34r:

Не става въпрос за работа.А някой който 24 иска да ме гледа на камерата в къщи.Нещо като Биг брадър.А аз искам да си върша някои свои неща.Молбата ми беше друга ,а не такива съвети.

Не става въпрос за работа.А някой който 24 иска да ме гледа на камерата в къщи.Нещо като Биг брадър.А аз искам да си върша някои свои неща.Молбата ми беше друга ,а не такива съвети.

Мими ти ли си, пак те избива на пси... ъъ..поезия...

• Автор

Мими ти ли си, пак те избива на пси... ъъ..поезия...

Ти мязам на Мими????? Ай ,стига сте спамели в темата. ОК?

От днес сайтът www.Psichologia.net възстановява безплатните психологични консултации. Консултанти са утвърдени психолози, обучавани в България, Европа и Русия.

Вашите запитвания изпращайте на адрес: [email protected] успех :rolleyes:

Редактирано от JuSt4FuN (преглед на промените)

Какви са тия глупости и как може да се излагате да пишете подобни ...

Като те наблюдават 24 часа във вас излез на квартира . Ако още не си самостоятелен нямаш право да ревеш за отношението на родителитети към теб .

• Автор

От днес сайтът www.Psichologia.net възстановява безплатните психологични консултации. Консултанти са утвърдени психолози, обучавани в България, Европа и Русия.

Вашите запитвания изпращайте на адрес: [email protected] успех :)

Колко мъка има по този свят........Казах без спам.Какво не разбра от тези 2 думи?

Като те наблюдават 24 часа във вас излез на квартира . Ако още не си самостоятелен нямаш право да ревеш за отношението на родителитети към теб .

Не искам съвет как да живея ,а с каква програма да си реша проблема.Ако не знаете не ми давайте глушави съвети.

Колко мъка има по този свят........Казах без спам.Какво не разбра от тези 2 думи?

Не искам съвет как да живея ,а с каква програма да си реша проблема.Ако не знаете не ми давайте глушави съвети.

Еми как да знаем като нито си писал кои те наблюдава и за какво те наблюдава . Ако си някои освидетелстан луд и децата ти те държат под контрол ! Или си под домашен арест ... и със съветите ни помагаме на престъпник !

Наеми си двоиник !

Тодор Колев може да ти свърше работа има и опит .

• Автор

Еми как да знаем като нито си писал кои те наблюдава и за какво те наблюдава . Ако си някои освидетелстан луд и децата ти те държат под контрол ! Или си под домашен арест ... и със съветите ни помагаме на престъпник !

Не ме карай да те докладвам че спамиш в темата.Но въпреки всичко ще ти отговоря като на бавноразвиващ. Поста съм го публикавал не във форум за психологически съвети,нито във бг мама ,нито в някой подобен.Нуждая се от точно определен съвет по технически въпрос.

Какво още да ти обясня? Иди се забавлявай другаде,тука моля само компетентни хора да помогнат.

Е не мога да не те наплюся :) С днешните келеши трябва твърда ръка. Жалко, че едно време и мен не са ме държали по-изкъсо, току виж бях станал човек...

Не ме карай да те докладвам че спамиш в темата.Но въпреки всичко ще ти отговоря като на бавноразвиващ. Поста съм го публикавал не във форум за психологически съвети,нито във бг мама ,нито в някой подобен.Нуждая се от точно определен съвет по технически въпрос.

Какво още да ти обясня? Иди се забавлявай другаде,тука моля само компетентни хора да помогнат.

Това заплаха ли е ! Аз да не те докладвам някъде другаде че тогава и програми за усмирителни ризи ще ти трябват !

• Автор

Абе тука има ли някой ,който разбира от компютри ?????Или само някакви псевдопсихолози ходят да ръсят мъдрости.

Ако ми разрешат да правя реклама ,ще ви пратя линкове на няколко форума за празни приказки.Там ще можете да се изявите подобаващо.Ще са точно за вашето възпитание и нисък интелект.

1. Няма нужда да пишеш с размер 7, никой досега не се е оплакал да има проблеми със зрението.

2. Щом си се съгласил да те наблюдават (или ти е наложено от някого), носи си последствията.

3. Това го местя в "Празни приказки", иначе просто трябва да изтрия темата.

Wankata.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Автор

Абе тука има ли някой ,който разбира от компютри ?????Или само някакви псевдопсихолози ходят да ръсят мъдрости.

Ако ми разрешат да правя реклама ,ще ви пратя линкове на няколко форума за празни приказки.Там ще можете да се изявите подобаващо.Ще са точно за вашето възпитание и нисък интелект.

1. Няма нужда да пишеш с размер 7, никой досега не се е оплакал да има проблеми със зрението.

2. Щом си се съгласил да те наблюдават (или ти е наложено от някого), носи си последствията.

3. Това го местя в "Празни приказки", иначе просто трябва да изтрия темата.

Wankata.

И това във форум на който пише че е за софтуер .....хахахахахахахахах .Явно в този сайт има само дървени философи....Жалко ,че се носи друга слава на сайта ви.Но като гледам какви са админите.....Можеш да местиш поста ми където си искаш,но това не те прави някой,а по скоро издава .....Ще замълча с мод не се спори.

Тъй, тъй. Спори си, стига да е обосновано, нищо лошо няма.

Хайде сега сериозно.

Посочил ли си вид на камерата, начин на свързване и с какво е свързана, къде отива сигналът, имаш ли достъп до нея и ако да, как? Подробности, иначе едва ли някой би ти помогнал.

Не само от любопитство - кой и с каква цел те наблюдава?

Пък и ми се струва, че си по-скоро за този подфорум.

Да видим дали съм разбрал.

Има камера която постоянно снима(работи).Искаш да пуснеш запис на който се вижда че си работиш нормално (за пред камерата) а пък действително да правиш нещо друго.

Така ли е?

Случайно попаднах на тази тема и гледам как човекът задава съвсем конкретен въпрос, след което следват само спам и малоумни коментари, написани с цел единствено някой да си чеше пръстите по клавиатурата и да си избива комплексите за малоценност. А решението на проблема на човека се нарича Video2Webcam.

Video2Webcam е програма, с която ще можете да „подадете" видео сигнал за видео разговор от готово клипче, дори и да нямате инсталирана уеб камера. Така лесно ще можете да се пошегувате с приятелите си. Програмата работи с всички видове уеб камери, поддържаните видео формати са - avi, asf, flv, mp4,mpeg, mpg, ram, rm, rmvb, wmv и други, а графични формати са jpg, gif, bmp, png и други, като поддържа най-използваните чат програми - MSN, Camfrog, Skype, ICQ, AIM, Paltalk, Yahoo Messenger, ANYwebcam, Stickam, ICUII, Ustream.tv, iSpQ и т.н.

Съвсем случаино и ти повярвахме . С тази нова регистрация :cool:

то щом работата е до камери то и още 100 тина троянеца ще излязат от компа и родителското тяло ще е винаги крачка напред .

Даже може и да чете форума и да се смее . Защо някои си мислят че са по умни от бащите си ?

• Автор

Тъй, тъй. Спори си, стига да е обосновано, нищо лошо няма.

Хайде сега сериозно.

Посочил ли си вид на камерата, начин на свързване и с какво е свързана, къде отива сигналът, имаш ли достъп до нея и ако да, как? Подробности, иначе едва ли някой би ти помогнал.

Не само от любопитство - кой и с каква цел те наблюдава?

Пък и ми се струва, че си по-скоро за този подфорум.

Аз също искам сериозно.Отговорите на въпросите,защо,как и каки са ще ги дам на лична.Как един потребител се сети да ми пише на лична?Е, на него обясних проблема и сега чакакм отговора му.А тука в този подфорум ,където си ми преместил темата,ще оставя горепостващите да си леят злобата и да се радват на броя на изписаните мнения(празни естествено)Това е напаст ,която я има във всеки форум.....а и като гледам къде съм в момента мога да дам и едно предположение:Може би изпитват сексуална наслада от това да гледат цифричките на постовете си :cool:

Редактирано от yanakinn (преглед на промените)

• Автор

Случайно попаднах на тази тема и гледам как човекът задава съвсем конкретен въпрос, след което следват само спам и малоумни коментари, написани с цел единствено някой да си чеше пръстите по клавиатурата и да си избива комплексите за малоценност. А решението на проблема на човека се нарича Video2Webcam.

Благодаря ти.Може ли ако видя затруднение да ти пиша на личен?

Да видим дали съм разбрал.

Има камера която постоянно снима(работи).Искаш да пуснеш запис на който се вижда че си работиш нормално (за пред камерата) а пък действително да правиш нещо друго.

Така ли е?

Да,нещо такова.А и не само това.Просто искам да пращам клипче или нещо друо (може и снимка)

а да мога да си ползвам камерата .Малко е объркано ,но ако имаш някакво решение пиши на лични.Благодаря. :wors:

В този раздел постовете не се отчитат, драги. Затова темата ти е тук.

Еииии за това ли толкова писах ... тц тц тц

Сега ли се казва това ! Аз график гоня с тия постове ...

Като видях Моката как е вкарал 200 поста за нула време направо се комплексирах и пиша ли пиша .

Благодаря ти.Може ли ако видя затруднение да ти пиша на личен?

Програмата е свалена от zamunda заедно с лекарството си. По-добре ми пиши там, в коментарите на торента, защото тук регистрацията ми едва ли ще оцелее дълго :wors:

• Автор

Програмата е свалена от zamunda заедно с лекарството си. По-добре ми пиши там, в коментарите на торента, защото тук регистрацията ми едва ли ще оцелее дълго :wors:

:P

Еииии за това ли толкова писах ... тц тц тц

Сега ли се казва това ! Аз график гоня с тия постове ...

Като видях Моката как е вкарал 200 поста за нула време направо се комплексирах и пиша ли пиша .

За какво ме гониш аз18 часа съм на компа.

Няма да успееш а и имаш много мнения

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.