Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Публикувано изображение

Comodo Internet Security е интегриран пакет за цялостна защита, съдържащ в себе си Comodo Firewall Pro и Comodo Antivirus. И така става една от най-леките и най-полезните безплатни пакети за цялостна защита. Comodo Firewall Pro - независимо, че използва съвсем малко системни ресурси е доста ефективна за защита от досадни реклами, изскачащи прозорци, шпионски приложения и др. Дава напълно реална картина на IP връзките, портовете и ви помага да се предпазите от 10 000 (и повече) зловредни приложения. Докато Comodo Antivirus е една от малкото безплатни антивирусни програми, които разполагат с активен скенер за максимална защита на системата и добър евристичен анализ.Разполага с над 6 милиона база данни дефиниции.

Comodo Internet Security осигурява добра и надеждна безплатна защита на вашия компютър от нежелани посегателства. Въпреки че все още "прохожда" в антивирусната защита, може да бъдете сигурни,че сте добре защитени. Лиценз: Безплатен (Freeware).

What's New in version 5.5.195786.1383?

IMPROVED! WEB installer now supports more reliable installation experience e.g. support for resuming broken downloads

IMPROVED! Program updater now uses a new updating mechanism which reduces the update size significantly

IMPROVED! Minor GUI fixes and corrections

FIXED! Various incompatibilities between BO defense and various applications(e.g. games, windows applications etc.)

FIXED! License manager does not work properly when system time is modified

FIXED! Various crashes related to the antivirus engine

Download Locations:

COMODO Internet Security Premium

http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer.exe

Size: 60M ( 62679504 )

COMODO Firewall

http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cfw_installer.exe

Size: 60M ( 62682224 )

COMODO Antivirus

http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cav_installer.exe

Size: 60M ( 62677488 )

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=I2FeKhoxRX8&feature=player_embedded

Публикувано изображение

Редактирано от Гост
update (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

URIEL,преди много се интересуваше от тази програма,дай някакви ориентировъчни настройки.

URIEL,преди много се интересуваше от тази програма,дай някакви ориентировъчни настройки.

Виж в подписа на колегата Mohican -там има доста подробни настройки!

Ето линк http://www.box.net/shared/q1vuy3s8bu

Според мен вдигни нивото на антивируса да е при достъп и това е ... За евристиката не съм сигурен дали трябва да се даде на максимум защото хваща и файлове който не са вируси ... Но това е личен избор а и колегата е по навътре от мен в тия неща !

Правилото за COMODO - Antivirus Scanner Settings,когато го отворя ми излиза това:

трябва да се копира ли някъде или друго.

Отвори „Файл doc”

Отвори „Файл doc”

Отваря се с Microsoft Office Word.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

@URIEl, благодаря, че се нагърби със създаването на темата.Мислех аз да я направя, но имах много работа днес.;)) :)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

В линка @Mohican не видях настройки за видео и аудио плейър, за игри които се играят онлайн и за download manager. Ще може ли да ги напишете?

@URIEl, благодаря, че се нагърби със създаването на темата.Мислех аз да я направя, но имах много работа днес.:wink12:) :cool:

Мерси аз очаквах да ме освиркате :wub:Имам въпросче за Game mode-тази функция с цел да не ме безпокой Комодо докато играя ли е ?

Да.

Мерси аз очаквах да ме освиркате :blink:Имам въпросче за Game mode-тази функция с цел да не ме безпокой Комодо докато играя ли е ?

Е, глупости.:ph34r: Добрите дела заслужават похвала, не псувни, егати.=) Иначе, за Game mode, не съм го пробвал дори.Карам си по старата процедура>>>Training mode>>start game>>>5 минути джитка>>>safe mode.=)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Е, глупости.:ph34r: Добрите дела заслужават похвала, не псувни, егати.=) Иначе, за Game mode, не съм го пробвал дори.Карам си по старата процедура>>>Training mode>>start game>>>5 минути джитка>>>safe mode.=)

Благодарско clonning за отговора че от спамърчето не мога и да се съсредоточа ! :blink:

В линка @Mohican не видях настройки за download manager. Ще може ли да ги напишете?

Ами зависи тоя download manager от къде може да тегли.

Може да му поставиш правилата за Web Browser. С тях ще може да сваляш от Web и Ftp сървъри. Към него можеш да добавиш и активното свързване за теглене от Ftp сървър, като го препишеш от Predefined Firewall Policies за Ftp Client

Публикувано изображение

Нещата се усложнят допълнително, ако download manager-а тегли и торенти. При торент клиентите си има определен порт на който слушат. При download manager-а не знам как е, но можеш да му добавиш и правилата на Mohican за µTorrent, но трябва да знаеш кой порт ползва.

Този проблем разбрах от какво е ами като си на български и опцията изглежда така Като превключиш на английски и проблема го няма ... Явно ще трябва нов превод !

В линка @Mohican не видях настройки за видео и аудио плейър, за игри които се играят онлайн и за download manager. Ще може ли да ги напишете?

Промених правилото за плеърите , свали и гледай клипа как да го създадеш.

Ако се остави програмата с настройки по-подразбиране,дали ще е добре ефективна.

Ако се остави програмата с настройки по-подразбиране,дали ще е добре ефективна.

Да, но за да измъкнеш максималното, което ти предоставя програмата трябва да пипнеш тук там по првилата ! А тая програма има възможност за хиляди настройки и всичко зависи от това какво правиш и къде влизаш!

Вече е налично сканиране на архиви в движение. Anti-spyware модула също работи,но частично, автоматично сканира иизчиства за сега опасните бисквитки и temp файлове в директорията на браузъра !

Публикувано изображение

Правилата и настройките които съм направил,как могат да се запаметят във файл.

Ето нагледно как става:

Публикувано изображение

Изтегли и гледай клипа от подписа ми „COMODO - Upravlenie na konfiguraciite.rar ”

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.