Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Тааааа :mad:

• Отговори 3k
  • Прегледи 121,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

• Автор

Мисля си къф идиотин съм, баси...

Това го знаем, нещо ново кажи Публикувано изображение

И все пак, що ? Сега па кво сътвори ?

Новото е, че нема да се оправя нивгаш...

Иначе знанията трябва да се затвърждават, че иначе се забравят.

Споко и ти ще си намериш майстора...:cool:

Спора е за първото място ли?

Ми да се запиша тогава.

Купих си нова кола без да съм я виждал, без да съм чел спесификацията и и без да знам какво има в нея.

Преди малко си продадох телефона и сега се чудя утре откъде да си купя една 4-ка, за да си прехвърля нещата и да го дам тоя.

Току що се сетих, че имам да пиша домашно, а се разтакавам из форуми и паланки.

Номиниран ли съм или още да пиша?

Споко и ти ще си намериш майстора...:cool:

Намерил съм я отдавна, че даже тя избра марката на колата. Иначе аз щях още да се чудя между Туарега и Q7-цата.

• Автор

Купих си нова кола

Ей те това е важното. Честито, айде сега да почерпиш. То квото имало да става, станало Публикувано изображение

Печелиш !Абсолютен фаворит си! Бягай прехвърляй инфото и оправяй алъш-вериша,че да спиш спокойно! И пак да се фукнеш с туй-онуй...

Дай боже всекиму де!АМИН!!!

....

Купих си нова кола без да съм я виждал, без да съм чел спесификацията и и без да знам какво има в нея.

...

ако беше жена - така щеше и да забременяваш - без да знаеш от кого, с какво и т.н.

хъ-хъ-хъ :cool:

Ей те това е важното. Честито, айде сега да почерпиш. То квото имало да става, станало Публикувано изображение

Печелиш !Абсолютен фаворит си! Бягай прехвърляй инфото и оправяй алъш-вериша,че да спиш спокойно! И пак да се фукнеш с туй-онуй...

Дай боже всекиму де!АМИН!!!

Нема проблеми. И с черпенето и с фукането.

Ама нека края на ноември да дойде, че поне да видя за какво ще се черпим. Не, че пречи сега веднъж и после втори път за затвърждаване.

Иначе би трябвало да изглежда така:

Публикувано изображение

ако беше жена - така щеше и да забременяваш - без да знаеш от кого, с какво и т.н.

хъ-хъ-хъ :cool:

Ебаси...

Не се бях замислил.

• Автор

Леко и безаварийно да ти е шофирането, другото не е важно...На картинката е готин, няма начин и в действителност да не е Публикувано изображение

Виждаш ли какъв съм ти приятел, а ? :cool:

Така е.

Организирай едно събиране на форума в Плеен на заешки дробчета, бяло вино и водка.

Да видиш кон боб яде ли...

Леко и безаварийно да ти е шофирането, другото не е важно...На картинката е готин, няма начин и в действителност да не е Публикувано изображение

Мерси. Да ви се връща!

Ще ви показвам често Правец отдалече и местата, на които пикая по малка нужда.

А?

Така е.

Организирай едно събиране на форума в Плеен на заешки дробчета, бяло вино и водка.

Да видиш кон боб яде ли...

Знаеш ли колко ми е до сбирки точно в тоз момент..... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

като се видим ще ти разправям, че не му е мястото тук .

Но виж - мога да направя едно кръгче с новото ти бубу : сядам отзад, на шефското място, а ти ме возиш, както подобава] :cool:

а може ние двамта с тебе да се ...хммм..возим отзад, пийваки си от оная дърта метакса, а algor ще ни вози :cool:

• Автор

а може ние двамта с тебе да се ...хммм..возим отзад, пийваки си от оная дърта метакса, а algor ще ни вози :cool:

Едва ме нави, баси Публикувано изображение

Но виж - мога да направя едно кръгче с новото ти бубу : сядам отзад, на шефското място, а ти ме возиш, както подобава] :cool:

Ммммммм...

За това изпълнение ще ни трябва новата S-класа. Отзад в дясно е точно шефското място, от което се командва целия автомобил като музика, климатици, местене на седалки, подлакътници и прочие и прочие.

показвай...толкоз то от теб Публикувано изображение

А бе тва не бяха ли думи на Доктора...

Едит: аз докато си напиша поста и тия двамата се таковата...уредиха де.

Редактирано от algor (преглед на промените)

новата S-класа викаш, а ? Публикувано изображение

Хммм...не се бях замислял.

Между другото - добре, че не си се хвърлил на аудито - един комшия е с такова, само проблеми си има.

p.s. аз сега ви казвам "лека нощ", защото съм...хммм...скапан.

Не, не ми казвайте, че съм скапаняк, защото си го знам това :cool: , а просто съм си достъчно болен и уморен.

Бегай се лекувай, а другото ще го доразискваме на здрава глава. Лека и утре да си по-свеж (макар да е ясно, че светлината ще е от петък нататък).

• Автор

Едит: аз докато си напиша поста и тия двамата се таковата...уредиха де.

Ти се уреди с бубу, ние с Доктора, кой както може Публикувано изображение

новата S-класа викаш, а ? Публикувано изображение

p.s. аз сега ви казвам "лека нощ", защото съм...хммм...скапан.

лека нощ Публикувано изображение
  • Автор

Не го целувай така бе...

Не сте още на задната седалка, баси.

Хммм, аз там инак ще го целувам, ти пък Публикувано изображение
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.