Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

• Автор

Свърших :P

Пак ли ? ;)

Да питам бай Иван тогава, дали ще ти отпусне една яхтичка, аа ? Публикувано изображение

• Отговори 3k
  • Прегледи 121,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Пак ли ? ;)

Да питам бай Иван тогава, дали ще ти отпусне една яхтичка, аа ? Публикувано изображение

Пак ами, и пак - и то без тебе :speak:

Яхта ми не трябва - много студено за яхти сега.

Трябва да ходя да подготвям баба Мазда за едно уикенд-пътешествие към то Търново-гиби :P

Подготвяй...и аз си бия камшиците довечера ;)

аз пък искам два дни да не мръдна от дивана :P

• Автор

аз пък искам два дни да не мръдна от дивана :ph34r:

Отивам на печено прасенце все пак :baby: Не, че съм такава яшница, ама не съм си виждала свекървата повече от година вече. Домъчня ми :blink:

Отивам на печено прасенце все пак :baby: Не, че съм такава яшница, ама не съм си виждала свекървата повече от година вече. Домъчня ми :ph34r:

божкееееее :blink: /за последната част/

Отивам на печено прасенце все пак :baby: Не, че съм такава яшница, ама не съм си виждала свекървата повече от година вече. Домъчня ми :ph34r:

аз пък на ярешко печено :) и също не съм виждал тъщата от половин година и ми домъчня :blink:

тия двамата над мен са с егати нежните души :ph34r:

още ми смешно как преди две вечери вместо на бърза помощ звъннах на пожарната :ph34r:

тия двамата над мен са с егати нежните души :blink:

Такива сме си по принцип :)

още ми смешно как преди две вечери вместо на бърза помощ звъннах на пожарната :ph34r:

звъняла си на "бърза помощ" ?! :baby:

звъняла си на "бърза помощ" ?! :ph34r:

не само, на пожарната също :blink:

Мисля си за нещо, за което въобще не трябва да си мисля http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мисля си за нещо, за което въобще не трябва да си мисля http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Имам чувството, че ако го споделиш, ще стане още по-интересно. :cool:

Лита, откровеността не е порок, но насреща ти не винаги има добронамерени хора. Това във връзка със статуса ти. Казвам го от личен опит. Колкото по-бързо оставим Питър Пан да си отиде в неговия свят - толкова по-малко болка ще носим за себе си.

Само не ми казвай, че си мислиш за Черната дупка. Кажи, че си мислиш за любов или най-малкото за торта "Гараш". :)

А аз си мисля, че трябва да излизам да пия едно кафе и след това да се захващам яко за работа, щото...

Имам чувството, че ако го споделиш, ще стане още по-интересно. :cool:

Лита, откровеността не е порок, но насреща ти не винаги има добронамерени хора. Това във връзка със статуса ти. Казвам го от личен опит. Колкото по-бързо оставим Питър Пан да си отиде в неговия свят - толкова по-малко болка ще носим за себе си.

Само не ми казвай, че си мислиш за Черната дупка. Кажи, че си мислиш за любов или най-малкото за торта "Гараш". :)

А аз си мисля, че трябва да излизам да пия едно кафе и след това да се захващам яко за работа, щото...

абе, и за шоколад с лешници също става :cool:

като предлагате торта :cool: що да не е :)

като предлагате торта :cool: що да не е :)

Веднага съм готова с тортата Публикувано изображение

и с шоколада с лешници Публикувано изображение

а аз трябва да работя.

Пак заговориха за коледните пари в съдебната система - значи пак ще имаме заливане с помия. Трябва да се работи.

въпреки че пече слънце, сега ми се стори по-студено от вчера, което пък, разбира се, няма да ми попречи на разходката :)

абе, и за шоколад с лешници също става :)

ама много ви се моля ,някой са на БВД!!!

като предлагате торта :cool: що да не е :cool:

Няма да ви чета,че ми изкапаха лигите...

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

ама много ви се моля ,някой са на БВД!!!

Няма да ви чета,че ми изкапаха лигите...

на какво, че не разбрах???? :)

до сега се разправях с бабичка-олигофренка, която на 20 декември остава на улицата, но не и увира кухата кратуна че трябва с нещо да направи компромис и да купи докато е време :cool:

Пак заговориха за коледните пари в съдебната система - значи пак ще имаме заливане с помия. Трябва да се работи.

действай, действай

оня ден пак се обяснявах с една съдийка

действай, действай

оня ден пак се обяснявах с една съдийка

БВД=Без въглехидратна диета не ниско въглехидратна,:rolleyes:

е, направо ме фърли в един стрес :speak: :speak: :speak:

как може да си причиняваш такива работи?!?!?

е, направо ме фърли в един стрес :rolleyes::speak: :speak:

как може да си причиняваш такива работи?!?!?

Много е яко!Като усетиш резултата и видиш ефекта в огледалото ...Харесвам да си поизчиствам това-онова.Сега-ръце и гръб ще вая.На една определена възраст са си слабо място на жените,а обожавам рокли с гол гръб...Та така,луда работа...

Много е яко!Като усетиш резултата и видиш ефекта в огледалото ...Харесвам да си поизчиствам това-онова.Сега-ръце и гръб ще вая.На една определена възраст са си слабо място на жените,а обожавам рокли с гол гръб...Та така,луда работа...

аз тези неща ги пропускам и отивам да ви чакам в парната баня :rolleyes:

един единствен път влязох във фитнес-залата /на път за парната баня/ и умрях от скука

аз тези неща ги пропускам и отивам да ви чакам в парната баня :rolleyes:

един единствен път влязох във фитнес-залата /на път за парната баня/ и умрях от скука

Пък аз те мислих и теб за мазохистка с тея твои лютеници...Всеки с номера си...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.