Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Хммм, аз пък никога не съм празнувала Helloween :P

• Отговори 3k
  • Прегледи 121,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Пенка Цицова и 5 други приятели вече използват Джезве.

Мисля си, че някои хора като порастнат най-сетне се научават да ползват елементарните неща.

Мисля си, че отдавна ми се хапват пържени филийки и кус кус със сирене, масло и захар. Едното ще е обяд, другото вечеря, но нямам сиренце, трябва да ходя до горския мол, а не ми се мърда ;)

Хммм, аз пък никога не съм празнувала Helloween ;)

Поредното америкнаско влияние. Но ако си търсите повод за напиване, става. Надявам се да не плъзнат навсякъде циганета да искат лакомства, защото ще получат шутове.

Поредното америкнаско влияние. Но ако си търсите повод за напиване, става. Надявам се да не плъзнат навсякъде циганета да искат лакомства, защото ще получат шутове.

От няколко години малките малките 4-5 год деца и майките им си правят много хубаво шествие-следобед се събират в една сладкарница,нарисуват хлапетата,обличат ги в костюми,черпят се и се юрват да звънят за лакомства.Заредила съм се подобаващо!Каквото и влияние да е-блясъка в очичките им и положените усилия си заслужава.И верно се получава празнично...:cool: :cool:

пп Пък и кога друг път да използваме емотиконките ;):halloween9:

Не можах да се сдържа,мисля,че един път в годината мога да си позволя да съм вещица :-)))

http://www.faceinhole.com/;)

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

От няколко години малките малките 4-5 год деца и майките им си правят много хубаво шествие-следобед се събират в една сладкарница,нарисуват хлапетата,обличат ги в костюми,черпят се и се юрват да звънят за лакомства.Заредила съм се подобаващо!Каквото и влияние да е-блясъка в очичките им и положените усилия си заслужава.И верно се получава празнично...:eek::halloween9:

пп Пък и кога друг път да използваме емотиконките :cool::halloween9:

Не можах да се сдържа,мисля,че един път в годината мога да си позволя да съм вещица :-)))

http://www.faceinhole.com/;)

Дребния динозавър се прибра с 13 лева в джоба и една торба лакомзства хахахахах

Пу, пу маминко :cool:

Пу, пу маминко :cool:

това дете нищо не прави без да има реална материална изгода :eek:

Хубаво е по села , градове и разни манастири, ама в къщи си е най-хубаво :eek: Наздраве по този повод :cool:

Мисля си за статуса ми във ФБ.

Ебаси...

Ако всички почивни дни са ми като уикендите в последния месец - не, мерси! Искам си официално 7-дневна работна седмица, пак баси...

Публикувано изображение

Хубаво е по села , градове и разни манастири, ама в къщи си е най-хубаво :halloween9:

Наздраве по този повод :cool:

Хахааха блудния син се завърнал ... наздраве

зет като мед, до обед :eek:

подсети ме, още не съм мислила по въпроса за пиенето тази вечер :halloween9:

:eek:

Когато се пище изречение се чете изречение, а ти по стар навик си вадиш глава кисело зеле , осмърдяваш аудиторията , а тя именно това чака , за да те приеме , згазил даден лук и преобразил се в подобаваща роличка , смърдящ на праз и зеле , което не е никак лошо , ако човек е естествен :P

Редактирано от vivilon (преглед на промените)

Ще стане човек от него!

Моя пък отиде "на купон" и се очертава безсънна нощ ...Сърбят ме пръстите да му драсна един SMS.Зная-ужасна съм!!!

аз се грижа да не изчезна. Закуската е свещена. Както обяда и вечерята :)

тези будители не ги ли празнувахме вече един път? :cool:

Тц, пък и всеки месец да ги празнуваме, пак е малко според мен.

Как не те е срам, огладнях в ранни зори заради теб . :clap:

Как не те е срам, огладнях в ранни зори заради теб . :)

обличам се, разхождам псето, закусвам и отивам да пия кафе с един висок, рус със сини очи :cool:

обличам се, разхождам псето, закусвам и отивам да пия кафе с един висок, рус със сини очи :cool:

Това вече беше гадно, много .... пък

сърдя ти се :)

Аз от празници не се оплаквам - християнски, мюсюлмански, католически, еврейски...искам да празнувам аз!

отивам да пия кафе с един висок, рус със сини очи

Ей, преди да тръгнеш пак ни издразни!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Това вече беше гадно, много .... пък

сърдя ти се :cool:

Ей, преди да тръгнеш пак ни издразни!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

аре, ако слушкате може да ви разкажа :)

Нали ?!

спасява я единственно това, че бях забравила, че имам да взимам пари от една клиентка при която отивам с нова доставка след малко. :cool:

иначе бих я оскубала прилично, заради стреса който за малко да ми докара :):clap:

Хайде аз изчезвам, хубав ден за всички и да ви е сладко кафенцето http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Хайде аз изчезвам, хубав ден за всички и да ви е сладко кафенцето http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Айде, днес ми върви на изпращанка! Не се прибирайте с празни ръце!:cool:

а ще ни посрещаш ли ? :P

дааааа, ако идвате с пълни ръце...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.