Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Очертава се мързелива и скучна събота...а плановете бяха други...

• Отговори 3k
  • Прегледи 121,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Очертава се мързелива и скучна събота..

Тоз план най го харесвам...:cool:

Тоз план най го харесвам...:cool:

Вообще не ме устройва,като ме очаква седмица претъпкана с работа и нерви-от 9-21ч плътно ...Последни глътки въздух са ми това...

а аз отивам с големия динозавър да му търсим зимни патъци после ще поготвя малко, после ще дремна и после си мисля за една разходчица в парка :cool:

Мисля си колко мразя да гладя, че предпочитам един час безцелно да спамя с глупоти, вместо просто да си изгладя нещата.

След като цяла седмица се мъчих с гадния нет, сега съм първа щастливка за новата проба...

леко Керацудена ІІІ:)

След като цяла седмица се мъчих с гадния нет, сега съм първа щастливка за новата проба...

леко Керацудена ІІІ:lighter:

:cheers:

Мразя,като се бавят гостите!Ще има да ме настигат,вече съм един кръг пред тях !М...... и на диетата

М...... и на диетата

Така те харесвам!:cheers:

Днес ходих да се подстригвам и влиза една надъхана леличка и вдига ужасен скандал на фризьорката, че като се изкъпала фризурата и добила друг вид! Направи страхотен 5 минутен панаир, при което фризьорката се обърна и със суперско спокойствие и каза:

- Виж сега, грозен човек както и да го подстрижеш, все ще си е грозен!:lighter:

ХАХАХА!Истината боли!:lighter: Чудя се да не сложа ли повечко чесън из соса,нали има вирус...пък и как обожавам...Ще ми простят този гаден номер предполагам:cheers:

...като се изкъпала фризурата и добила друг вид...

Ами то за да си е същата прическата след като се намокри обилно с вода, трябва да е 0 номер.

Ами то за да си е същата прическата след като се намокри обилно с вода, трябва да е 0 номер.

Верно, за това не се бях сетила :lighter:.

Или да са използвали лак за дърво ( за фиксация :lighter: )

Съжалявам, че не и видях физиономията, че бях със гръб към нея...Не знам кво е очаквала да стане след като си изпя тирадата (дали не е очаквала да и върнат парите)...Влезе с гръм и трясък и излезе тихо, тихо...:lighter:

Съжалявам, че не и видях физиономията, че бях със гръб към нея...Не знам кво е очаквала да стане след като си изпя тирадата (дали не е очаквала да и върнат парите)...Влезе с гръм и трясък и излезе тихо, тихо...:beat:

аз задължително щях да се обърна :idea:

сеирджийка! :P

ъхъ, ъхъ /кимам с глава и леко се подхилвам/ :idea:

мисля си колко е приятно и мързеливо :beat:

ъхъ, ъхъ /кимам с глава и леко се подхилвам/ :)

мисля си колко е приятно и мързеливо :rolleyes:

особено ако е от "първия ред" :ph34r:

особено ако е от "първия ред" :rolleyes:

естествено :ph34r: първи ред в средата ;)

Не си спомням в близките 20 години да съм спала до 9 часа!:speak:Събудих се с мисълта за Емито, за милинки, тутманици, пирожки, баници и мекички...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifГладна съм! Пия кафето и тичам за тесто!!!

Добро утро и хубави почивни дни!

като огладнееш и все за мен се сещаш хехеххехехехе

тази сутрин изпържих филийки :)

Мисля си, че това русенско мерло не беше лошо... :rolleyes:

Мисля си, че това русенско мерло не беше лошо... :rolleyes:

нали знаеш, че в Русе няма мерло? :ph34r:

Оферта за тази вечер: поръчайте си компаньонка от 3 до 4 през нощта.

И в 4 върнете часовника с един час назад...

Мерси за подсещането-

сега ще звъннем на някое жиголо

Пия си кафето, хапвам си от препечената филийка и си мисля..... какво да го правя този допълнителен един час? :) Да го изпия ли, да го проспя ли, да го измързелувам ли, да го....... ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.