Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с LG CD/RW

Featured Replies

Здравейте! Имам следния проблем със записвачка LG CD/RW: изчезна ми иконата и когато сложа диск нищо не "излиза".Може ли някой да ми каже как да си върна иконата .Опитах с въстановяване на системата към по-ранна дата,но нищо не стана.

По-скоро проблема е хардуерен,аз съм със CDRW LG 52x32x52 aма не съм имал грижа с него.Размърдай му кабелите първо.

• Автор

Размърдах ги обаче нищо.Пробвах и с въстановяване на хардуера пак нищo.

Пусни нерото,все едно ще записваш,и може и да се появи,и аз имах такъв проблем.

• Автор

И така не стана . Ще викам"лекар".Благодаря!

Като пуснеш компютъра прави проверка на устройствата .Тогава трябва да обърнеш внимание дали на CD-RW-то ти светва едно диотче(това дето свети като записваш) и чуваш ли го да завърта?Пробвай да размениш кабела с този харддиска(ако изобщо проблема е в кабела което е рядък случай, но може да опиташ).

Виж да не си изтрил по някакъв начин драйверите за CD-RW-то по този начин:

1.даваш десен бутон на "My Computer" и properties

2.Дай на "Hardware/Device manager"

19dv2.jpg

3.Провери и инстални оптичното устройство от тук

29zk1.jpg

Носи го някои да го види,нещо бях забранил и ми го пуснаха.А като зарежда Уиндоус ако ти показва че има такова устроиство,значи няма страшно :bye: .Не видях къде се рови та да изкара отново иконката. sad.gif

Пробвай с тази статия - малко ръководство за лесно обновяване на драйвърите

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...=8728&hl=genius

....Имам следния проблем със записвачка LG CD/RW:  изчезна ми иконата и  когато сложа диск нищо не "излиза".....Опитах с въстановяване на системата към по-ранна дата,но нищо не стана.

sam, да не ми викат Джони Деп, ако не виждам нещо гнило в Дания.

Тук:

http://img403.imageshack.us/img403/9651/screenshot0015ob.jpg

До GCE-8526B се вижда VN1492X RPK533T. За последното Google мълчи като комунист на разпит.Какво е това VN1492X RPK533T?

1000% виртуално СД от някоя недоносена програма, защото след като си върнал системата към по-ранна дата:

http://img155.imageshack.us/img155/5052/screenshot0023aj.jpg

VN1492X RPK533T взело, че станало добрия дух Каспър, ама си оставило аканото, щото записвалото ти с удивителен пак.

Я вземи напиши историята пак и с подробности.

Като профилактика:

Десен бутон на записвалото, delete.Рестарт и windows ще и назначи свой драйвер.Ако удивителния го има пак, то да не ми викат Силвестър Дочев, че си инсталирал виртуална сд тъпня.

Така и не каза при стартиране в поста на BIOS изписва ли се името на записвачката.Ако поста е мигновен, натисни бутон "Pause".Диоди светат ли? Отоворен трея, затваря ли се при стартиране на машината?

Какви конски доктори, какви фелдшери? Преди да ходиш при конструктори "Ильюхин", дай да видим докъде може да помогнем.

П.П. Та даже Code 39 имаш.Стана късно, за да видя що за интерпретация е грешка 39.

"Свети,но не върти." -като няма диск вътре, няма да върти разбира се.Този отговор при какво положение е- с диск или без?

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

• Автор
Здравейте! Имам следния проблем със записвачка LG CD/RW:  изчезна ми иконата и  когато сложа диск нищо не "излиза".Може ли някой да ми каже как да си върна иконата .Опитах с въстановяване на системата към по-ранна дата,но нищо не стана.

<{POST_SNAPBACK}>

И така: Повредата : Омаэан драйвер в следствие на виртуално CD + ел.повреда в LG!! Сега всчко е наред след ходене в сервиэа{компа е в гаранция}. БЛАГОДАРЯ ,на всички,които се отэоваха и помогнаха по свой начин!!!!!!!!!! :conver: ЧЕСТИТ ПРАЭНИК !!!! :drink:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.