Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Монитора ми трепти

Featured Replies

От няколко дена монитора ми започна да трепти много слабо,но ме дразни.Преди трептеше само на моменти,когато се пусне някой ел.уред.Но сега всичко е изключено и пак трепти.моля ви,кажете ми от какво може да е.Благодаря ви!!! sad.gif

От няколко дена монитора ми започна да трепти много слабо,но ме дразни.Преди трептеше само на моменти,когато се пусне някой ел.уред.Но сега всичко е изключено и пак трепти.моля ви,кажете ми от какво може да е.Благодаря ви!!! sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

На каква честота е пуснат?

прожери честотата и нещо да не го намагнитва

<{POST_SNAPBACK}>

Получава се от резолюцията( поне при мен беше така). Сложи друга резолюция и всичко би трябвало да ОК.

<{POST_SNAPBACK}>

за да не трепти един монитор е желателно да намалиш малко работната му резолюция (1024-768 е добро начало) и да увеличиш ако е възможно работната честота (след 85 HZ и последните driver-и за видеото не би трябвало да се усеща никакво треперене).

освен това не слагай около монитора нищо което може да го намагнити (да телефона също ) :)

При мен го имаше същия проблем. Оказа се че в стената до която е монитора има кабели и има електромагнитни излъчвания. Преместих го на друго място в апартамента и трептенето го няма. Чак когато комшията направи ремонт на неговото жилище и сложи изолация върнах компютъра на старото място без никакви проблеми. Моят съвет е да пренесеш монитора и да го включиш на друго място. Не ти коства нищо да опиташ.

Ами не е ли от това, че се намагнитва. Поне на мен като ми трепти така, има една опция "Degaus" с едно магнитче от менюто на монитора. И като изпълниш тази команда и ти трепва целия монитор за няколко сек. и се оправя после.

Аз се мъчих с тоя проблем .Пробвах всичко възможно.Един ден изнесох цялата стая почти остана само монитора и компа без клавиатура даже(да не говорим за колони етц.) и пак си трепереше.

Ма сега вече нямам този проблем(купих си нов монитор ).Таи,че ако имаш пари земаи и ти един. :snowballfight:

Проблема е в инпулсното захранването на монитора и ако нямаш пари занеси

го на сервиз.

• Автор

<{POST_SNAPBACK}>

Честотата е 60.0к/ 75 1024-768

<{POST_SNAPBACK}>

Честотата е 60.0к/ 75 1024-768

• Автор

Благодаря ви!Беше от херците,промених ги от 75 на 85 и вече не трепти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.