Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Голямо прегряване на графичния процесор...

Featured Replies

Незнам ,защо но графичния ми процесор (видео картата) се спуква да прегрява на тежките игри ... Видео картата ми е Nvidia palit gtx 560 2 gb DDR5 , незнам защо така всичко си е нормално докато не започна да играя някоя тежка игра ... примерно батълфилд 3 след като играя 10-15-20 минути графичния ми прцесор дига 70 и повече градуса :х видеото ми е на 2-3 месеца и ми е в гаранция. Та въпроса ми е графичния процесор е видео картата нали ? не е процесора

• Отговори 58
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тя е да. Нормално за Пиратка. Сложи още някой вентилатор в кутията.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Тя е да. Нормално за Пиратка. Сложи още някой вентилатор в кутията.

имам 3 вентилатора ... въздуха вътре постоянно се върти ... не е от това ... какво имаш предвид под "пиратка" ? как ще е нормално :Х 72 градуса :Х почва всичко да бучи , шуми всеки вентилатор изхвърля направо горещ въздух :Х

Редактирано от Andrey_96 (преглед на промените)

http://youtu.be/EdExkuvGySE

Шегата на страна, тази температура е нормална за твоето видео. Гледах едно Review за твоето видео и там температурата е 85 градуса. Ти с 70 си добре. Ако толкова те притеснява може да я почистиш, да вдигнеш вентилатора или да и купиш ново охлаждане.

• Автор

Пиратка=Палит(ка). Решение.

да дам толкова пари за нещо дето е в гаранция ? пф ае ще я закарам искъм да ми се оправи ;) или да ми я сменят

Тия 72 градуса са си напълно нормални. Ти на колко искаш да работи под товар- на 20 ли? Ако си мислиш, че някой нормален човек ще ти я смени за такъв проблем, жестоко се лъжеш. Пък и да ти я смени резултата ще е същия.

Редактирано от bstorm (преглед на промените)

• Автор

Тия 72 градуса са си напълно нормални. Ти на колко искаш да работи под товар- на 20 ли? Ако си мислиш, че някой нормален човек ще ти я смени за такъв проблем, жестоко се лъжеш. Пък и да ти я смени резултата ще е същия.

какаф е тоя товар бе човек ... компа почва да вуи направо изпушва е :Х

Чак пък да изпушва.... нормално е да се увеличат оборотите на вентилатора при по голяма температура за да може прогони топлината.... от там разбира се и шума се вдига.... моята стига до 82г лятото и какво от това... производителя и дава мисля че 120 .. така че мегдан колкото искаш. Както каза колегата по горе никой няма да ти я смени след като си работи на нормална за тези видео карти температури. Предложението на Silvering е твоето решение за "проблема" .. ще имаш по хладна и тиха карта за определената цена. Като си купувал тази явно че си търсил най евтиното решение то е ясно... и си получил това за което си платил

Сам казваш колко вентилатора имаш. Мислиш ли, че цялото виене е от видеокартата? И моята е палит и тя вдига над 70 градуса, но не се чува. Вентилатора си стой на 30% И м/у другото с каква кутия си как са ти разположени вентилаторите?

• Автор

Чак пък да изпушва.... нормално е да се увеличат оборотите на вентилатора при по голяма температура за да може прогони топлината.... от там разбира се и шума се вдига.... моята стига до 82г лятото и какво от това... производителя и дава мисля че 120 .. така че мегдан колкото искаш. Както каза колегата по горе никой няма да ти я смени след като си работи на нормална за тези видео карти температури. Предложението на Silvering е твоето решение за "проблема" .. ще имаш по хладна и тиха карта за определената цена. Като си купувал тази явно че си търсил най евтиното решение то е ясно... и си получил това за което си платил

ем незнам колко "ефтино ми е излязло" 420 лв. явно трябваше да не ми се свиди и да си взема по-скъпа ... нали ?

Сам казваш колко вентилатора имаш. Мислиш ли, че цялото виене е от видеокартата? И моята е палит и тя вдига над 70 градуса, но не се чува. Вентилатора си стой на 30%

И м/у другото с каква кутия си как са ти разположени вентилаторите?

Cooler master elite 430 - 1 вентилатор от пред на кутията да вкарва , 1 отзад да изкарва и 1 отстрани да вкарта ... ще си взема и още 2 - като 1 ще е пред захранването (отдоло) който ще вкарва и 1 отгоре който ще изкарва

Е тогава вече може и да литне. Хем се оплакваш от вентилаторите, хем още ще слагаш. Според мен това е напълно излишно. Аз съм със същата кутия и 2 вентилатора - отпред да вкарва и отзад да изкарва съответно и температурите са идеални.

• Автор

Е тогава вече може и да литне. Хем се оплакваш от вентилаторите, хем още ще слагаш.

не съм се оплакал от вентилаторите ... оплаквам се от видео картата , защото когато почна да играя и след известно време вдига такъв шум все едно сложиш диск в двд-то ... хем много хуми и то не шуми обикновенно , хем ми затопля стаята (това е полезно :д) незнам какво му е нормалното , аз ми вдига 72 градуса когато играя 10-15 минути , а ако е продължително имам чувстовото и до 100 може да отиде :Х

Еми пусни някой тест и виж. Пусни furmark и гледай какви температури ще вдигне.

• Автор

Е тогава вече може и да литне. Хем се оплакваш от вентилаторите, хем още ще слагаш. Според мен това е напълно излишно. Аз съм със същата кутия и 2 вентилатора - отпред да вкарва и отзад да изкарва съответно и температурите са идеални.

еми незнам ... това видео му има нещо ... много загрява а за шума да не говорим :х

Еми пусни някой тест и виж. Пусни furmark и гледай какви температури ще вдигне.

добре... после ще споделя

РЕДАКЦИЯ: за 1 минута 86 градуса ... направо имах чувстово , че перката ще излети :Д :Д :Д

РЕДАКЦИЯ: за 1 минута 86 градуса ... направо имах чувстово , че перката ще излети :Д :Д :Д

Ами набутал си се с тия 2ГБ. Обикновената пиратка е 360 лв. а не 420 лв.

Е значи нещо не е наред. Аз го бях оставил 1 час и повече от 73 гр не вдигна моята видеокарта.

• Автор

Ами набутал си се с тия 2ГБ. Обикновената пиратка е 320 лв. а не 420 лв.

... виждам :Х абе това не е фред ... неможе да ми развива такива градуси,шум и всичко... видеото ми е в гаранция и ще отида да го видят (човекът от мост.бг който си я купих ми е много добър приятел и може и да я смени)
  • Автор

Е значи нещо не е наред. Аз го бях оставил 1 час и повече от 73 гр не вдигна моята видеокарта.

повярвай ... наистина не е фред ... за 1 минута 85 градуса ... егати .. утри я карам ... каквото искът да правят картата ми е в гаранция и този проблем искъм да ми се отстрани

От това няма да има файда освен ако не си доплатиш за някой Асус.

точно това ще направя :) може би ще взема тази http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=43508 , или ще изчакъм да заредят gtx 560 ti

повярвай ... наистина не е фред ... за 1 минута 85 градуса ... егати .. утри я карам ... каквото искът да правят картата ми е в гаранция и този проблем искъм да ми се отстрани

точно това ще направя :) може би ще взема тази http://www.mostbg.co...px?itemid=43508 , или ще изчакъм да заредят gtx 560 ti

Няма да стане тая работа както си я мислиш. Много ме съмнява да ти я сменят за друга. Поне аз преди време исках да върна една карта и да си доплатя за друга, но ми отговориха, че нямат такава практика. Точно за мостбг говоря. И проблема беше точно прегряване.

Принципно е по-добър вариант но е 332 лв. а 2ГБ Палитка 360 лв. Демек трябва даже да ти върнат 28 лв. Но под моста са много сбъркани цените та не знам как стоят нещата. 60 лв. надценка мамата си джаса. :no-no:

• Автор

Няма да стане тая работа както си я мислиш. Много ме съмнява да ти я сменят за друга. Поне аз преди време исках да върна една карта и да си доплатя за друга, но ми отговориха, че нямат такава практика. Точно за мостбг говоря.

на мен ми е предлагал и ми е казвал ,че може да я смени ... незнам ще видя но няма да оставя така нещата ....

Принципно е по-добър вариант но е 332 лв. а 2ГБ Палитка 360 лв. Демек трябва даже да ти върнат 28 лв. Но под моста са много сбъркани цените та не знам как стоят нещата.

60 лв. надценка мамата си джаса. :no-no:

така е ... просто в шибаното ми градче има само мост бг и незнаех за скай , никем и тези ... както и да е какво ще кажеш за тази http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=44086 ще трябва да доплатя някъде 60 лв.

Освен по-добро охлаждане модела на GB е Ti та определено си заслужава смяната! http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#ov

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.