Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Голямо прегряване на графичния процесор...

Featured Replies

Значи връщаш я в магазина (предполагам говориш за някой магазин, който работи с мост), ако има проблем и те не могат да го разрешат, чак тогава евентуално може да ти я сменят, така че не си прави сметка от сега. Ако ти сменят карта която е в ред за друга, то тази какво ще правят? ще я продават втора ръка или ще хвърлят? Не са толкова прости нещата както си мислиш

Редактирано от bstorm (преглед на промените)

• Отговори 58
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

При положение че е в гаранция и си доплащаш за по-скъп модел не виждам проблем. Тая ще я бутнат на някой друг... А и от тоя твой приятел трябва да има все няква полза.

• Автор

При положение че е в гаранция и си доплащаш за по-скъп модел не виждам проблем. Тая ще я бутнат на някой друг...

А и от тоя твой приятел трябва да има все няква полза.

има ;) той ми каза ако искъм може да ми я вземе той и ще купи друга за негова сметка ;) после моята ще я продаде ... та моята видео карта е на 2 месеца ...

Тя и на 2 часа да е вече е втора ръка ... "При положение че е в гаранция и си доплащаш за по-скъп модел не виждам проблем" naruto ти какво искаш да кажеш, че всяка карта, ако е в гаранция може да се замени за по добра с доплащане, така ли?

Редактирано от bstorm (преглед на промените)

• Автор

Тя и на 2 часа да е вече е втора ръка ...

не казвам че не е 2-ра рака :) искъм да каже че шанса да ми я сменят е много голям ;) апък и ще си доплатя
  • Автор

bstorm не ставай наивен. Половината ти части може да съм ги ползвал аз а да са ти ги продали като нови.

+1

bstorm не ставай наивен. Половината ти части може да съм ги ползвал аз а да са ти ги продали като нови.

Глупости не ми се слушат/ четат.
  • Автор

Ами гаси компа и легай да спиш.

недей да се караш с него ... аз си знам че може да ми я смени ;) така че и кфото и да пише 80% съм сиг. че ще ми я смени

Ами гаси компа и легай да спиш.

Нещо се опитваш да се заяждаш ми се струва. Ти колко ползвани части си купил, че ги твърдиш тези работи. Колко фирми имат интерес да рискуват да продават ползвани чарколаци. Те хората ядът доматите с коловете сигурно ...
  • Автор

Нещо се опитваш да се заяждаш ми се струва. Ти колко ползвани части си купил, че ги твърдиш тези работи. Колко фирми имат интерес да рискуват да продават ползвани чарколаци. Те хората ядът доматите с коловете сигурно ...

aбе пич ти май не четеш ... човекът ми е приятел ;) и спокойно може да ми ги смени ;)

Позна заяждам се. Доплащал съм си за по-добър монитор и дъно преди време. Според теб излиза че върнатите са ги бракували за това ти казах да не бъдеш наивен. Продали са ги на следващия клиент като естествено са му дали пълна гаранция и не са му казали че са ползвани. Не забравяй и че много конфигурации са дори без опаковка и се поръчват сглобени та ходи докажи ползвани ли са някой части.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Позна заяждам се. Доплащал съм си за по-добър монитор и дъно преди време. Според теб излиза че върнатите са ги бракували за това ти казах да не бъдеш наивен.

Продали са ги на следващия клиент като естествено са му дали пълна гаранция и не са му казали че са ползвани.

вмомента скойно може преграващата ми видео карта да е била ползвана преди да я купя :) гледайте само кфо става ... http://prikachi.com/images/438/4439438M.png на 800x600 за 1 минута и 10 сек 85 градуса, ами ако пусна макс резолюция ? и я оставя повече време значи ще изпуши ... незнам ,но каквато и марка да е и каквато и видео карта да е това изобщо не е нормално

Редактирано от Andrey_96 (преглед на промените)

Andrey_96 85 градуса са нормални.

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1175/pg13/palit-nvidia-geforce-gtx-560-graphics-card-review-power-temp-noise-oc.html

Редактирано от bo4y- (преглед на промените)

ем незнам колко "ефтино ми е излязло" 420 лв. явно трябваше да не ми се свиди и да си взема по-скъпа ... нали ?

Ами принципно да. Компромис когато се купуват по висок клас компоненти не се прави. Предложенията на MSI и Аsus с TwinFroze и DC2 е по добрия вариант и съответно цената на тези видео карти е малко по нагоре.

Ти колко ползвани части си купил, че ги твърдиш тези работи. Колко фирми имат интерес да рискуват да продават ползвани чарколаци. Те хората ядът доматите с коловете сигурно ...

Има такива случеи но са малко и са от разни дистрибуторчета в по малките градове. Големите и сериозни фирми не си позволяват такива тъпанарщини. Балъци много на които можеш да сложиш компоненти на по 1-2 месеца без изобщо да разберат .. още повече че имат практиката да си слагат лепенки на кутиите и да не позволяват отваряне за да не изтечала гаранцията... нищо че тя си е по компоненти а не за целия компютър

Нормално е да се дига температурата така.Колко-то по-мощни толкова по-високо се дига температурата.

aбе пич ти май не четеш ... човекът ми е приятел ;) и спокойно може да ми ги смени ;)

Смени ли видеокартата? Нищо не казваш ...

Аз проблема с прегряването го реших с Нтуне. Преди да си пусна някоя игра си увеличавам оборотите на картата и всичко е наред.

оправиха проблема :)

Кажи де какъв беше проблема? Как го решиха? Туко виж някой се сблъска с подобен проблем, поне да има някаква полза от тая тема.
  • Автор

Кажи де какъв беше проблема? Как го решиха? Туко виж някой се сблъска с подобен проблем, поне да има някаква полза от тая тема.

в охлаждането

в охлаждането

Рядко изчерпателен отговор.Можеше поне едно изречение,след като колегите употребиха 3 страници да се мъчат да ти помогнат...

Ако някой има подобен проблем със сигурност ще се сети какво и как и защо и ще си реши проблема...

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.