Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Помощ за Prince of Persia Warrior Within

Featured Replies

Публикувано изображение helo

на Prince of Persia WW не мога да мина човека гарван. по-точно не мога да се кача при него след 1-то политане. :yanim:

Моля кажете по подробно как да се кача.

Благодаря Предварително!

;)

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

• Отговори 176
  • Прегледи 38,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение helo

на Prince of Persia  WW не мога да мина човека гарван. по-точно не мога да се кача при него след 1-то политане. :ph34r:

Моля кажете по подробно как да се кача.

Благодаря Предварително!

;)

<{POST_SNAPBACK}>

МАЛЕЕЕЕ!!!!.... Не мога да повярвам... Мислех че аз съм единствения! Публикувано изображение Слава богу... Бях почнал да мисля че съм скрит блондин... ;)

Да, наистина... Ако някой знае кажете как да се кача при тоя Гарван. Принца, трябва да му се признае, е по-гъвкав от момичетата на Нешка Робева и Жената-котка (ама на Пфайфър, не на Бери ;)) взети заедно. Ама това хич не помага. Пробвах какви ли не "трикове", повечето от които смешни като се гледа отстрани, но наистина нищо не помага Публикувано изображение. А тъпото е че това е съвсем в началото на играта :yanim: ... Help.

Пичовве , направо ми четете мислите.....Тъкмо мислих да си изтривам тая игра , но видях вашия проблем ,който е точно като моя.... Публикувано изображение

И аз се чудя как може да се оправи положението....даже след като го обия веднъж , се жръщам до извора и след това той пак е там и пак се бия и така продължително......

И аз моля , ако някой има опит с тази иначе якичка игричка , да сподели!!! :)

според мен трябва да питаме авторите на играта :)

Пичовве , направо ми четете мислите.....Тъкмо мислих да си изтривам тая игра , но видях вашия проблем ,който е точно като моя.... Публикувано изображение

И аз се чудя как може да се оправи положението....даже след като го обия веднъж , се жръщам до извора и след това той пак е там и пак се бия и така продължително......

И аз моля , ако някой има опит с тази иначе якичка игричка , да сподели!!! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Е не... Ако щеш ми вярвай, ама и аз точно това правих - връщах се до изворчето. Какво ли не опитах. Егати цирка си организирах - то не бе скачане и тичане по стените. В "Матрицата" ряпа да ядат... И нищо не помогна. А знам че има хора които са го минавали. Пък за нищо на света тая игра няма да изтрия преди да съм и превъртял...

Никой ли не знае как става това? Публикувано изображение

Разбрах как става!1. Когато сте още на моста и той избяга нагоре тръгва се надясно (гледано откъм тунела от който се влиза на площатката с моста. Качвате се на малката площатка там (десен бутон на мишката вървейки към стената). След като се качите върху "трупчето" (защото малко прилича на такова) правите същото - тръгвате пак по стената на горе, само дето не оставяте негово височество да прави задно салто, ами преди да го е направил скачате назад (просто натискате скок). Той се отблъсква от стената и се хваща за една нова площатка.2. От нея тръгвате като Тринити (от "Матрицата" :down:) да тичате към срущуположната (надясно) стена и когато се изравните с двете колони които ще видите скачате и принца сам ще се хване за първата. После отивате на втората и оттам - на площатката при Човека-гарван. Там се биете с него и - о, чудо (!) - той пак се телепортира!3. От площатката на която сте стъпили тръгвате надясно след него. Пак като Трините отивате на малката площатка под него. След това, колкото и странно звучи, тръгвате да се връщате обратно. Но вместо да паднете там откъдето сте дошли (първата площатка на която гадът избяга) вие и негово височество ще се хванете за едно парапетче. Със скок се качвате на него. А с още два на едно друго парапетче отгоре. От там скачате на счупена и стърчаща надолу колона, която се пада точно между двете площатки, над вратата в дъното на мостчето от което тръгнахме. Хващайки се за нея скачате на площатката при оня пернат глупак и там го убивате. След това се покатервате по стената със светещия червен знак, като стъпвайки върху него го натискате и бързо се шмугвате във отворената вече врата.От тама нататък става още по-интересно, а принца наистина вече влиза в кожата на Спайдер-мен! :angry:

Наистина искам да изразя благодарностите си :angry: :clap !!!Браво!!!Сега отивам да опитам и аз и дано да стане!!!!

Наистина искам да изразя благодарностите си :angry:  :clap !!!

Браво!!!

Сега отивам да опитам и аз и дано да стане!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Мале, тине знаеш после какво следва... Много зор ще видим докато стигнем и на половината от картата! А ние сме още в началото. Аз доста напреднах, та ако има други въпроси съм насреща.

Добре де.....Мерси много за помощта и много ми помогна...минах го!! Публикувано изображение

Но след това накъде.....Убивам ги тия изродите , след това се качвам на кулата и почвам да скачам , отивам на далечния отсек от камък и след това накъде???

Мерси

Добре де.....Мерси много за помощта и много ми помогна...минах го!! Публикувано изображение

Но след това накъде.....Убивам ги тия изродите , след това се качвам на кулата и почвам да скачам , отивам на далечния отсек от камък и след това накъде???

Мерси

<{POST_SNAPBACK}>

Не схванах. Къде точно се намираш? Кои изроди убиваш?

Аз не мога да мина дори демото, не ви ли е твърде трудна тази игра?

<{POST_SNAPBACK}>

Не. Трудното идва след доста време, когато вече се изправяш пред едни противни вампирки. Мале как ги мразя тея ку*ки!
Не схванах. Къде точно се намираш? Кои изроди убиваш?

<{POST_SNAPBACK}>

Ами намирам се след портата( след като съм убил човека - гарван ) ...

Убивам ги тези скелетите и след това не знам какво да правя....

Ами намирам се след портата( след като съм убил човека - гарван ) ...

Убивам ги тези скелетите и след това не знам какво да правя....

<{POST_SNAPBACK}>

В ляво (гледано от посоката от която дойде) има една по-тънка колона (каквато има и отдясно). Скачаш и я гушкаш и почваш да се набираш. Извърташ се по посока на дясностоящата дебела квадратна колона и като скочиш се хващаш за парапетчето. От там на ръце се местиш наляво и се качваш а балкона. Разбиваш един сандък, който отключва нова картинка в екстрите на главното меню (:)). Тръгваш по балкончето в ляво. Там то свършва и ще видиш срещу тебе еркерно наддадена част от стената, която се пада над голямата порта на залата.

Тичайки по стената стигаш да него и се хващаш за парапетчето му. Хубаво е обаче да не се качваш на него, щото в предната част е издадено и ако си горе няма да можеш да минеш. Минаваш от лявата му страна. Сега вече се качваш и скачаш от него на балкона от лявата страна.

Сега пък тръгваш по него. В края му вече дсе намираш в дясната част на залата и ще видиш срещу себе си на стената, високо във въздуха над земята отново един светещ символ дето се натиска. Пак с номера на Тринити с тичането по стената отиваш и минаваш през него натискайки го, но не спираш, щото ще паднеш от твърде високо. Стигаш до червената драперия, която се спуска още по-наляво и негово височество сам ще се хване за нея и ще се спусне меко на земята. Червения "бутон" е отключил тази порта, която се падаше отвън в дъното на моста с Човека-гарван. Ти ще паднеш от дясната и страна. Тичай да минеш през нея преди да се е затворила.

От там почваш пак същата история - най-напред се качваш там от където тръгна да преследваш Човека-гарван по руините горе. Ще стигнеш до втората площатка където той избяга, само дето сега има хубаво голямо стълбище. Долу при него пак има червен знак който отключва една решетка горе, в дъното на стълбището. Само дето тя твърве бързо се затваря. Все пак доста стъпаля трябва да се минат... Както и да е. Аз я зарязах тая решетка и сега мисля че не трябваше...

Тая решетка е малка, на земята точно в дъното на стълбите и до нея ще видиш на стената отново червен знак, който сега ти отключва една врата в ляво. Не те съветвам да влизаш там. Аз лично не открих смисъл в това. Може и да има де, но както казах - аз не го открих.

Връщаш се долу на мостчето дето се би с Човека-гарван и тръгваш натам от където тогава дойдохме. Сега обаче ще разбереш за какво бяха онези странни резки по пода. Това са релсите за онези гадни режещи валяци. Мини оттам и гледай да минеш жив.

От там нататък не помня щото наистина доста напреднах. Като ме питаш обаче с точно описание на мястото до където си стигнал ще се сетя.

...

е*а си ръководството написах... Публикувано изображение

тая игричка ще ми е нужен save за по горните нива :)

• 1 месец по-късно...

Отвори ми се лек проблем... Трябва да задействам двете часовникови кули, за да отворя оная голяма врата с Пясъците на Времето. Едната кула я задействах - тази която я наричат №2, по-мрачната. сега трябва да вляза в тази, до която се стига през открити слънчеви тераси. Но... Още в началото, в една гради през която се минава, ударих на камък. Единствения път който намерих е по един парапет надолу до една малка площатка. От нея се стига до втора такава при която има голяма врата. От там се слиза (вече вътре в кулата) надолу, надолу... Няма зли твари. Само механични препятствия. И това всичкото отвежда до даното на коридор, където ти се дава бонус способност (не помня каква точно). До тук добре. Други изходи няма. Айде обратно нагоре... Но като изляза отново на втората малка площатка, върна се на първата и се опитам да си кача по стената обратно на парапета и от там да се върна в градината горе (защото път на другаде няма, не мога и да скоча - много е високо) се оказва че тоя парапет е твърде високо, за да го хвана. С две думи намирам се в капан - от едната страна (от където дойдох) не мога, или пък не знам как да се кача обратно, а от другата - задънен коридор без разклонения и друг видим изход. Някой да се сеща за кое място говоря? И ако е успял да избяга от там нека помогне.

Сещам се докаде си стигнал. По парапета надолу се слиза за Life Upgrade Piadestal (в играта има 9 такива, ако смогнеш да ги намериш всичките се променя превъртацията на играта, но това е друга тема) след като го вземеш се връщаш горе в градината и там има един сандък, между него и входа на градината има малка стена. Когато застанеш от към входа и погледнеш към стената ще видиш, че и там има парапет, за които може да се хванеш като се качиш по стената. От там натанък мисля, че ще разбереш какво трябва да се направи.

Сещам се докаде си стигнал. По парапета надолу се слиза за Life Upgrade Piadestal (в играта има 9 такива, ако смогнеш да ги намериш всичките се променя превъртацията на играта, но това е друга тема) след като го вземеш се връщаш горе в градината и там има един сандък, между него и входа на градината има малка стена. Когато застанеш от към входа и погледнеш към стената ще видиш, че и там има парапет, за които може да се хванеш като се качиш по стената. От там натанък мисля, че ще разбереш какво трябва да се направи.

<{POST_SNAPBACK}>

Мисля че не си разбрал съвсем точно... Как да се върна горе в градината???

се оказва че тоя парапет е твърде високо, за да го хвана

Ами ако скачаш от място наистина е високо, но ако се качиш по стената не е
Ами ако скачаш от място наистина е високо, но ако се качиш по стената не е

<{POST_SNAPBACK}>

Мислиш че не пробвах? Точно за това говорех.

Но като изляза отново на втората малка площатка, върна се на първата и се опитам да си кача по стената обратно на парапета и от там да се върна в градината горе (защото път на другаде няма, не мога и да скоча - много е високо) се оказва че тоя парапет е твърде високо, за да го хвана.

Изкатервам се нагоре и крачка-две преди да стигна принца си прави традиционното задно салто и аха да падне, но се хваща на ръба на площатката. Публикувано изображение Резултат - никакъв.

Отидох пробвах и стана?? Публикувано изображение Немога да си обясня защо при теб нестава

• 2 седмици по-късно...

и аз забих след като убих втрото камено чудо немога да разбера на каде да продлжа някакви идеи

и аз забих  след като убих втрото камено чудо немога да разбера на каде да продлжа някакви идеи

<{POST_SNAPBACK}>

Кое каменно чудо? Опиши ми къде си точно.

ами товае второтокамено чудовиште в залата има само вода и водни колелета механизми има и камина при него

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.