Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Помощ за Prince of Persia Warrior Within

Featured Replies

Ако не ми беше казал че това са ръчки нямаше да разбера сам Много благодаря, но изникна нов проблем След като дръпнах всичките и съркофагът се издигна доста на горе от него излязаха едни первази та качвам се аз на последния, но вместо да

сляза от него на площадката със ковчега все едно пред мен има стена

Публикувано изображение

ето и снимка Принцът стои така все едно пре него има стена

Редактирано от Nescafe (преглед на промените)

• Отговори 176
  • Прегледи 38,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Проблемът е отстранен оказа се че е от играта -след като я излкючих и отново я пуснах первазите бяхо по ниско- последният беше на нивото на площадката а не както на снимката над нея.

Проблемът е отстранен оказа се че е от играта -след като я излкючих и отново я пуснах первазите бяхо по ниско- последният беше на нивото на площадката а не както на снимката над нея.

<{POST_SNAPBACK}>

Еи пичове пак забих с тази игра.Стигналсам до там кадето взимам скорпионскиа меч и започвам да се трепя с доста гадове,ок с тях се справям ими се отваря една от двете врати,влизам минавам препятствиата и стигам до друга врата която е напукана и с даски по нея и немога да е разбия как става.помогнете.MOLIAVI

Редактирано от milmix (преглед на промените)

Еи пичове пак забих с тази игра.Стигналсам до там кадето взимам скорпионскиа меч и започвам да се трепя с доста гадове,ок с тях се справям ими се отваря една от двете врати,влизам минавам препятствиата и стигам до друга врата която е напукана и с даски по нея и немога да е разбия как става.помогнете.MOLIAVI

<{POST_SNAPBACK}>

Можеш да я разбиеш просто трябва да отидеш пред нея и да задържиш ливия бутон принцът удря веднъж след това втори път(по бавна от първия ) и я разбива

С този меч можеш да чупиш всички напукани стени

• 2 седмици по-късно...

хора някой може ли да ми каже защо като стигна до едно място на принца на персия ми се рестартва компа а мястото е там кадето съм се преобразил вече и на един голям площад като скоча и става нещо и ми се рестартва компа

• 2 месеца по-късно...

хора стигнала съм до това новото с гарваните и стигам до една порта която не мога да прескоча и нищо не мога да направя. по нея има някакви счупени пръчки но като се захвана и падам не мога да се кача по тях, ако може някои да ми помогне ще съм му мноог благодарна. мерси много

Като дадеш малко повече информация къде точно си стигнала може би ще ти помогнем, защото така както си обяснила не мога нищо да се сетя.

еми значи минах първото ниво с мацката след което паднах под водата при някакъв човечец и след това отидох на някакъв остров къде има яко птици. та значи там минах мястото където се пие водата и след това стигнах до някаква врата която имаше дупка отдолу, минах я и нея след което скачах по стените и стигнах до някъква врата която е направена от пръчки и някои от тях са счупени . няма на къде да тръгна защото навсчкъде има пропасти и мислч че по някакъв начин трябва да прескоча вратата но не знам как, защото като се закрепа за нея и не мога да се катеря на горе и падам. дано сега да си разбрал нещо :angry:

еми значи минах първото ниво с мацката след което паднах под водата при някакъв човечец и след това отидох на някакъв остров къде има яко птици. та значи там минах мястото където се пие водата и след това стигнах до някаква врата която имаше дупка отдолу, минах я и нея след което скачах по стените и стигнах до някъква врата която е направена от пръчки и някои от тях са счупени . няма на къде да тръгна защото навсчкъде има пропасти и мислч че по  някакъв начин трябва да прескоча вратата но не знам как, защото като се закрепа за нея и не мога да се катеря на горе и падам. дано сега да си разбрал нещо :P

<{POST_SNAPBACK}>

Ако е това, което се сещам от едната страна на вратата има каменен блок (не помня от коя - преди бая време превъртях играта) качваш се и после тръгваш по стената, принца се хваща за ръба и това е.

• 2 седмици по-късно...

Преди доста време съм играл тази игра и съм позабравил подробности, но бих ви носчил към един руски сайт www.cheatsmaximal.net в него има голяма база данни за игри. Ето линк за Prince of Persia Warrior Within [url=www.cheatsmaximal.net/cheats/P/prince_of_persia__the_sands_of_time.php :ph34r:

Преди доста време съм играл тази игра и съм позабравил подробности, но бих ви носчил към един руски сайт  www.cheatsmaximal.net в него има голяма база данни за игри. Ето линк за Prince of Persia Warrior Within [url=www.cheatsmaximal.net/cheats/P/prince_of_persia__the_sands_of_time.php :)

<{POST_SNAPBACK}>

Е,този линк не е за Warrior Within,ами за Sands Of Time,ама карай.А между другото искам да попитам нещо.Когато се отключи вратата за залата на императрицата,и почне боя с оная има един по-лесен начин за убиване.Като почне боя блока е безсмислен,защото тя накрая така или иначе пак те удря долу,в краката,така че начина е като си вкараш серията,след това с кълбета назад бягаш от нея.А като на 1/3 и на 2/3 си пусне помощниците само забавяш времето и ги убиваш много лесно.Въпроса е,че след като убия вторите помощници,тая направо се разбеснява и не мога да я убия.Ако някой има идея как да стане,да каже.

А между другото искам да попитам нещо.Когато се отключи вратата за залата на императрицата,и почне боя с оная има един по-лесен начин за убиване.Като почне боя блока е безсмислен,защото тя накрая така или иначе пак те удря долу,в краката,така че начина е като си вкараш серията,след това с кълбета назад бягаш от нея.А като на 1/3 и на 2/3 си пусне помощниците само забавяш времето и ги убиваш много лесно.Въпроса е,че след като убия вторите помощници,тая направо се разбеснява и не мога да я убия.Ако някой има идея как да стане,да каже.

<{POST_SNAPBACK}>

Защо не четете темата просто!?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...indpost&p=30928

Защо не четете темата просто!?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...indpost&p=30928

<{POST_SNAPBACK}>

Ами четем,ама и така не става,както и да е,все някак си ще я убия.И между другото,мисля,че това е най-добрия walkthrough за Prince Of Persia Warrior Within - http://www.gamespot.com/features/6115082/index.html

Относно Prince of Persia WW:На нивото в което се взема маската и малко след това като се върна на "скалата/платформата"PC-то се рестартира,интересува ме дали това е от дефект в играта която имам,от видео картата или от нещо друго.Благодаря предварително.

• 3 седмици по-късно...

Играта наистина е готина. Играл съм я на PS2.Сега искам да пробжам и на компютъра си,но ми трябва CRACK. Ако някой мойе да ми каже от къде да си го взема...

• 2 месеца по-късно...

Стигнах до ниво където първо се намирам на място където сменям времето и сякаш се връщам в миналото.После се връщам по същия път,но вече всичко е променено и слизам надолу и попадам на едно коридорче където има една врата,която е в дъното на коридора,но се отваря само като съм стъпал върху една плоча,но докато стигна до вратата тя се затваря.До колкото разбрах аз това е няква игра с времето и ми пише да натисна R и времето се забавя,но пак не успявам.Незнам какво точно да направя за да успея.Мъчих се доста пъти:baby:Надявам се някой да разбере за къде става дума и да ми помогне:)

• 4 седмици по-късно...

Stalik, можеш ли да ми помогнеш? Зацепила съм на играта, още в началото! Нивото се казва: Fate's Dark Hand Southern Passage - Present! Немога да направя скрийншот, защото клавиатурата ми е доста странна! Нивото всъщност е една зала (от многото в играта), и за 1-ви път вместо с принца играя с някакъв черен екземпляр, от чиито глава, гръб и крака излизат.."пипала"! Минала съм онуй куче - царицата или там каквато е, и съм спасила "червеното" девойче! (хаха ) Моля те, кажи ми как да мина нивото със залата! В нея убивам всичките 4 изрода, и 4 моми! От там нататъка съм в задънена улица! Pls, HELP MEEEE!:))

Някой може ли да ми даде линк,откъдето да си дръпна играта?Мерси предварително

Мале това ли те затруднява? Ако е така просто ме слушаи внимателно. 1. Обий гаргата. 2.Отиди при двата стълба. 3.Варви по единия нагоре. 4.Оттласни се от стълба. 5.Качи се на варха на стълаба и се оттласни. НО има предвид, че щом това те затруднява по нататъка маи ще се гармиш. ;)

Редактирано от hackera-*/£ (преглед на промените)

Ами...не това не ме притеснява, защото е много елементарно:) Аз разбрах какво е станало - прецакала ми се е играта, и сега вече се оправи ;) Има едно ОООБАЧЕ...съм зацепила сега на едно друго място! Ако можеш, pls help me:) Мястото е с един каменен кретен дет все ме рита и мачка като луд! Няк'ъв пълен темерут! Незнам дали се сещаш къде е това място! Мога да те улесня като ти кажа, че това е точно след като оная мацка с червеното ми даде Lion sword-a. Ако се сещаш, pls HELP MEEEE Публикувано изображение:)

Ами...не това не ме притеснява, защото е много елементарно:wors: Аз разбрах какво е станало - прецакала ми се е играта, и сега вече се оправи :) Има едно ОООБАЧЕ...съм зацепила сега на едно друго място! Ако можеш, pls help me:) Мястото е с един каменен кретен дет все ме рита и мачка като луд! Няк'ъв пълен темерут! Незнам дали се сещаш къде е това място! Мога да те улесня като ти кажа, че това е точно след като оная мацка с червеното ми даде Lion sword-a. Ако се сещаш, pls HELP MEEEE  Публикувано изображение  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Каменния великан ако не се лъжа се убиваше както троловете - трябв ад аму сечеш краката и когато клекни да му скочиш на гърба. Забавяш времето и бой, бой, бой... Ако говорим за същото де.

как да се справя със следния проблем.влизам в една огромна зала с четири колони рпо стените и се стича вода, качвам се аз на колоните,но после не знам какво да правя къде да скоча .ако някой ме разбра помогнете рстава въпрос за втората част от играта

Прескачаш от една колона на друга докато не стигнеш до една врата(там където са скалите) и после трябва да влезеш в нея ;-)

• 2 месеца по-късно...

На картата на играта пише:" Return to the throne room" обаче не мога да отида до там. Все се въртя в кръг и не мога да намеря верния път! Как да продължа? БЛАГАДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

На картата на играта пише:" Return to the throne room" обаче не мога да отида до там.

Все се въртя в кръг и не мога да намеря верния път!

Как да продължа?

БЛАГАДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Ей златен, да не мислиш че някой помни играта на изуст? Първо пиши до къде си стигнал в момента та да се ориентирам. Аз в момента цъкам на нея. Прати някой шот на картата да те видя къде си и къде требе да идеш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.