Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Помощ за Prince of Persia Warrior Within

Featured Replies

Ето,ако нещо не разбираш ,питай, ще ти помогна. Първи life upgrade: Първия е след като победиш Shadee(жената в черно).Качи се по стълбите и ще видиш голям олтар.Издърпай го за да се отвори тайна врата зад него.Влез като избягваш капаните и вземи първия life upgrade. Втори life upgrade(в миналото): Вторият life upgrade е около мястото където за първи път се биеш с Crowmaster(онзи с гарваните).Проправи си път до мястото при стълбите.Ще видиш малка метална вратичка.В дъното на стълбите в ляво има варели,а зад тях копче.Натисни копчето и "на забавно време" стигни до металната вратичка и влез(може и без да се забавя времето,но е 1 на 100).Проправи си път през капаните и вземи втория life upgrade.Този най-лесно се взима,когато ти дадат забавяне на времето. Трети life upgrade: Като стигнеш до централната зала(central hall) след като си взел "Seprent sword"(дава ти го Kaileena и с него можеш да задействаш ръчката в центалната зала),насочи ръчката така че да сочи към вратата при която е фонтана за сейф.Обърни се срещу другата врата и повърви към нея и надясно.Ще видиш ръб.Спускай се надолу като отскачаш от стена на стена.Като стигнеш до долу се спусни на още по-долния ръб.Сега тичай по стената докато не стигнеш до края и почвай да отскачаш от стена на стена за да се изкачиш.От тук пак тичай по стената докато не стигеш края й.Сега пак отскачай от стена на стена за да слезеш надолу при един проход.Влез в него ,избягвай капаните и вземи третия life upgrade. Четвърти life upgrade: Когато си във механичната кула(mechanical tower) по някое време ще стигнеш до един Brute(големите каменни големци),който мята от бодливите гадове(spike beast-приличат на кучета и след като ги биеш известно време гърмят).Като влезеш в тази зала гледайки го лице в лице се завъти наляво.Ще видиш напукана стена.Подлъжи го да метне от бодливите гадове там.Като се счупи стената влез и избягвайки капаните вземи четвъртия life upgrade. Пети life upgrade: Като стигнеш до градината(garden)-там където се биеш със Silhouettes(те са като сянки и мятат ками) и Keepers(същите с които се биеш в началото на кораба),се завърти и иди в ляво.Ще забележиш че оградката не продължава до края на стената.Пусни се през оградата така,че да увиснеш.От тук се спусни на земята.Сега тичай по стената докато стигнеш до един проход.Влез избягвайки капаните и вземи петия life upgrade. Шести life upgrade: Пак в градината като въртиш ръчката с която се пуска водата(при многото ръчки -където гласиш водата да мине по каналчетата така че да стигне вода до двореца) се завърти назад и изкачи стената(тичайки нагоре по нея).Влез във вратата и избягвайки капаните вземи шестия life upgrade. Седми life upgrade: В затвора(prison) ,след като си убил Brute(пак каменен големец) се качи нагоре.Тук има две напукани стени-зад едната има врата ,а зад втората копче.Отвори ги и двете,натисни копчето ,забави времето и бързо иди при вратата която вече е отворена.Проправяйки си път през капаните вземи седмия life upgrade. Осми life upgrade: На излизане от библиотеката,като ходиш по парапетите,точно преди да излезеш от библиотеката,ходейки по последния парапет погледни надясно.Има друг парапет който отвежда до един проход(можеш да го погледнеш още преди да почнеш да се катериш за да се ориентираш).Влез и се качвай нагоре проправяйки си път през капаните ,за да вземеш осмия life upgrade. Девети life upgrade: Намира се в залата където гониш Shahdee и тя ти затваря вратата.(почти в началото на играта,но ела да го вземеш когато разполагаш с меч който може да чупи стени).Почвай да се качваш нагоре(започни като се качиш на една пръчка/лост).Оглеждай се де що има решетка.Една от решетките е леко счупена и зад нея има кашон/камък.От теб се иска да я дочупиш и да издърпаш камъка.Добри го до стената.След като си се качил на него ,тичай по стената нагоре,отскочи за да можеш след това пак да отскочиш от съседната стена.Би трябвало вече да си се качил.Има копче-натискаш го и влизаш.Проправяйки си път през капаните(за пореден път ) вземи последния - девети life upgrade. Вече като си с всички life upgrades ,в залата преди трона на императрицата(Thron room) Ще се е появил меч - "Water sword".Единствено с него може да се убие Dahaka накрая

• Отговори 176
  • Прегледи 38,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 1 месец по-късно...

може ли някои да ми каже дали можеш да продалжиш напред в играта без да убиваш оня гарван и ако може дали после нищо не се променя в развитието на играта ;):P:huh:

може ли някои да ми каже дали можеш да продалжиш напред в играта без да убиваш оня гарван и ако може дали после нищо не се променя в развитието на играта :clap::P:huh:

Неможеш да го победиш ли? Публикувано изображение:) ами ако гарвана неможеш да победиш...за другите незнам...ама иначе продължавай няма значение дали си го бил или не...ама да знаеш че има къде къде по трудни от гарвана...той е лесен - най-лесно е само като го презкачаш и удряш,може и по друг начин ама този е най-лесен....

Да не мога да го убия в началото го убивам но накрая тои напрао ме размазва Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Стига де не пе отчаиваи така още в началото Аз тая игра я играа за 1 пат и за тва сам толкова зле :P :P

Ще свикнеш ,спокойно.И аз бях така в началотолПродължавай да пробваш.

И аз качих играта преди 30 минути и се бих с него,но ме победи...Сега го пускам пак,но имам въпрос.Може ли да прекъсвам филмчетата,които ми ги пуска и ако да как?Благодаря предварително :angry:

След като минеш гаргата и стигнеш до онова място където влизаш и се връща времето по точно където се срещаш с оная Шади кво тряа да праиш? На къде тря да хода?Офф надявам се да сте ме разбрали за кво ви говора :write a letter:

anchodark ако примерно то гледаш клипчето за първи път не може да се маха но като умреш и пак стигнеш до там със space може да се махне. Bebo би трябвало до си до първото връщане към миналото.След като Шади влезне вътре в портала и ти влизаш след нея се връщате в миналото.Просто се обръщаш и тръгваш през водата.Разбира се,ако те разбирам правилно за мястото.

• 4 седмици по-късно...

Такам..аз съм доста напред в играта.....На 13 ниво от 15....Мисля,че мога да ви помогна малко на всички....Значи в youtube.com има клипове как да я превъртите цялата.....За моето место липсва клип и заради това много се чудя

Мисия 1

http://youtube.com/watch?v=Jq0UXrjluZg

Мисия 2

http://youtube.com/watch?v=PMKB0Kf0y70&feature=related

Мисия 3

Част 1

Част2

Част3

Мисия 4

http://youtube.com/watch?v=zf48_FXUfl8&feature=related

Мисия 5

Мисия 6

Част 1

Част 2

Част3

Мисия 7

http://youtube.com/watch?v=WuBhmaXIYW4&feature=related

Мисия 8

Част 1

Част2

Мисия 9

Част 1

Част2

http://youtube.com/watch?v=si_MecN1TXw&feature=related

Мисия 10

Част 1

http://youtube.com/watch?v=hA0QHJdvHG8&feature=related

Част 2

http://youtube.com/watch?v=5EZrevloHcg&feature=related

Мисия 11

Част1

http://youtube.com/watch?v=pZdUvHok4Js&feature=related

Част2

http://youtube.com/watch?v=QnFpkOrdCGg&feature=related

Част3

http://youtube.com/watch?v=NYVgFcWO6mw&feature=related

Мисия 12

http://youtube.com/watch?v=s1VLWwhD09c&feature=related

Мисия 13

Част 1

http://youtube.com/watch?v=qxnJHSrg8H0&feature=related

Част2

http://youtube.com/watch?v=6VVmxJBNGWU&feature=related

И ето тук е липсваото филмче...Ако някой го намери или може да ми помогне да пише

Това е от мен дано съм помогнал :love:

• 3 седмици по-късно...

Аз не мога да взема 4-ти лайв ъбгрейд.Не се сещам за коя напукана стена имате предвит. Моля помогнете! Благодаря предварително.

Имаш предвид за лайф ъпгрейда в механичната кула до великана.Като влезнеш при него отляво точно е напуканата стена.Застани пред нея и накарай великана да стреля по теб с гърмящите.И гърмящото трябва да се забие в стената, за да се счупи.Това е.

Тайни Оръжия: Мечето: Намира се там където се биеш с Brute(камения големец) в механичната кула(в една малка стаичка).Там трябва да идеш когато си в present time(настояще).Та отиваш там и тръгваш по пътя зад стаята където изглежда задънено.Падаш долу и там трябва да има напукана стена(чупиш я ,но затова ще ти трябва "Scorpion sword").Там ще има една поставка за оръжия и като я счупиш в нея е мечето. То не е много силно,но ти зарежда живота. Стика за хокей: В централната зала насочи ръчката така че да сочи към фонтана за сейв.Така камъните ще се наредят,така че да можеш да идеш до една врата която е по-надолу(там дето е life upgrade-a).Та точно до тази врата има пукната стена от която си личи че излиза пясък.Счупваш я с "Scorpion sword" и взимаш стика. Светлинен меч: Като стигнеш в пещерите, там където ти се пуска филмче как излизат ония песове и ти трябва да си отвориш вратата с едно копче.Като натиснеш копчето и си отвориш вратата ,и влезеш в нея след 2 крачки ще пропаднеш.Не е нищо страшно просто си е така в играта.Та в тая пропаст има друго копче което ти отваря друга врата.Но има и начупена стена,в която има светлинен меч.Счупваш я и взимаш меча.Това е най-силното второ оръжие в играта. Ръкавицата на Реймънд: Като те гони Дахака в катакомбите(точно след като научаваш от филмчето за маската) си пусни "Eye of the storm"(забавено време).Ще стигнеш до 2 разклонения - напред и надясно.Но ако си внимателна ще видиш ,че наляво има една поставка за оръжия, в която се намира ръкавицата.Чупиш и взимаш. Розово фламинго: За да вземеш това оръжие ще ви трябва меч ,с който да могат да се чупят стени.В залата при градината(настояще - present) през средния коридор на най-горно ниво тичай по стената за да се хванеш за въжето и после пак тичай за да стигнеш до платформата.Завърти се наляво и мини право през разбитата/счупена врата пред тебе.Ще се извъртите и ще се хванете за платформата на която до момента стояхте.От тук скочи на съседната платформа.От ляво ще видиш друга платформа с ръчка на нея.Иди там, натисни ръчката и се върни на платформата на която досега беше.Там сега ще има парапет ,на който ще можеш да се качиш.Най-отгоре се затичай по него и отскочи за да се хванеш за този ,който е по-нависоко.Ходи надясно и скочи на ръба на далечната стена.Следвай ръба докато не стигнеш до една беседка.Спусни се при нея и счупи далечната стена(намира се вдясно).Ще се покаже една поставка за оръжия.Чупиш я и взимаш фламингото. Това не съм го писал аз.Ако искаш някакви пояснения за оръжията ще мота да ти дам само за 3 оттях,защото сам взимал 3.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!!!

Значи намирам се точно след като убия човека гарван.Натискам бутона и влизам в тази стая.Там избивам гадовете и се качвам на тераската.Там убивам и последния.Долу на тераската има пропаст която се намира пред една врата и малко след нея.Та значи така - с бягани по стената минавам точно над вратата и се хващам за едно перапедче.С бутон С се хващам само с ръце за перапедчето.И продалжавам минавам входа на вратата и продължавам по ръце.Там когато пига да скоча и сляза долу принца скача почва да си мятка ръцете и се спльоква.Когато продължа до края на парапедчето камъните ги няма и нямам възможност да отскоча.Започвам да си мисля че това е бъг :rolleyes::handshake::):):)

Здравейте!!!

Значи намирам се точно след като убия човека гарван.Натискам бутона и влизам в тази стая.Там избивам гадовете и се качвам на тераската.Там убивам и последния.Долу на тераската има пропаст която се намира пред една врата и малко след нея.Та значи така - с бягани по стената минавам точно над вратата и се хващам за едно перапедче.С бутон С се хващам само с ръце за перапедчето.И продалжавам минавам входа на вратата и продължавам по ръце.Там когато пига да скоча и сляза долу принца скача почва да си мятка ръцете и се спльоква.Когато продължа до края на парапедчето камъните ги няма и нямам възможност да отскоча.Започвам да си мисля че това е бъг :):):angry::angry::angry:

Минах го :P:P

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ето,ако нещо не разбираш ,питай, ще ти помогна.

Първи life upgrade: Първия е след като победиш Shadee(жената в черно).Качи се по стълбите и ще видиш голям олтар.Издърпай го за да се отвори тайна врата зад него.Влез като избягваш капаните и вземи първия life upgrade.

Втори life upgrade(в миналото): Вторият life upgrade е около мястото където за първи път се биеш с Crowmaster(онзи с гарваните).Проправи си път до мястото при стълбите.Ще видиш малка метална вратичка.В дъното на стълбите в ляво има варели,а зад тях копче.Натисни копчето и "на забавно време" стигни до металната вратичка и влез(може и без да се забавя времето,но е 1 на 100).Проправи си път през капаните и вземи втория life upgrade.Този най-лесно се взима,когато

ти дадат забавяне на времето.

Трети life upgrade: Като стигнеш до централната зала(central hall) след като си взел "Seprent sword"(дава ти го Kaileena и с него можеш да задействаш ръчката в центалната зала),насочи ръчката така че да сочи към вратата при която е фонтана за сейф.Обърни се срещу другата врата и повърви към нея и надясно.Ще видиш ръб.Спускай се надолу като отскачаш от стена на стена.Като стигнеш до долу се спусни на още по-долния ръб.Сега тичай по стената докато не стигнеш до края и почвай да отскачаш от стена на стена за да се изкачиш.От тук пак тичай по стената докато не стигеш края й.Сега пак отскачай от стена на стена за да слезеш надолу при един проход.Влез в него ,избягвай капаните и вземи третия life upgrade.

Четвърти life upgrade: Когато си във механичната кула(mechanical tower) по някое време ще стигнеш до един Brute(големите каменни големци),който мята от бодливите гадове(spike beast-приличат на кучета и след като ги биеш известно време гърмят).Като влезеш в тази зала гледайки го лице в лице се завъти наляво.Ще видиш напукана стена.Подлъжи го да метне от бодливите гадове там.Като се счупи стената влез и избягвайки капаните вземи четвъртия life upgrade.

Пети life upgrade: Като стигнеш до градината(garden)-там където се биеш със Silhouettes(те са като сянки и мятат ками) и Keepers(същите с които се биеш в началото на кораба),се завърти и иди в ляво.Ще забележиш че оградката не продължава до края на стената.Пусни се през оградата така,че да увиснеш.От тук се спусни на земята.Сега тичай по стената докато стигнеш до един проход.Влез избягвайки капаните и вземи петия life upgrade.

Шести life upgrade: Пак в градината като въртиш ръчката с която се пуска водата(при многото ръчки -където гласиш водата да мине по каналчетата така че да стигне вода до двореца) се завърти назад и изкачи стената(тичайки нагоре по нея).Влез във вратата и избягвайки капаните вземи шестия life upgrade.

Седми life upgrade: В затвора(prison) ,след като си убил Brute(пак каменен големец) се качи нагоре.Тук има две напукани стени-зад едната има врата ,а зад втората копче.Отвори ги и двете,натисни копчето ,забави времето и бързо иди при вратата която вече е отворена.Проправяйки си път през капаните вземи седмия life upgrade.

Осми life upgrade: На излизане от библиотеката,като ходиш по парапетите,точно преди да излезеш от библиотеката,ходейки по последния парапет погледни надясно.Има друг парапет който отвежда до един проход(можеш да го погледнеш още преди да почнеш да се катериш за да се ориентираш).Влез и се качвай нагоре проправяйки си път през капаните ,за да вземеш осмия life upgrade.

Девети life upgrade: Намира се в залата където гониш Shahdee и тя ти затваря вратата.(почти в началото на играта,но ела да го вземеш когато разполагаш с меч който може да чупи стени).Почвай да се качваш нагоре(започни като се качиш на една пръчка/лост).Оглеждай се де що има решетка.Една от решетките е леко счупена и зад нея има кашон/камък.От теб се иска да я дочупиш и да издърпаш камъка.Добри го до стената.След като си се качил на него ,тичай по стената нагоре,отскочи за да можеш след това пак да отскочиш от съседната стена.Би трябвало вече да си се качил.Има копче-натискаш го и влизаш.Проправяйки си път през капаните(за пореден път ) вземи последния - девети life upgrade.

Вече като си с всички life upgrades ,в залата преди трона на императрицата(Thron room) Ще се е появил меч - "Water sword".Единствено с него може да се убие Dahaka накрая

Искам да ти кажа че първия life upgrade не е след Шади.Този е втория.Ето линк към клипчета за помощ на които на някои от заглавия пише life upgrade-ите по номера.Пусни си клипчето където пише в скоби life upgrade 1 и ще го видиш.Ето линка -- > http://www.stuckgamer.com/gui_pop_ww_01.shtml .

• 1 месец по-късно...

аве пичове знам че е доста късно ама иам проблем.Начи четох че сеифовете на играта са в C/documents and settings i tn и си ги намерих.Дотук добре ! Ама пак не ми се появяват в играта и тряя почвам от начало ;s Някакви идеи ?

аве пичове знам че е доста късно ама иам проблем.Начи четох че сеифовете на играта са в C/documents and settings i tn и си ги намерих.Дотук добре ! Ама пак не ми се появяват в играта и тряя почвам от начало ;s Някакви идеи ?

смисал в играта не ми се появяват профилите с сейфовете и ми пише Create new profile :S

Сейфовете се намират тук: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES

За да видиш папката Application Data трябва да цъкнеш Tools >>> Folder Options >>> View >>> Show hidden files and folders. Eто за това говоря:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Файловете DefaultProfile и SaveProfile не знам дали би трябвало да ги има преди да стартираш играта и да си лоаднеш сейва за първи път. Също така предполагам, че името на папката на сейва трябва да съвпада с това, което си задал при правенето на профила в играта.

Успех!

аз знам къде се намират профилите със сеифовете.Пробвах да напиша профила си както ми е сейфа и пак не стана :/ Ся като гледам пак тряя от начало Публикувано изображение Дали не тряя копирам defaultprofile.dat или напрао цялата папка POPWWProfiles в директорията на играта

В папката на играта трябва да има POPWWPROFILES, но вътре е само файла SaveProfile.

• 1 година по-късно...

Здравейте, стигнах до края на играта (почти до края) защото там където... нали влизам при пясъчника и там жената ми говори и после да хода да се бия с ония черния поне по клип в youtub така го гледах и там има да се земе 1 меч, а при мене няма никакъв мече още при пясъчника след като спре да говори с жената ония в клипа се връща по стъпалата на долу и взима меча, даже и преди това още с влизането там има меч, при мене го няма нз до мене ли е пропуснал ли съм нещо нз вижте клипа и ми кажете какво да направя за да ми се покаже и на мене (в клипа ония се бие с черния, а аз като стигна до там с жената?) предпоследния http://www.youtube.com/watch?v=nBPCprURUf4, последния http://www.youtube.com/watch?v=T10qN0wwt7A, моля излгедайте и двата клипа и ако съм пропуснал нещо и да е доста на зад да ми кажете не съм с пълна кръв не съм зимвал изобщо допълнителна.

Редактирано от darkevil94 (преглед на промените)

Здравейте, стигнах до края на играта (почти до края) защото там където... нали влизам при пясъчника и там жената ми говори и после да хода да се бия с ония черния поне по клип в youtub така го гледах и там има да се земе 1 меч, а при мене няма никакъв мече още при пясъчника след като спре да говори с жената ония в клипа се връща по стъпалата на долу и взима меча, даже и преди това още с влизането там има меч, при мене го няма нз до мене ли е пропуснал ли съм нещо нз вижте клипа и ми кажете какво да направя за да ми се покаже и на мене (в клипа ония се бие с черния, а аз като стигна до там с жената?) предпоследния http://www.youtube.com/watch?v=nBPCprURUf4, последния http://www.youtube.com/watch?v=T10qN0wwt7A, моля излгедайте и двата клипа и ако съм пропуснал нещо и да е доста на зад да ми кажете не съм с пълна кръв не съм зимвал изобщо допълнителна.

Нямаш такъв меч и не се биеш с Дахака (черния), защото не си взел всички лайф ъпгрейди. Те са 9 и са скрити из целия остров. Само когато ги намериш ще имаш пълен живот, ще се биеш с Дахака и ще разбереш истинския край на играта. В противен случай се биеш с Кайлина (жената в червено) и пак превърташ играта, но не с истинския край.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Ако помня правилно, за да се биеш с Дахака/май така беше черния/, трябва да си взел всички лайв ъпгрейди, иначе не се биеш с него, а с жената. Някой, които я е играл по скоро може да ме поправи ако бъркам. GraffiK_POP_FAN ме изпревари, така че ако искаш Дахака, почваш отначало с лайф ъпгрейдите.:-)))

Редактирано от bluelight (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.