Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Помощ за Prince of Persia Warrior Within

Featured Replies

Ей златен, да не мислиш че някой помни играта на изуст? Първо пиши до къде си стигнал в момента та да се ориентирам. Аз в момента цъкам на нея. Прати някой шот на картата да те видя къде си и къде требе да идеш.

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от backata (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 176
  • Прегледи 38,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ей пичове някой ще ми каже ли как да си пускам slowdown-a защото само се връщам назад. Публикувано изображение

Няма проблеми спражих се ама са съм при един голям тостер (демек един грозен робоподобен дзвер каде иска да ме смачка) та не знам кво да го праа. Кажете моля ви!!!! :question:

И аз сега я играя ама не ми са вижда чак кои знае колко трудна...е има и моменти в които зацепваш ама се някак излизаш от положение...надявам се няма проблеми и за напред...ама ако имам ше питам тука..макар, че аз вече съм малко след средата...

Знам, че с този пост на никого няма да помогна, но като прочетох за принца и веднага ме засърбяха ръцете, защото поредицата ми е най- любимата. Всичките съм ги превъртяла няколко пъти, та исках да ви кажа, че трудното тепърва ви предстои, но никога не се отказвайте, винаги има изход и намирането му е най- сладката част. Затова и не искам да подсказвам. Успех на всички. :rolleyes:

• 4 седмици по-късно...

Браво бе..... :wors:

То за такова ръководство пари трябва да ти се дадат....

Мерси мнооооооооооого :wors:

Помогна ми мноого

А някой може ли да ми помогне как да мина първата гадка :wors: пробвах поне 7-8 пъти да я мина и все тя ме трепи... някой хелп може ли

Аз не мога да мина дори демото, не ви ли е твърде трудна тази игра?

Тази игра е много трудна знаете ли аз каде съм? Почвам на кораба убивам ги тия и там се бия с некаква жена и по едно време почва едно клипче където май ме изхвърля от кораба после един старец ми говори и ме праща при мнооого прилепи Публикувано изображение и, накъде ....

някой стигал ли е до края на играта и по точно на warrior within

закъсах на едно място и не мога да продьлжа

моля за помощ! Публикувано изображение

Почти я превЪртях!Така че ако можете да ме ориентирате до кЪде сте стигнали с радост помагам!Много е трудно наистина и не веднЪж аз самият сЪм искал помощ,така че ако мога веднага помагам. На вЪпроса за великана,който ви мачка:it's a piece of sh...t!Демек лесно е!Значи,главното е да внимавате да не ви прави демидж.Следващата ви задача е да минете зад гадинката и да почнете да я режете по краката,докато естествено продЪлжавате да се пазите от демидж.След известно време кЪлцане,ска..няка пада на колена за кратко.Качвате се с W+Space на него и започвате да блЪскате с меча по главата му.Трябва да ви кажа обаче,че по някое време изродчето посяга с една от двете си рЪце за да ви свали от гЪрба си.Малко преди да посегне трябва да спрете да го помпате и да отидете на това рамо,с което не посяга кЪм вас.Ако ви хване ви хвЪрля,което взима много крЪв.Ако имате life upgrade-a и сте на максимум крЪв,то може да издЪржите около 3 хвЪрляния.Ако имате и допЪлнителни пясЪчни танкове можете да вЪрнете времето и ще издЪржите около 5 хвЪрляния. По вЪпроса сЪс забавянето на времето:просто натискате еднократно R.Ако го задЪржите врЪщате времето.Успех и питайте!

• 3 седмици по-късно...

Прескачаш от една колона на друга докато не стигнеш до една врата(там където са скалите) и после трябва да влезеш в нея ;-)

Moже ли да обясниш по подробно ? :P

Или направо ако може да дадеш някои шот ? ;):)

• 2 седмици по-късно...

Някой който е превъртял Prince of persia warrior within може ли да ми издиктува имената на сейвовете подред.Много ще съм благодарен ;)

О сори трябвало на кирилица да пиша Публикувано изображение Ивинявам се :P Някой ще ми помогне ли моля ви намирам се там кадето виждаш Дахака и се скриваш зад една колона тои не те вижда после слизаш долу убиваш 4 вампирки и 2 от другите и между колона и стена отиваш нагоре и после има един кол до стената дето Дахака я разбива как да отида там.:)

О сори трябвало на кирилица да пиша Публикувано изображение Ивинявам се :nono: Някой ще ми помогне ли моля ви намирам се там кадето виждаш Дахака и се скриваш зад една колона тои не те вижда после слизаш долу убиваш 4 вампирки и 2 от другите и между колона и стена отиваш нагоре и после има един кол до стената дето Дахака я разбива как да отида там.:)

Аз съм я превъртал, но беше преди доста време и от краткото описание, което си дала не си спомням за какво точно става дума. Ако може малко по-подробно да опишеш ситуацията.

Ми пуска те в настоящето, и тръгваш слизаш по едни камани надолу и стигаш до един бутон които ти отваря врата и ти изписва че трябва да натиснеш R за да забавиш времето и да минеш през нея, поравиш го, мминаваш и има 2 пирати убиваш ги и скачаш долу, тогава ти се включва филмче как ДАХАКА един голям черен минава оглежда се ти се скриваш за да не те види и тои разбива един вход, после филмчето свършва и ти тръгваш бягаш по стената стигаш до колче от стената качваш се на него и от него скачаш на друго до него от там скачаш на една лента засилваш се и отиваш на др колче и тогава скчаш на една площадка после слизаш долу от нея на една др площадка и от там скачаш при 3-има пирати малко преди да ги убиеш скачат при теб и 4 вампирки и тях ги убиваш. Тръгваш и трябва да се качиш между една колона и стената нагоре за да стигнеш до входа които ДАХАКА разбива когато стгнеш до горе има един кол които от него трябва да се завартиш и да скочиш на площатката пред разбитата стена. Та въпроса ми е как от колоната да скоча на кола за да отида там да се сеифам. Това е малко преди да се биеш с Дахака :ph34r:

Спомням си сцената която си описала, но подробности за това как се минава не се сещам. Сорка Публикувано изображение

• 2 месеца по-късно...

И аз моля за помощ. Начи аз съм на същото място като Vampire 17, но нещо не се сещам да е имало клипче там. Когато в настоящето сляза по едни камани (както той обясни), има един бутон натискам го, забавям времето и минавам през вратата. След това се бия с двама "пирати" с бели маски, обивам ги и скачам на една площадка. Точно под тая площадка има друга такава на която има вход на някаде. Въпроса е как да стигна до входа? Пробвах по секъв начин, но се не става, или като падна на площадката умирам или въобще не стигам до нея.

Пробвах и да стигна до кръсчето на картата и в миналото, но там след като натисна един бутон ми се отваря една врата и се подава една плоча, по която да мина. Щом се приближа до тая врата има клипче и на него Тъмния принц, с който съм аз, вижда другия който тъкмо отива да се бие с оная дето я срещаш на кораба още от началото, и която аз преди, когато бях с нормалния си принц я убих и спасих една друга дама с червена рокля. След това клипче аз съм вече зад вратата и тя се е затворила, остава ми само да варвя напред,а там след много капани, скачане и бой стигам до една пещера в която сичко се руши и немога да разбия една стена, защото меча ми (Spider Sword) е слаб, между другото като отивам към пещерата все повече се отдалечавам от кръстчето на картата. И така остава ми само едно решение - да стигна (в настоящето) до онзи вход, за които обяснявах в началото.

ПИШЕТЕ АКО ЗНАЕТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

И аз моля за помощ. Начи аз съм на същото място като Vampire 17, но нещо не се сещам да е имало клипче там. Когато в настоящето сляза по едни камани (както той обясни), има един бутон натискам го, забавям времето и минавам през вратата. След това се бия с двама "пирати" с бели маски, обивам ги и скачам на една площадка. Точно под тая площадка има друга такава на която има вход на някаде. Въпроса е как да стигна до входа? Пробвах по секъв начин, но се не става, или като падна на площадката умирам или въобще не стигам до нея.

Пробвах и да стигна до кръсчето на картата и в миналото, но там след като натисна един бутон ми се отваря една врата и се подава една плоча, по която да мина. Щом се приближа до тая врата има клипче и на него Тъмния принц, с който съм аз, вижда другия който тъкмо отива да се бие с оная дето я срещаш на кораба още от началото, и която аз преди, когато бях с нормалния си принц я убих и спасих една друга дама с червена рокля. След това клипче аз съм вече зад вратата и тя се е затворила, остава ми само да варвя напред,а там след много капани, скачане и бой стигам до една пещера в която сичко се руши и немога да разбия една стена, защото меча ми (Spider Sword) е слаб, между другото като отивам към пещерата все повече се отдалечавам от кръстчето на картата. И така остава ми само едно решение - да стигна (в настоящето) до онзи вход, за които обяснявах в началото.

ПИШЕТЕ АКО ЗНАЕТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Ето тук ще намериш всички отговори.На което ниво не знаеш какво да правиш просто гледаш клипчето и готово. Публикувано изображение
Mного ти благодаря Black Howk, ти ме спаси! А за играта мога да кажа, че е супер яка! :nono::)
  • 2 месеца по-късно...

Моля за помощ! Стигнах до мястото където си слага6 маската и когато се връщам, стигам до втория сейф и там, когато скоча в онзи къгъл олтар ми се пуска един scene и ми се рестартира PC-то.Моля помогнете, искам да превартя играта.Благодаря предварително ПП:обарках се.Когато вече сам се врънал в настоящето и тръгвам и стигам до олтара :ph34r:

Редактирано от legolascho (преглед на промените)

Моля за помощ! Стигнах до мястото където си слага6 маската и когато се връщам, стигам до втория сейф и там, когато скоча в онзи къгъл олтар ми се пуска един scene и ми се рестартира PC-то.Моля помогнете, искам да превартя играта.Благодаря предварително

ПП:обарках се.Когато вече сам се врънал в настоящето и тръгвам и стигам до олтара :wors:

Линка който съм дал малко по-нагоре ще ти свърши перфектна работа. ;)

Ето тук ще намериш всички отговори.На което ниво не знаеш какво да правиш просто гледаш клипчето и готово. Публикувано изображение

пич сайта го знам.Проблема не е в това как да стигна до там.Проблема е, че когато стигна до там и ми се пусне оня scene, тогава ми се рестартира компа.И мн се нервя 6тото сичко си е в норма и не знам що прави така.

пич сайта го знам.Проблема не е в това как да стигна до там.Проблема е, че когато стигна до там и ми се пусне оня scene, тогава ми се рестартира компа.И мн се нервя 6тото сичко си е в норма и не знам що прави така.

Ами пич,или ISO-то което си дръпнал и в последствие си инсталирал не е читаво или крака не е читав. ;)

дрърпах го от още две места и се така.Е.. както и да е.Ше го преживея.Благодаря нa black hawk за помощта :)

дрърпах го от още две места и се така.Е.. както и да е.Ше го преживея.Благодаря нa black hawk за помощта :speak:

Бъди малко по-точен.От двете места които си свалил играта различни рилейзи ли бяха или едни и същи.Ако е бил един и същи рилейз и от двете места които си свалил играта,просто е нямало смисъл да го дърпаш.Можем да пробваме нещо друго.Качи ми някъде sava до където си стигнал да видя как ще е при мене.Ако всичко е наред че ти мина мястото където ти се бъгва играта и ще ти направя save по нататък.Пиши дали пак ти се бъгва след като сложиш моят save.

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...

Хора помогнете.Значи аз веднъж стигнах до края на играта но понеже нямах никакви ъпгрейди на живота не се бих с този Дахака а и не ми достигаше кръв да бия Императрицата (но по вероятно е не от кръвта а от неопитност) но както и да е.Работата е там че искам да я мина със ъпгрейдите и да се бия с Дахака но аз много трудно ги намирам......намерих саит който има пълен Walkthrough (как се минава играта) и то на клипове което много помага ама тези клипове зареждат сякаш са по няколко часа дълги а те са едва по 2 мин секи и общо взето и това не ми помага...... Та ако може някой да намери такъв подобен сайт или да ми обясни по-подробно къде са сички ъпгрейди ще съм му много благодарен ;):P:help:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.