Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Vista Icons Pack v3

Featured Replies

Vista Icons Pack - системен пач за замяна на стандартните икони в Windows XP с икони на Windows Vista. Променя повече от 70 системни файлове, включително .dll съдържащите библиотеки на иконките (Shell32.dll, Netshell.dll, Wmploc.dll и др.). Освен всичко това, пачът позволява да промените панела на Windows Explorer и Windows Media Player в стил Windows Vista.

Линк: http://softportal.com/download/download.php?id=4854&t=1

скрийншот: http://www.softportal.com/scr/4854

Поздрави cool.gif

П.П. Инсталацията му е доста по лесна от Windows Vista Themes Pack. Кликваш 2 пъти и пушиш една цигара! biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...

Добре звучи, ама кажи как се променят иконите щото при мен не стана. Темите са готени, но друго не става angry.gifangry.gifangry.gif

• Автор
Добре звучи, ама кажи как се променят иконите щото при мен не стана. Темите са готени, но друго не става angry.gifangry.gifangry.gif

Влизаш в SafeMode и инсталираш /ако искаш да избегнеш грешки/ иначе и така става. Рестартираш и си готов! След това ако няма да деинсталираш махаш две папки от C:\Windows, за да не ти се пълни диска. Това е всичко, за друго не се сещам. :sobbing:

Успех :wors:

П.П. А в комплект с темата Vista aero става супер.

А как се влизаше в сейф мод, че немога да се сетя. Правих го веднъш, но отдавна??? :):clap::)

• Автор
А как се влизаше в сейф мод, че немога да се сетя. Правих го веднъш, но отдавна??? :):clap::)

F8

П.П. Сподели мнение след това! :)

Редактирано от drvdr (преглед на промените)

• Автор
Един скрийншот за цвят няма да е излишен...

Открих една:

http://www.softportal.com/scr/4854

С Vitsa Aero темата се вързва страхотно, докато на снимката мисля, че е с Royal.

Поздрави. :)

Редактирано от drvdr (преглед на промените)

А дали има начин да не ми пипа плейъра?Понеже съм с WMP 11, и след инсталацията на програмката стана неизползваем.

• Автор
А дали има начин да не ми пипа плейъра?Понеже съм с WMP 11, и след инсталацията на програмката стана неизползваем.

Аз Windows Media Player го махам още при инсталацията.

Предполагам, че ако го преинсталираш наново всичко ще е OK!

А защо не пробваш Crystal Player?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=1518&st=15

Поздрави cool.gif

• 2 седмици по-късно...

Ама самия Windows Vista цял инсталационен излазъл ли е все още? :)

• 4 седмици по-късно...

Presentation3.jpg

Vista Icons Pack v3

Vista Icons Pack is a free and useful system patch that will replace standard Windows XP to Vista icons!

Windows Vista Icon Pack is the greatest pack of Vista and Longhorn icons with a total of 1165 icons!

Including icons from latest builds of Windows Vista (Beta 2 and 5465), previous versions of Windows Vista (Longhorn), Windows Live Messenger 8, Windows Defender beta 2, Windows Media Player 11. Most of icons are 16x, 24x, 32x, 48x (8- and 32-bit) and 256x (32-bit) formats.

Now all icons are categorized. 29 folders, such as Signs, Users, Folders and etc..

Homepage

Download: Vista Icons Pack v3 (32 MB)

Влизаш в SafeMode и инсталираш /ако искаш да избегнеш грешки/ иначе и така става. Рестартираш и си готов! След това ако няма да деинсталираш махаш две папки от C:\Windows, за да не ти се пълни диска. Това е всичко, за друго не се сещам. :)

Успех ;)

П.П. А в комплект с темата Vista aero става супер.

Кой папки се премахват от C:\Windows ?

Единственните който имат връзка със това са две icon_TMP и system_backup ,но дали е сигурно ,че няма да доведе до някоя грешка след време ,ако ги изтрия ?

Инсталирам си пакета с Vista Icons Pack, рестартирам и ми се променят иконите. Станаха красиви, супер. Но на иконите на преките пътища ми се появиха някакви папки и не мога да ги махна. Тия ги и ди правя нови преки пътища, но ефекта е нулев - папките нърху иконките пак си стоят. Знае ли някой как се махат, за да си останат оригиналните иконки.

Аз използвам TuneUp styler 2 ,който е във пакета на TuneUp 2006 за да реша проблем от такъв род !

• 3 седмици по-късно...

Има ли някаква тънкост при инсталацията на пакета? Само се стартира или има нещо друго?

Ами да само цъкваш и то почва после те пита дали искаш да рестартираш и да натиснеш някой бутон за да го направиш! biggrin.gif А защо на мен ми излиза една грешка и иска да сложа някакъв диск изтрило ми базата данни за Windows XP professional ???

Ами да само цъкваш и то почва после те пита дали искаш да рестартираш и да натиснеш някой бутон за да го направиш! biggrin.gif А защо на мен ми излиза една грешка и иска да сложа някакъв диск изтрило ми базата данни за Windows XP professional ???

Това не е грешка,всъщност това е защита на Windows .

Ако четеш внимателно какво пише ,а не натискаш само бутона OK "YES "

Ще забележиш ,че има инфо в което е обяснено ,какво ще последва след стартирането на процеса.

С две думи обяснено е ,че ще поиска инсталационият диск на Windows да изчакаш малко време да натискеш Cancel и след това да потвърдиш командата и в последствие да рестартираш системата.

Да ама не стана точно така. Направих всичко както е описано, наистина ми поиска диска но след това като почна да се рестартира, изтраях 3-4 пъти после едвам оправих кашата. Накрая нищо не стана. На някой друг да му се е случвало нещо такова? А за Vista Icons Pack v3, като го стартирам, разархивира се в Моите Документи и нищо. Кажете къде е проблема при мен?

за тези икони ти трябва програма за да ги сложиш успешно, иначе то само разархивира пакета... :)

Много е важно коя версия си сложил 2 или 3 .

Как направи инсталацията на Save mod или нормално.

Ънинсталирай всичко риперни си иконките ,ако имаш някакъв софт за това под ръка .След това зареди на Save mod и инсталирай програмата .

Следвай инструкцийте и няма да имаш проблем

Мился ,че само двапъти трябваше да се натисне Enter и Y или N според зависимост от версията на IE и WMP

При мене направих една комбинация от XPize ,Windows Vista Themes pack и Vista Icons Pack v3 .

Получи се доста добре комбинацията и нямам никакви проблеми.

Вече 1 месец някаде ,а аз сам страшен педант и много държа всичко да ми е изрядно и без грешки защото ме дразни и най-малката.

Аз се оправих нямам проблеми инсталирах го яки са иконите наистина обаче 1 път бяха по различни сега някои не станаха ама карай и така става :)

Аз се оправих нямам проблеми инсталирах го яки са иконите наистина обаче 1 път бяха по различни сега някои не станаха ама карай и така става :)

и аз го инсталирах, ама като че ли много място заемат тия икони.

Колебая се дали да си сложа StyleXP и да подкарвам добрите стари теми (защото скоро преинсталирах и сега си ми е чистичко :) ) или нещо от рода на Alienware.

П.С.

В случай, че реша да махам тоя Icon Pack - има ли нещо сложно в ЪнИнсталирането му или всичко си е нормално?

П.П.С.

Никва папка не съм трил от никъде.

Много е важно коя версия си сложил 2 или 3 .

Как направи инсталацията на Save mod или нормално.

Ънинсталирай всичко риперни си иконките ,ако имаш някакъв софт за това под ръка .След това зареди на Save mod и инсталирай програмата .

Следвай инструкцийте и няма да имаш проблем

Мился ,че само двапъти трябваше да се натисне Enter и Y или N според зависимост от версията на IE и WMP

При мене направих една комбинация от XPize ,Windows Vista Themes pack и Vista Icons Pack v3 .

Получи се доста добре комбинацията и нямам никакви проблеми.

Вече 1 месец някаде ,а аз сам страшен педант и много държа всичко да ми е изрядно и без грешки защото ме дразни и най-малката.

Каква е разликата между версии 2 и 3? Това, че 3-та е по-голяма го видях, но другата разлика? Питам, за да знам коя да изпробвам.

П.П. А как влизате в Save mod? По горе видях, че е споменато, че се влиза с F8, но при мен не става.

Благодаря Ви!

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Рестартираш компа и докато се инициализаира харда (още в началото) натискаш няколко пъти F8 и ти излиза едно меню и от там селектираш Safe Mod,даваш Enter и си вътре :).

п.п:ако не стане със F8 пиши ще ти кажа с друг клавиш,защото не при всички се влиза с F8!

Редактирано от red_walker (преглед на промените)

Имаш една иконка на десктопа или във Start .. All Programs...System Patch ...

Rebuild Icon Cache "това е иконката " цъкаш един път върху нея и тогава ще имаш всички иконки от пака

П.П. А как влизате в Save mod? По горе видях, че е споменато, че се влиза с F8, но при мен не става.

Благодаря Ви!

На сейв мод след влиза след рестартиране на компютъра и задържане на F8 "можеш само да го задържиш натиснато " докато ти даде менюто за да си избереш Save Mod

Ако не става със F8 пробвай последователно със F4 и F5

Само задръж въпросният бутон след рестарт и изчакай

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.