Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПРОБЛЕМ:Стартирани програми

Featured Replies

Значи проблема ми е следния:при пускане на компютъра от режим на стендбай се стартира програма която се опитва да изтегли листа със сървъри от МАСТЕРБРАУЗЪРА(което е ясно че няма как да стане)при което веднага в EVENTVIEWER в SYSTEM ми се появава WARNING.Погледнах в start-run-msconfig-startup кои програми/проциси се стартират при пускането на компютъра.Как да разбера коя от всичките програми се опитва да тегли листа от сървъри и ми създава този проблем?????Все пак WARNINGA не излиза всеки път и ако ги спирам една по една ще ми отнеме страшно много време(може и повече от месец)да установя от коя програма/процес идва проблема и да я спра!!!!!Ще съм адски благодарен ако някой може да ми помогне!!!!!

• Автор

Значи в EVENTVIEWER пише :The browser was uneble to retrieve a list of servers from master browser!!!!!Нататък пише други някакви цифри.Първо помисбих че проблема може да е в Интернет доставчика но явно не е така!!!!!От там ми обясниха че някоя програма изисква този лист.Зааатова питам как да я открия!!!!!

Прочети статията ми от подписа ми там има различни "трикове" както и приложения за тази цел...Смени си браузъра или използвай програмката Currports тя показва кой порт от коя програма се ползва и опита и за комуникация с ИНТЕРНЕТ...Виж какво става с помоща на Security Task Manager или с вградените модули на System Mechanic 6 Pro - за опасни и ненужни процеси и стартиращи приложения с операционната система или анти-шипонския модул - SPYTHON

Я един PrintScreen на start-run-msconfig-startup (възможно най разтеглен и подробен), и го дай тук да видим какви програми точно ти се стартират с компютъра.

• Автор

Ще ме извините за невежеството но още съм много нов и не знам как да ви го изпратя.Ще съм ви благодарен ако ми помогнет

Ако имаш предвид за SCREENSHOT - изтегляш си програмката Screenshot Captor 2.18.04 и с копчето PrintScreen SysRq над INSERT-a правиш снимка и я качваш в www.imageshack.us

DOWNLOAD:

http://www.donationcoder.com/Software/Mous...nshotCaptor.exe

а ако имаш предвид лог файла - теглиш си програмката HijackThis и даваш DO a system scan and save a log file после копираш съдържанието му тук...

DOWNLOAD

http://216.180.233.162/~merijn/files/HijackThis.exe

Изтегли ли кръпката препоръчана от cecov???

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.