Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Удариха torrents.bol.bg

Featured Replies

Удариха torrents.bol.bg sad.gif

Хакерите са от Кюстендил.

Бях в сайта и малко след 12 на обяд получих писмо,разпратено явно на всички,които са на линия.

Не мога да ви го цитирам точно,но си беше заплаха за удар над системата.

Веднага влязох във форума на сайта и го препратих на един от админите,който беше онлайн.

Минута или две само след това и компа вече не беше мой :beer:

Спря нета за малко,после не можех да вляза където и да е - ужас - все едно земетресение преживях ohmy.gif

После пак ми го върнаха,имах писмо от админа-пишеше *Лекичко ни хакнаха*

Сега сайта го няма изобщо sad.gif

Да, току-що проверих, проблемът още не е оправен, иначе страницата на сайта се зарежда, но не може да се влиза още в него! sad.gif Надявям се бързо да оправят проблема, явно хакването е голямо и щетите не са малки, ако беше така, щяха да го оправят бързо, но...ще чакаме. sad.gif

Тях много често ги няма изобщо и напоследък имат много проблеми.Предполагам ще го пуснат след няколко часа.

Минута или две само след това и компа вече не беше мой :beer:

Това ме навежда на мисълта, че просто сървърите не са online :doh:

• Автор

Аз цял ден съм в него,после го имаше отново,само че някой си правеше каквото си иска :beer:

Страниците се сменяха,препращаше ме на гугъла - трябваше да търся Волен Сидеров :doh:

Компчето не е мое и в момента sad.gif значи и аз съм хакната,така ли ohmy.gif

Това ме навежда на мисълта, че просто сървърите не са online :beer:

Хм, може и да си прав...

Извън татковината http://torrents.bol.bg/browse.php не зарежда.Това .php ще рече, че сега админът преглежа пораженията.Иначе днес си харесах две неща от същия и като гледам на едната машина за "Little Man" 2/3 от хишниците са братя американци.

bolxf3.th.jpg

Споко.Да се уповаваме на думите на Заро г*за.Той казваше-"Първо ще се развали и после ще се оправи."

Пък, ако бола не реанимира, тук има това, дето и в бола го няма

http://torrentsearcher.filesharingplace.com/

Хайде и без черни забрадки

Вървя си вчера по улицата.Ден за покупки.Гледам внуче с дядо си пред мен минават.Внучето с желязо на ухото (някои му викат пиърсинг).Внучето въоръжено с пневматичен пистолет с пласмасови куршуми.Зарежда и се цели по преминаващите срещу него негри.Цели ги в главата.От вятъра куршумите се реят и внучето презарежда и се цели отново като командо.Никой не уцели, защото никой не изпищя.Пък и аз бързах да не затворят магазина.Влизам и гледам етажерката с алкохол.Гледам появата на нова бутилка.С големи латински букви прочитам "Evreiskaya vodka".Eдин литър само за 10 лв.Това ще е егати украинската шльоковица.Евтинджос ми се види.Не ми се ослепява и не си купих.После отивам на зеленчуковия пазар.Купих си круши, банани, грейпрфрути оранжеви, грозде, люти чушки, ябълки, сини сливи.То сливи ли са, сливоци направо.Сигурно са от камила торени.Избирам си круши.Абе като пласмасови стоят.По едно време се изсипа една S класа модел 1984.Напълни ми очите от умиление.Гледам на задния капак стикер D.Мерджана бе целия надран с пирон.Сигурно заради немския стикер.

В този лош свят само аз ли единствен останах добър?

• Автор

Сега работи,ето го и писмото,спецовете да казват ;)

Извинявай,но току-що получих това съобщение-не знам за какво иде реч

1 - 1

Изпратено от System на 2006-10-21 14:23:38 (преди 24 минути) (Ново!)

Добър ден на всички познати и непознати.

Защото сам добричък не съм нанесъл абсолютни никакви повреди по самия сайт.

Просто ми стана скучно и реших да направя нещо по-различно за днес smile.gif

Има огромната вероятност това съобщение да се изтрие скоро от някой от администраторите, но да знаете, че и това няма да ми поречи както на мен така и на много други end users да опитат да направят същия hijack.

За да си осигурете системата хвърлете едно око на кода във friends.php :whistle:

Искам да поздравя мама, тате и всичките роднини от КЮСТЕНДИЛ laugh.gif

// « TeO$ » a.k.a. AnXioZ

NOTICE: This is a mass pm, it has been sent to everyone

Работи си.И вчера си работеше.И предния ден.Явно аз не съм улучила момента на хакване. ;)

Та..сега е наред ;)

• Автор
Работи си.И вчера си работеше.И предния ден.Явно аз не съм улучила момента на хакване. ;)

Та..сега е наред ;)

Да не ти се случва,по-лошо от земетресение е sad.gif

Щракам на двата си браузъра-правят си каквото си искат-изключи ми кюто,скипето,затри ми кръстословицата,която набирах в момента,спря ми музиката,изпратих смс - затри го ;)

Не обичам никой да ми командва живота и компчето :wors:

Боже,колко лоши хора има,Боже ;)

Некой съгражданин си е направил майтап,познавам ги хакерите от Кюстендил но не съм чул да са замисляли нещо подобно така че ме съмнява да са от тука.

• Автор
Сложи си firewall.

Де да беше толкова лесно sad.gif

Тоя хакер не ме пуска никъде sad.gif

Сайта пак изчезна,и аз заедно с него - това да си хакнат било ужасия голяма :)

На никого не го пожелавам ;)

Сега пак не работи и аз бях ударен просто тегля там един филм и изведнаш нета спира скупе аисику си4ко баси хората ;( хубоу,4е поне си доистеглих филма ;)

• Автор
Сега пак не работи и аз бях ударен просто тегля там един филм и изведнаш нета спира скупе аисику си4ко баси хората ;( хубоу,4е поне си доистеглих филма :down:

Е браво,ама аз ако е за филм,който тегля-ще го прежаля.

А знаеш ли какво е да ти затрие работата,близо 2 дни труд беше това :yanim:

Тоя НОД какво прави че не ми е ясно sad.gif

Искрено те съжалявам sad.gif супер гадно сие аре аз да хакна тракера на Козлудуй ще им е мн хубаво сигурноо!!

Сега пак не работи и аз бях ударен просто тегля там един филм и изведнаш нета спира скупе аисику си4ко баси хората ;( хубоу,4е поне си доистеглих филма :yanim:

Я разгледай тая таблица

pros11214drl0.jpg

Познато ли ти е? Май НЕ.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.