Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за конкурсите Мис/Мистър Калдата

Featured Replies

Е та тук е местото пишете каквото ви е на душа :bye1:

Мис Кладата

...............................................

- Цвят на косата:

- Цвят на очите:

- Височина:

- Пропорции:

- За какво мечтаете:

- Интереси;

- Зодия;

- Девиз;

От снимката няма ли да се види цвета на косата ? и очите

Победителката ще отнесе тлъстата награда

А голямата и тлъста награда е дебел чич в канапе, хапващ чипс и гледащ ТВ нон стоп :baby:

Редактирано от trapped (преглед на промените)

• Отговори 206
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Всички помощни материали от типа на Фотошоп са забранени! cool.gif

И как ще разбереш дали са ползвали или не помощни средства?! biggrin.gif:bye1:

Е та тук е местото пишете каквото ви е на душа :baby:

Мис Кладата

От снимката няма ли да се види цвета на косата ? и очите

А голямата и тлъста награда е дебел чич в канапе, хапващ чипс и гледащ ТВ нон стоп ;)

Некои жени ходят с лещи. Други си боядисват косите.

Наградата подобава на положеното усилие:bye1:

Утре най-късно ще има и тема за Мистър Калдата. Що ми се струва,че мъжете за кой ли път ще излезнем по-смели от жените...? Е тва нормално - природа братче.

хааххааха разбрахме за наградата на женската част, кажете са за мъжката част :baby:

дебела лелка въздишаща по Освалдо Риос? cool.gif

Trapped:За мъжете няма награда! За тях ще е така,както е било винаги: за чест и слава.

Ми то зависи кой ще спечели КоНкурса.... biggrin.gif

Няма такива неща Trapped като чест и слава Глупости... :bye1:

Ми то зависи кой ще спечели КоНкурса.... biggrin.gif

Няма такива неща Trapped като чест и слава Глупости... :baby:

Ще плакнем очи - да не е малка чест това :bye1:

Ще плакнем очи - да не е малка чест това :bye1:

Toва, ако е чест, то значи наистина за мъжете честта е нещо различно от понятийна гледна точка.... :baby:biggrin.gif

Toва, ако е чест, то значи наистина за мъжете честта е нещо различно от понятийна гледна точка.... :Pbiggrin.gif

Вие ни окажете тази чест сега, а пък после ще обсъдим понятието "чест" по-задълбочено :lol6:

trapped - трий ми офтопиците! Извинявам се...

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Ще плакнем очи - да не е малка чест това :lol6:

Хммм, ти вместо да плакнеш очички, приготвяй снимки, че съм в журито аззззззззз biggrin.gifbiggrin.gif

Какво ще кажете за награда нещо по-интересно, като една вечер за победителите Мистър и Мисис, или още по-добре, след томбола сред гласувалите в двата конкурса печелившите прекарват вечер с избранника/цата си. Да видим на кой му стиска сега :P

Вечерта ще бъде прекарана по вкус на Мис/търа, затова избирайте внимателно, а ако направите наистина добро шоу може да помислим и за спонсорство в границите на допустимото :lol6: За това вече си заслужава да направиш някоя по-изкушаваща снимка и да си раздвижиш сивото вещество нали! В най-лошият случай остава наградата, която трябва да е споменал trapped.

Пожелавам успех на участниците още от сега и да покажем, че можем да се забавляваме!

п.п. при различно местожителство евентуалната сериозна награда не се губи, в краен случай може да бъде преотстъпена

Хммм, ти вместо да плакнеш очички, приготвяй снимки, че съм в журито аззззззззз biggrin.gifbiggrin.gif

За вятъра - снимките са триизмерни ..В интернет, за сега само 2D :lol6:

Иначе какви снимки да вадя - не съм фотогеничен :baby: Не ме харесват момите мен sad.gif . Комплексиран съм тотално

Не мога ли да ти правя компания в журитУ :P

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Вие ни окажете тази чест сега, а пък после ще обсъдим понятието "чест" по-задълбочено :baby:

trapped - трий ми офтопиците! Извинявам се...

Благодаря, благодаря много мило за оказаното внимание относно терминологията при мъжете...ще ми е от помощ, тъй като в последно време не мога да разбера никой мъж...Кой е тъп и кой остър не знам... :P

на конкурса УСПЕХ, успешен старт ;)

За вятъра - снимките са триизмерни ..В интернет, за сега само 2D :lol6:

Иначе какви снимки да вадя - не съм фотогеничен ;) Не ме харесват момите мен sad.gif . Комплексиран съм тотално

Не мога ли да ти правя компания в журитУ :P

И ти ли си от грозните biggrin.gif ?

някой пък непрекъснато се хвалят, че са красиви...на кой да вярвам на този, който казва, че е грозен или на този, който казва, че е красив, че се обърках вече ;)biggrin.gif

Какво ще кажете за награда нещо по-интересно, като една вечер за победителите Мистър и Мисис, или още по-добре, след томбола сред гласувалите в двата конкурса печелившите прекарват вечер с избранника/цата си. Да видим на кой му стиска сега ;)

Вечерта ще бъде прекарана по вкус на Мис/търа, затова избирайте внимателно, а ако направите наистина добро шоу може да помислим и за спонсорство в границите на допустимото ;) За това вече си заслужава да направиш някоя по-изкушаваща снимка и да си раздвижиш сивото вещество нали! В най-лошият случай остава наградата, която трябва да е споменал trapped.

Пожелавам успех на участниците още от сега и да покажем, че можем да се забавляваме!

п.п. при различно местожителство евентуалната сериозна награда не се губи, в краен случай може да бъде преотстъпена

Ми на мен ми не стиска, щото излизам и аз зле на снимки като proletsearch :wors:

Благодаря, благодаря много мило за оказаното внимание относно терминологията при мъжете...ще ми е от помощ, тъй като в последно време не мога да разбера никой мъж...Кой е тъп и кой остър не знам... :P

на конкурса УСПЕХ, успешен старт :P

Без мен, без мен :lol6: . Няма нужда да се опитваш да разбереш мъжете. Всеки тъп мъж се заостря в даден етап от живота си, и всеки остър - затъпява. Неминуемо е - както не можеш да нагазиш в една река два пъти, понеже тя - реката тече постоянно и никога не е една и съща. :baby:

Без мен, без мен :lol6: . Няма нужда да се опитваш да разбереш мъжете. Всеки тъп мъж се заостря в даден етап от живота си, и всеки остър - затъпява. Неминуемо е - както не можеш да нагазиш в една река два пъти, понеже тя - реката тече постоянно и никога не е една и съща. :P

Еее, значиии пак научих нещо от теб... :P;)

на конкурса УСПЕХ, успешен старт ;)

Това беше пожелание за конкурса, а не за теб... :baby:

Аз разбрах, че няма да участваш, поне до там може да ми стигне пипето...чета между редовете.... :wors:

Еее, значиии пак научих нещо от теб... :lol6::P

Това беше пожелание за конкурса, а не за теб... :P

Аз разбрах, че няма да участваш, поне до там може да ми стигне пипето...чета между редовете.... ;)

Нищо не е съвсем ясно biggrin.gif - Току виж съм се заострил в утрешния ден :baby: ...Успех и от мен!

Нищо не е съвсем ясно biggrin.gif - Току виж съм се заострил в утрешния ден :P ...Успех и от мен!

Е, аз пък знам, че няма да участвам... :P

а ти, ако решиш Упсех и попътен вятър :lol6:

Успех на бъдещите учасници, ако имат нужда от помощ при облекло и прически аз съм насреща- да помагам :baby:

Е, аз пък знам, че няма да участвам... :baby:

а ти, ако решиш Упсех и попътен вятър :lol6:

Успех на бъдещите учасници, ако имат нужда от помощ при облекло и прически аз съм насреща- да помагам :P

Ееее то кой ще участва, ако ти не участваш... sad.gif

Аз съм в журито.Ама ти не се отказвай де.

Ам.. такова.. Инфи.. Имаш ли място и за мен в журито? :wub:

Ееее то кой ще участва, ако ти не участваш... sad.gif

Аз съм в журито.Ама ти не се отказвай де.

Инфинити, като си в журито кажи на драгите организатори да сложата "актуална снимка" към изискванията шото тук има възможности за спекулации...

А на смелчаците успех лично аз съм пас.... cool.gif

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Защо пас? Я виж ква дълга пика държиш! :wub:cool.gif

Не съм по конкурсите винаги съм им се дразнила...все си мисля, че някоя спи с журито... :)

Бе кви сте такива пасаджии бре? Кво,от неуспех ли ви е страх? Ае всички там - купон да става! Ма много насериозно сте се взели...Па и спамите тука. Сеирджии.

Аре не се обяснявайте,ми се пишете в конкурса да става шоуто!

Именно затова не е нужно снимките да са актуални,никой не ви иска снимка по бели гащи. Пускате някаква снимка там,ако не е много красива най-много да не спечелите тлъстата награда.

Почваме да заприличваме на сайт за запознанства...

пп. До колкото четох правилата на конкурсите журито са самите потребители, тъй че infinity, всички участват в журито :wub:

Бе кви сте такива пасаджии бре? Кво,от неуспех ли ви е страх? Ае всички там - купон да става! Ма много насериозно сте се взели...Па и спамите тука. Сеирджии.

Аре не се обяснявайте,ми се пишете в конкурса да става шоуто!

Именно затова не е нужно снимките да са актуални,никой не ви иска снимка по бели гащи. Пускате някаква снимка там,ако не е много красива най-много да не спечелите тлъстата награда.

Трапед тази тема си е създадена с цел да си спамиме по въпроса с конкурсите на воля.

За снимката все пак двамцата герои опс победители малко или много ще трябва да се срещнат може пък и да се почувстват излъгани. А има хора, които през месец два правят сериозни промени във външността си, тъй че актуалността си е задължителна.

И нещо не вдявам ние ли ще гласуваме за кандидатиралите се...или верно ще има жури?

А...добрее...значи потребителите решават...Ама ако не се запишеш имаш ли право да гласуваш?

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Че по какво приличаме на такъв сайт? Тука има само срамежливци? Само една дама засега знам ,че се е навила да участва,ама не знае как да си качи снимка. За първата записала се осигурявам наградата лично - да се знае.

Никъде не е казано,че двамата герои трябва да се срещат. Ралф ви гъбарка,не е ли ясно? Наградите са символични,всичко е за шоуто и купона. Недейте търси под вола теле...

Да,забравил съм да поясня,няма никакви журита,Инфинити също ви гъбарка. Засега гласуването още не сме го изяснили как ще е,но със сигурност ще гласуват потребителите,т.е вие. Ще се гласува с пост за да няма манипулации.

В конкурса за аватар за мене нямаше нито един глас,така че от опит ви казвам - не е толкова страшно да не спечелиш. Важното е участието.

Никъде не е казано,че двамата герои трябва да се срещат. Ралф ви гъбарка,не е ли ясно? Наградите са символични,всичко е за шоуто и купона. Недейте търси под вола теле...

Пак съм аз biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Оправети си въпроса с наградите, защото нещо не схващам кое е гъбаркане и кое не...В крайна сметка нали постовете към самите конкурси трябва да бъкат от сериозност, тъй че изтрийте си шегите там...

Ам дам...

"Към наградата има и допълнителен бонус: вечеря на свещи с избраната Мис Калдата, която естествено ще е за нейна сметка "

...и това ли спада към гъбаркането?

Не че се заяждам обаче е хубаво нещата да са ясно написани...аре повече нема да мрънкам тука, че чак на себе си станах досадна....

Trapped: "Допълнителен бонус" не ти ли звучи някак...факултативно? Е хубаво - щом така лесно се заблуждавате: ще го махна от условието.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.