Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за конкурсите Мис/Мистър Калдата

Featured Replies

Хайде, дами, къде сте... обещавам ви не е страшно и най-важното :ph34r: не боли.

• Отговори 206
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Тц Тц ТЦ...

Я,мъжете водим на жените с 3;2...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=35884

Добро утро.. :wors:

dindi Не знам кой повече за заканва... :sobbing:

trapped Ние винаги сме си водели с доста повече... cool.gif

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Ммм аплаус за тарантулката за стихчето "той". Много ми хареса. ;)

Не разбрах как ще се гласува...

Ммм аплаус за тарантулката за стихчето "той". Много ми хареса. :)

хех..мерси ;)

Не разбрах как ще се гласува...

И аз това се питах днес.... ;)

Мен ме интересува само за противоположния пол ли ще може да се гласува, или ще можем и в двата конкурса да гласуваме. Защото аз искам и за Мис да гласувам ;)

Мисля, че още не е решено как ще се гласува.Чейни, предполагам, че ще може да се гласува и в двата конкурса.Сега мислят обаче как...и ще кажат :clap:

:clap:Moмчета браво на вас http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=35884 днес ще ми е многоооо весело след като ви видях... :lol6:

Терминале ... :wors: знаех си, че само ти ще отговаряш на изискванията на конкУрса... biggrin.gif;)

ааа, щях да забравя много е добър аватара ти...този път надмина и себе си....бравоо ;)

trapped кажи до кога е конкУрса, че да видя какво мога да направя по въпроса с участието си и аз, че ми стана многооо забавноооо biggrin.gif няма да мога да спра да се прививам от смях днес цял ден :lol6:

ПП Браво момичета само така няма да изоставаме от забавата Я http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=35863 biggrin.gif

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Височина - 1.90 метра

E,има вече и един едър мъж.Че досега все някакви глисти сме се събрали.

Конкурсът ще започне като се съберат достатъчно участници. Аз лично смятам,че удачният брой е минимум десет. И двата ще бъдат обявени едновременно като станат готови за гласуване и като решим как точно ще се гласува.

E,има вече и един едър мъж.Че досега все някакви глисти сме се събрали.

Конкурсът ще започне като се съберат достатъчно участници. Аз лично смятам,че удачният брой е минимум десет. И двата ще бъдат обявени едновременно като станат готови за гласуване и като решим как точно ще се гласува.

Абсолютно точно и аз си мислих, че минимума участници трябва да е 10.... :whist:

:) то иначе не е интересно....

Дано до седмица да няма 10 жени, че няма да мога да се включа в веселбата и аззз.....biggrin.gif

Аз нали ти казвам само той отговаря на правилата на конкУрса ;)biggrin.gif

Аз вече си имам фаворит сред мъжете ;) въйй :)

Има ли уточнения как ще се гласува ли не? аз май не разбрах ... :P

Но мисля да се присъединя към отбора, че жените нещо слабо го даваме ;)

П.С. А в кандидатите за мъжкия приз не видях MasterRalf в класацията а очаквах я бързо да се стяга! И да видим и неговата "кандидатура" :whist:biggrin.gif;)

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Яяяяя, какви хубавци сме имали тук :wors::P , а аз да не знам. Малко сте кандидатите засега, но вече се затруднявам в избора, макар да си имам май фаворит.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Момичета, не мога да ви се нагледам.Браво :wors:

Габриелка...имаш късмет че съм жена :wors: - няма да те закачам :P

Инфинити аре включвай се...дай да ги шашнем тези мъже.... biggrin.gif

Малиииии!!!

Вече съм шашнат! :wors:

Давайте,дами! :P

Срам маЙъ biggrin.gifbiggrin.gif

С този срам няма да се омъжиш да знайш...Пък и в тази тема в по предни странички каза, че ще се даваш за пример...Чакаме примера ти...Слагай пиковете и действаи...и не мрънкай чакаме те... cool.gif

Недей така, Инфи - трябва наистина да дадеш пример :wors: Да се отпуснат малко хората, че иначе с 5 човека (колкото и сериозна конкуренция да са :wors: ), конкурс не може да направим :P

Една лястовичка пролет не прави , нали знаете?

Коя от точките, които всеки от нас попълни е най - съществена според вас като критериии и коя е тази точка по която според вас ще се влиаят повечето потребители при гласуването?

Основното са снимките според мен, защото външният вид е първото впечатление от някой човек. Другото вече е характера. Не може да се каже, че се познаваме колкото и искрени постове да сме изпонаписали. За мен снимките играят основната роля , след това е творчеството и девиза.

Айде, айде.. biggrin.gif нИ нЪ увъртЪй :offtopic_s:

А тебе до кога ще те чакаме? :eek::hush::eek:

Опаа.. :offtopic_s:

Опаа.. :offtopic_s:

Аре деееееееееее стига сте се крили имаме нужда от подкрепление...Пръчовете ни засрамиха еййййй....Мъжете по - смели от жените - няма такъв резил просто... biggrin.gif

Мирси за хубавото определение - "пръчовете" biggrin.gif

А вие сигурно сте "пръчките" :baby:;)

Ас ваз мноу ви уажаам,дет' сте се писали,а останалите за ник'ъв *** не стаате. :baby::);):beer:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.