Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за конкурсите Мис/Мистър Калдата

Featured Replies

Да,нека пишат и неучастващите какво мислят.

Все пак не забравяйте,че нищо не му пречи на някой с време и желание да си направи 20 акаунта и да гласува 20 пъти в анкетата.

Колкото до първо,второ и трето място - не,няма да има такива работи. Това ще го има евентуално само при гласуването,не и в крайния резултат.

• Отговори 206
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

:rolleyes:

И кой е тоя? :nono:

Ами не визирам определен човек под тази дума "някой" :) просто усещам че има недоволни от изказвания това е ;)

Тайно или явно е без значение за мен. Става въпрос да има шоу. Щом смятаме, че явно ще е по-интересно - така да е. А за обосновката - ама май много на сериозно сте взели този конкурс. Нали всичко е, пак повтарям, за шоуто. И който смята да се сърди, че не са гласували за него, да не е участвал. Не се впрягайте толкова! :rolleyes:

Red - Trapped:Приемам,че се въздържаш от мнение.

Абе явно гласуване и това е! По-интересно ще е така. А недоволни мисля че няма да има. Тук в тази тема само се шегуваме,никой няма сърдит.Не оставайте с погрешни впечатления! laugh.gif

Не забравяйте, че конкурса е за забавление. Какви са тия сръдни още преди да е започнало всичко. Много на вътре ги взимате нещата. Не трябва. Това е просто шоу, което ако ние развалим ще си е за наша сметка. Така че използването на думи като "сърдити и обидени" просто нямат място тук. Повечето не са на по 13-14, че да има такива глупсоти от сорта на: Ти си гласувал за еди кой си, а не за мен - сърдя ти се. Децката градина не сме! :rolleyes:

Да,нека пишат и неучастващите какво мислят.

Все пак не забравяйте,че нищо не му пречи на някой с време и желание да си направи 20 акаунта и да гласува 20 пъти в анкетата.

Ами може да го направите като онова за аватарите ли, какво беше, само регистрирали се след една определена дата да могат да гласуват. Да де.....това само ако явното гласуване остане.....

Ами може да го направите като онова за аватарите ли, какво беше, само регистрирали се след една определена дата да могат да гласуват. Да де.....това само ако явното гласуване остане.....

Вие май наистина сте го взели този конкурс присърце.Що за глупост е да се въвежда ограничение на потребителите да гласуват.Това че например аз съм се регистрирал скоро не означава че нямам очи!Нищо не ми коства също така да прегледам на участничката мненията и въобще да се запозная с участниците отблизо.Ако толкова искате да направите явно гласуване, направете го да гласуват само хората които участват в конкурса от противоположната тема, и да напишат направо в темите за кого гласуват и готово.

Вие май наистина сте го взели този конкурс присърце.Що за глупост е да се въвежда ограничение на потребителите да гласуват.Това че например аз съм се регистрирал скоро не означава че нямам очи!Нищо не ми коства също така да прегледам на участничката мненията и въобще да се запозная с участниците отблизо.Ако толкова искате да направите явно гласуване, направете го да гласуват само хората които участват в конкурса от противоположната тема, и да напишат направо в темите за кого гласуват и готово.

Биричед, това се прав с цел, да се избегнат шменди капенди чалъмите. Прочети по-нагоре и ще разбереш къде е ключето.

Ако го бях взела толкова присърце може би щях да участвам :) Естествено, че имаш очи.

Айде, за тебе могат и да направят изключение. Ако ме почерпиш естествено :)

Знаете ли, че тези, които не участват в конкурса искат в по-голямата си част анонимно гласуване, т.е. това на мен ми говори, че тези, които участват искат да знаят кой точно господин или дама ги харесва и това е един много подходящ начин за изразяване на тези симпатии, особено като има и обосновчица хаха и това е напълно разбираемо, и аз ако участвах и аз май щях да искам да знам кой точно господин колко точки ми дава и за какво ми ги дава.

Такааа предлагам следното нещо, който иска отдолу в темата с анкетата нека си даде мнението с трите места и защо тези три места е дал на тези трима участници, така ще се разбере кой кого ъъъъъъъъ biggrin.gif а иначе за да има и по-голямо участие на потребители, които не искат да участват в тези ъъъъъ искрени обяснения, да си тече отгоре анонимната анкетка и да си се обяви този, който спечели в анкетата. А който иска нека си обяви явно вота, така ще покаже че няма какво да крие и си заявява открито пристрастията :) и ще бъде хем забавно, хем разумно biggrin.gif

И къде е тая по-голяма част? Досега видях само потребителя Тоби да дава мнение и то за явно гласуване.

А иначе ако има някой,който толкова много иска да не се знае за кого гласува ще му бъде дадена възможност да го направи.

Вариант е примерно с ЛС до Арти. :yanim:

И къде е тая по-голяма част? Досега видях само потребителя Тоби да дава мнение и то за явно гласуване.

И аз не видях голяма част :yanim:

Аз пък се чудя защо не ни поставите пред свършен факт? Ние можем да си разтягаме локуми още доста време...и всеки си е прав...аз поне не виждам някой тук да разсъждава погрешно...Решете си го там в спешъл форума и ни светнете после...Не виждам поводи за драма...

Много правилно. Даде ви се възможност,който се интересуваше - изказа се. Затварям темата докато пуснем темите с гласуването,което най-вероятно ще е довечера. После пак ще спамите. :yanim:vacation1.gif

Едит: 'Оремакът пак е отворен

дарктерминал,сори,че така заключих докато пишеше ,но:

има още една кандидатка,която досега е писала поста с кандидатурата си.

Гласувалите досега да питам - да я изчакаме ли да се пусне,вие имате ли нещо против?

Момето си струва...

нямамееее /поне аз/ biggrin.gif ама и едит може да има нали biggrin.gif

Пускай момето :)

Пускай я много ясно...чудо голямо тук никой не бърза за никъде....давай я...

Ок,но е коректно пак да гласувате вие двамата. Все пак ще има нов кандидат.

Е ади да я пускаме момата и да гласуваме, че от клипборда поста ще си иде бързо.

П.П. Трапд - мерси за коректното отношение!

Въпрос, може би малко не на време. Но струва ли ви се етично, някой от кандидатите да гласува в темата, в която се състезава ? За мен не е - дайте мнения!

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Според мен няма проблем. А и както досега виждам тези кандидати наистина гласуват по съвест.

Кога ще приключи гласуването?

Добър Въпрос и на място....жалко, че не участвахме с теб cool.gif

За съжаление мен ме нямаше- проблеми с РС-то, а исках да се включа....но увейшън...може би следващия път, ако има следващ...мислех, че бройката на кандидатите ще е минимум 10, ама не успях да ви стигна :wors: бързоо бягате biggrin.gif

Ще се опитам довечера да гласувам и дано е по Съвет, че знам ли може да съм пристрастна :)

Въпрос, може би малко не на време. Но струва ли ви се етично, някой от кандидатите да гласува в темата, в която се състезава ? За мен не е - дайте мнения!

пп Мисля, че няма точно установен регламент и за това гласуването(резултатите от гласуването) няма да е много реално....това е мнението ми Дарки...

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Доколкото си спомням гласуването приключва една седмица след пускането на конкурса , но може и да го удължат. Тоест би трябвало да приключи на 6 ноември... хаха май са го удължили.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.