Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за конкурсите Мис/Мистър Калдата

Featured Replies

Явно :)

• Отговори 206
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Май само аз мисля, че е по-добре да е тайно : от една страна - с анкетка е едно такова спретнато и чистичко и по всяко време може да се провери кой колко процента има. Освен това, с първо , второ и трето място - много сложна става системата и по-добре е да не се чуди човек защо е точно на трето място например, а не на второ. А това с обосновката също само ще усложни ситуацията и по-малко хора ще си дадат гласа - ако трябва да обясняват защо.

Затова варианта анкета е най-добрия според мен - като се помисли как да се намали възможността за манипулация :)

Това с обосноваването на мен не ми харесва. И значи който, иска да гласува, но не си е изградил впечатления за начина на мислене, добри/лоши качества трябва да почва да ми чете всички постове ли? Ако искат нека за снимка да гласуват, ако искат нека за смислени, точни на мястото си постове.

В крайна сметка какъв е смисълът от снимките тогава? :question:

Това с обосноваването на мен не ми харесва. И значи който, иска да гласува, но не си е изградил впечатления за начина на мислене, добри/лоши качества трябва да почва да ми чете всички постове ли? Ако искат нека за снимка да гласуват, ако искат нека за смислени, точни на мястото си постове.

В крайна сметка какъв е смисълът от снимките тогава? :question:

Чеки, чеки малко ако някой ще ми оценява дупето да си извадя голите снимки...Ще ме извиняваш ама не желая да ми оценяват външността ако това е целта първо да дойдат да ме видят на живо...Ми който иска да гласува да чете...Иначе аз за какво изтипосах тази информация там та ме мързеше и да пиша...Да го бяха напраили конкурса да бацнем снимките и да се гласува...Щом аз съм си направила труда да го напиша, ТИ ако искаш да гласуваш ще си направиш труда да го прочетеш...аре без повърхностни работи...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Има една поговорка "По дрехите посрещат, по ума изпращат" :question:

Така че тук за много сериозна оценка не може да се говори, т.е първо ще преценят по снимки, после ще четат кой иска кой не, така че dindi не се впрягай мила, ще има "о я къв пич гласувам", или "малии какви бомби има тва маце - 3 точки" и така :)

Форум е хора всякакви, но ще има хора, които ще оценят всичкия труд който всеки от участниците е положил за "кандидатурата" си (стихове, колажи, снимки), така че те са най-важните :)

И затова мисля да се обосноваваме, макар че ще стане малко протяжно, може пък да се сложи евентуално ограничение на обосновката :baby:

П.С Трябваше президента Първанов да ме вземе в предизборния си щаб, я какви речи изнасям ...хуху

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

И аз съм "За" явното гласуване. Хубаво е гласа да се подкрепи с обосновка за избора, но не държа на нея. Аз лично ще изложа мотивите си, защо гласувам за някого.

ако някой ще ми оценява дупето да си извадя голите снимки...

Да,даа,даааааа!!! biggrin.gif:question:

Ами и аз съм за явното гласуване,но без задължително обосноваване. Ако гласуващият има желание,може да се обоснове,ако не - лошо няма. Как да се обоснова,че гласувам за Х? "Мноо ма кефи" ? biggrin.gif

Да,даа,даааааа!!! biggrin.gif:question:

Ами и аз съм за явното гласуване,но без задължително обосноваване. Ако гласуващият има желание,може да се обоснове,ако не - лошо няма. Как да се обоснова,че гласувам за Х? "Мноо ма кефи" ? biggrin.gif

Уффф все тая...аре нали в крайна сметка трябва да е забавно...ако некой 13годишен пикльо ще ме оценява по бомбите така да е...

Чеки, чеки малко ако някой ще ми оценява дупето да си извадя голите снимки...Ще ме извиняваш ама не желая да ми оценяват външността ако това е целта първо да дойдат да ме видят на живо...Ми който иска да гласува да чете...Иначе аз за какво изтипосах тази информация там та ме мързеше и да пиша...Да го бяха напраили конкурса да бацнем снимките и да се гласува...Щом аз съм си направила труда да го напиша, ТИ ако искаш да гласуваш ще си направиш труда да го прочетеш...аре без повърхностни работи...

Е , добре Динди , аз искам да гласувам и съм си направих труда да го прочета и винаги съм го правил, винаги чета всички постове за чиито автори се интересувам какви са като личности. Само, че по никакъв начин не можеш да ме убедиш , че ти ще гласуваш мен заради хубавото ми стихотворение въпреки , че съм грозен, а не за WhiteHart ,който е красив и е копнал някое стихотворение от Яворов.

(това е само пример)

Аз съм "ЗА" явното гласуване, но наистина е добре да има обосновка.

WhiteHart ,който е красив и е копнал някое стихотворение от Яворов.

(това е само пример)

Първият пример ми харесва,вторият - не... biggrin.gif

Е , добре Динди , аз искам да гласувам и съм си направих труда да го прочета и винаги съм го правил, винаги чета всички постове за чиито автори се интересувам какви са като личности. Само, че по никакъв начин не можеш да ме убедиш , че ти ще гласуваш мен заради хубавото ми стихотворение въпреки , че съм грозен, а не за WhiteHart ,който е красив и е копнал някое стихотворение от Яворов.

(това е само пример)

Примерът ти е изключиткелни неточен но няма да го коментирам нали си е просто примерче ;) Аз лично ще гласувам комплексно и естествено, пристрастно и субективно...Но за повечето да не кажа всички си имам някакво мнение ами тези, които ще гласуват и за първи път ни виждат? Те кво? Ще погледнат снимката и прасссссс...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

За тези, които за първи път ни виждат ти си го казала

...ТИ ако искаш да гласуваш ще си направиш труда да го прочетеш...

Проблемът (ако мога да го нарека проблем) е , че на теб ти пука дали ще гласуват за теб заради задника ти или заради хубавите ти творби , а на мен не ми пука. Който за каквото иска нека си гласува.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Примерът ти е изключиткелни неточен

И ко ся? Излезе,че съм грозен,но пък в замяна на това сам си пиша стиховете... biggrin.gif;)

И ко ся? Излезе,че съм грозен,но пък в замяна на това сам си пиша стиховете... biggrin.gif;)

Начи си красив по душа... ако това ще те утеши... biggrin.gifbiggrin.gif

За явно гласуване.

А защо? Аз искам тези, които ще посоча, да си кажа пък защо ги посочвам. Само да питам/дано не повтарям/ мнението като цяло от присъствието във форума може ли да ми влияе също.

Тrapped: разбира се.

Ей го на първия недоволен! :speak: Туко що тествахме ситуацията с обосновките... :lol6: А ние с Диксито дори се застраховахме, че това е пример, (Петльо, казала съм неточен, но не съм се обосновала по какви критерии)...Бах, да не стане така, че да се изпокараме щото ще бъде много дребнаво от наша страна...Ако тръгнеме да си търсиме сметка ти защо си гласувал за този, а не за мен дайте да го направиме анонимно. По - добре отколкото тук да стане бойно поле. Лично аз си мисля, че конкурса по начало си е несериозен и е с цел да се забавляваме така, че дайте да се посмеем вместо да се вдетеняваме...А определено явно ще е по - весело...

Което си е бая сериозно предимство :lol6:

Заради всичките ви аргументи по-нагоре, мисля че е по-добре тайно гласуване. Царят пълна неизвестност, мир и любов и накрая имаме краен резултат - какво по хубаво от това :speak:

Което си е бая сериозно предимство :speak:

Заради всичките ви аргументи по-нагоре, мисля че е по-добре тайно гласуване. Царят пълна неизвестност, мир и любов и накрая имаме краен резултат - какво по хубаво от това ;)

Да, и накрая Трапд с 75384 гласа,а за Шана - 2. Ама за Трапд гласували 75384 идиота и той си мисли,че Шана гласувала за него,а за Шана гласували Трапд и Шана,ама тя не знае...

Аз съм за явно гласуване също.

Да, и накрая Трапд с 75384 гласа,а за Шана - 2. Ама за Трапд гласували 75384 идиота,а за Шана гласували Трапд и Шана,ама тя не знае...

Аз съм за явно гласуване също.

И като ги знаеш поименно 75384-те човека по-леко ли ти става на душата?

Понеже явно съм последния мохикан, който защитава тайното гласуване - преди да ме нападнете всички и да ме обвините в скрити помисли : предавам се. Щом мнозинството иска явно - значи е по-добре да е явно :)

П.П. Станахме като в Нардоното събрание - преди да приемат някой закон за 5 минути примерно, 45 минути разискват по каква процедура да го приемат. Явно не е лесно наистина :rolleyes::nono:

Понеже явно съм последния мохикан, който защитава тайното гласуване - преди да ме нападнете всички и да ме обвините в скрити помисли : предавам се. Щом мнозинството иска явно - значи е по-добре да е явно :rolleyes:

Всъщност ти си права.

Тайното гласуване е по - разумно, а явното по - интересно.

Та разсъждаваш правилно, но все пак аз не желая в случая да съм разумна за това си има друго време и друго място :nono:

Аз съм за явно гласуване!

Мисля, че не трябва хората да се обиждат, ако не се гласува за тях - ясно е, че има достатъчно участници, все хубави и готини хора, пък със степенуване (3, 2 и 1 точки) ще може да се гласува за повечко участници.

А срамежливковците да не се притесняват, а ако искат да не гласуват хич - и на президентските избори не се отчита свръхактивност.. :rolleyes:

Виждам тук се заформя casus belli :rolleyes: Аз съм за едно тихо и кротко гасуване с анкетка. Всеки си има свои критерии, и дали някой ще каже, че е гласувал за стихчето на Петела или за физическите белези на някоя кака, няма да направи гласът му повече или по-малко важащ. Най-много да елиминираме гласоподаватели, което е елитаристично и недемократично. Не виждам и причина да се гласува за повече от една/един участничка/участник - тъй като приза е един. Едни анкетки ще свършат перфектната работа по мое скромно мнение...

Аз се замислих сега и наистина дали ще е явно или скрито гласуване май е по-добре да няма първо, второ и трето място. Наистина приза си е един за мис/мисис и мистър, пък и ще е по лесно ако има само по един победител.

Някой май много се засяга уж на бъзик, на майтап се записват всички пък сега аз съм грозен, пък другия какво казал, ами и за мен ще кажат че съм грозна, че имитирам някой или че съм висока и стройна като табуретка ама какво толкова хора всякакви, всеки си има вкус, виждане и т.н.

Я да не се засягате и покажете по една широка усмивка и после ще се черпим всички по едно за победителя :nono:

П.С. Дайте да чуем повече мнения за гласуването на хора които НЕ участват в конкурса, че така май си се защитаваме само без да се замисляме как другите потребители виждат нещата :):rolleyes:

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Някой май много се засяга уж на бъзик, на майтап се записват всички пък сега аз съм грозен...

И кой е тоя? :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.