Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за Пейнтбол

Featured Replies

Пораззелни се навън...Чуха се идеи да си организираме едно мероприятие с игра на Пейнтбол. Нека се организираме и да се позабляваме :bye:

• Отговори 56
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз съм един от първите, които са навити, така че може да ме броите, само кажете кога, че съм ограничен откъм време.

Идеята е чудесна и с оглед на ръста ми мога да играя като колче за флагчето, което трябва да се плени (Capture the flag).

Най-вече се надявам да дойдат много CS фенове, че с Юнака да им покажем как се стреля наживо и "на месо" cool.gif

Идеята е добра!

Наистина трябва да се организираме. Каде мислите точно да отидем?

п.с. Tragedy нали не е само за CS фенове?

Ни най-малко, това беше просто закачка.

Относно това къде ще се ходи има следните две предложения:

http://www.paintballforce.com/

http://www.paintballbulgaria.com/

Ако имате някакви други предложение ще е прекрасно да ги чуем.

Аз също бих дошъл ако имам време да ви покажа що е то "хедшот" и има ли той почва у нас. biggrin.gif

Кажете дата, място и час на сбирката и идвам и аз.

П.П. На път сме да измислим място и дата на риболова-излета-алкохолизирането и т.н:P

Аз съм "ЗА" идеята, прекрасна е. Тук дискотирах това с колегата, а той пък ми каза, че често ходи на пейнтбол и имало в Симеоново, уточнете къде и как и какво...И сме там:P

Редактирано от Romantichkata (преглед на промените)

Не съм играл от 10-тина години,но бих пострелял и аз :P

Бе то и аз не съм тренирал от ок. 15 години. Тогава варела, дето ми беше цел хвръкна след 3 тия снаряд....на 14 км. разстояние беше оръдието....Абе казармени истории /като ловджийските/ :P

"ЗА"

И аз съм ЗА!

А някой ще каже ли час и дата удобни на всички :down:

аз сум за! колко часът и къде ще се чакаме?

Един път аз не съм организатор......странно

Датата е идеална!

Предлагам някой който е по-запознат с районите на София, където са разположени терените за игра, да направи една анкета и да я прати на някой от модераторите, който да я добави. Прегледайте също така и предложенията за фирми и организации за Пейтбол които бяха дадени и кажете кое предпочитате.

И аз мисля, че тогава ще мога.

Хех готина идея въпреки че не съм играл никога подобно нещо но това не означава че не съм гледал и че не искам cool.gif. Ако искате да пострелята по жива мишена(имам предвит по мен, защото вероятно няма да ме бива много) няма проблем

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Да приемем, че дата 21 май е удобна за всички ни. :) По отношение на организацията мога да ви дам следната информация. Говорих по телефона с три фирми, организиращи игри и хората доста подробно ми обясниха нещата.

Първата фирма искат заявката за участие да бъде направена възможно по-скоро, за да можем да си резервираме терена. Цените са на човек, както са описани в сайта.

При другата фирма - ето я, имаме възможност да избираме от два вида терен. Този в Панчарево е горист, а този в Младост 4 предствлява голяма изоставена сграда. Според човека, с който говорих по-забавно било на пресечена местност. За да си го резервираме него трябва да се свържа отново с него до 18.05. Цените са малко по-изгодни (100 топчета и пълна екипировка за 16лв на човек).

Третата фирма е тук и ще ни искат капаро ако ангажираме повече от 20 пушки. Ако си запазим 10 и сме повечко хора, ще си правим турнир, с по пет човека в отбор, а ако искаме да играем всички заедно, ще плащаме предварително.

Добре ако имате други оферти да ги обсъдим и тях.

Предлагам да се преброим ентусиастите за 21ви, да решим коя фирма ще ни организира играта, от колко часа ще е и да си пристегнем кубинките ;)

Датата и мен ме устройва. Имаше и една друга идея - Хижа , която може да е естествено продължение на пейнтбола! Все пак ще има и жертви, а трябва да се оказва медицинска помощ, самодиви и самодивковци има в изобилие в планината, които раните ни да ближат!!! cool.gif

Та ако искате след войната - планина. Аз съм поръчал хубаво време. :)

• Автор

В кристална си топка, повече виждам, че може да сме :)

а и да сме по-малко и на трите места казаха, че ако искаме могат да ни боднат към други групи или да ни прикачат хора, които искат да си пострелят....

mireto, май ти ще носиш организационния кръст...и касиерския :) Който не плати - не участва, нали така...

Избери пресечената местност. Ще се доверим на предложението, че там е по-добре.

А за хижата кво мислите?

• Автор

Ще плащаме на място, въпросът е все пак да им кажем на хората колко екипа да подготвят, естествено плюс, минус един двама няма да са проблем.

За хижата Дългия да каже :)

Той дългия сега е зает да се радва на новата си кола и да вози клиенти, но все пак скоро очакваме и той да се включи.

Относно Пейнбола - Мирето гледам че прави чудеса, така че как да не се навия да участвам и аз. Тъкмо доста потребители ще имат възможност да си отстрелят по мен. Целта на цялото занятие ще бъде просто да си починем и да се разтоварим от ежедневните проблеми, та дори и да сме 8 човека.

При такава организация, няма как да не се върна специално за този уикенд и да се повеселя с вас :)

Той дългия сега е зает да се радва на новата си кола и да вози клиенти, но все пак скоро очакваме и той да се включи.

Относно Пейнбола - Мирето гледам че прави чудеса, така че как да не се навия да участвам и аз. Тъкмо доста потребители ще имат възможност да си отстрелят по мен. Целта на цялото занятие ще бъде просто да си починем и да се разтоварим от ежедневните проблеми, та дори и да сме 8 човека.

При такава организация, няма как да не се върна специално за този уикенд и да се повеселя с вас :)

<{POST_SNAPBACK}>

По повод отстрелването по тебе:

Купил съм си пушка бате, само чакам да те видя някъде ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.