Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за Пейнтбол

Featured Replies

Такааааа. Приближава заветната дата и предлагам да довършим нещата, т.е. да се уговорим кои ще ходим и къде точно ще се ходи. Ще изброя по-долу тези, които са заявили участие, нека другите желаещи да пишат също тук, защото трябва да запазим поне бройка и да уточним последно къде ще ходим. Ето ги и бъдещите войници:

mireto

Spursy

Diezel (май ще е само зрител)

zazzko

pitona

Romantichkata

chichomitko

Юнак

kachaka

hadjigenov (той само предложи място, не съм сигурен дали е искал да идва)

и моя милост - Tragedy

така че засега сме 9 маймуни, 1 зрител и 1 предполагаем участник.

Очакваме другите да изявят желанието си за участие :wors:

• Отговори 56
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Сори че пиша толкоз късно но нямах Интернет доста време.

За мое огромно съжаление съм канен на бала на една приателка + имен ден на гаджето (да носите цветя на романтичката ей!).

Има ли вариант да е на друга дата и ако не ще Ви пожелая приятно изкарване и ще очаквам снимки.

• Автор

Доколкото си спомням от разговорите с трите фирми, най-изгодни ми се сториха условията в тази:

При другата фирма - ето я, имаме възможност да избираме от два вида терен. Този в Панчарево  е горист, а този в Младост 4 предствлява голяма изоставена сграда. Според човека, с който говорих по-забавно било на пресечена местност. За да си го резервираме него трябва да се свържа отново с него до 18.05. Цените са малко по-изгодни (100 топчета и пълна екипировка за 16лв на човек).

това, което предпалгам е да бъде в горист терен, за да сме все пак малко и сред природата...

http://www.paintballbulgaria.com/

От тях бях доволен, като ходих през есента. Гористия терен е номер едно, имаше хубави баирчета :yanim:. И едно въпросче-един приятел е събрал десетина човека, та дали ще имате нещо против да дойдат (дойдеме) с вас, защото колкото повече, толкова по-весело laugh.gif

Редактирано от Nicky (преглед на промените)

Мирето преди малко се обади във Paintball Bulgaria и ето какво се разбраха:

Стрелбата ще се проведе в Панчарево, горист терен за 13:30 - в Събота

Момчето ще ни чака на бензиностанцията на ОМВ на разклона на Околковръстното и пътя за Панчарево (Самоковско шосе).

Ето и карта на местността: местоположение

Бензиностанцията е точно след караулката на Самоковско шосе. До Панчарево ходят автобуси 1 и 3 (не е 100% сигурно, нека ако някой знае да каже) и най-добре питайте в тях къде точно трябва да слезете.

Ето карта на градския транспорт: карта

Резервацията е за 15-20 човека.

Nicky - няма никакъв проблем да доведеш приятели, тъкмо ще е по-весело.

Автобусите са № 1 и 3 Тръгват от тук - http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=c22f037a...2&Map65_42.y=33

Спират на бензиностанцията.

Има и няколко маршрутки -

36 кв. Горубляне - ул. Самоковско шосе - ЖК Горубляне - ЖК Младост 3 - бул. Андрей Ляпчев - бул. Климент Охридски - бул. Д-р Г.М. Димитров - бул. Цариградско шосе - Орлов мост - ул. Раковски - бул. Дондуков - бул. Ал. Стамболийски - бул. Хр. Ботев - Централна гара - бул. Рожен - ул.Бели Дунав - ул.Адам Мицкевич - ул. Връх Манчо - кв. Модерно предградие

37 с. Бистрица - с.Панчарево - с.Кокаляне - Самоковско шосе - кв. Горубляне - бул. Цариградско шосе - бул.Шипченски проход - бул.Ситняково - бул. Цариградско шосе - ул.Ген. Гурко - стадион "Васил Левски" и

42a Спортната палата - Орлов мост - бул. "Цариградско шосе" - Горубляне - Враня - с.Равно поле,

те преминават на крастовището, а на 20 метра е бензиностанцията!

а мястото на срещата е точно тук - http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=c22f037a...&Map78_13.y=130

Редактирано от Юнак (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на Tragedy и Юнак за помощта и отзивчивостта.

Исках да помоля ентусиастите да се съберем към 13:15-13:20 на бензиностанцията на ОМВ, защото се разбрах с организатора на пуканицата за 13:30 и ще тръгнем за терена точно в толкова :):sobbing:

Добре. Бихте ли ми казали, "оръжията" дали ще ни бъдат дадени за моментно ползване и ако е така, струва ли нещо. Ако ли не от къде бихме могли да си намерим и каква екипировка трябва да имам... все пак има някакви изисквания нали ?

Някога ходих на такова състезание, но на място ни даваха всичко- каски, пуцалките, облекло и тн... :) ТУ групата стана на 3 място :sobbing:

Всъщност аз открих информация на http://www.paintballbulgaria.com/naem.html , но не пише нищо конкретно, освен факта че 100 топчета са 17 лв. Добре, аз ако дойда, и пътувам от друг град на място дали хората ще са ме взели в предвид, дори да съм се обадил ? И ако е така, каква е гаранцията че ще са там ... Всъщност това е в тяхна полза, но все пак... дали ще е възможно дирекно на място ?!?

Редактирано от UltraDev (преглед на промените)

• Автор
Добре, аз ако дойда, и пътувам от друг град на място дали хората ще са ме взели в предвид, дори да съм се обадил ? И ако е така, каква е гаранцията че ще са там ... Всъщност това е в тяхна полза, но все пак... дали ще е възможно дирекно на място ?!?

Ако искаш, за да ти изясни цялата ситуация, прочети темата от началото й, ще откриеш отговорите на доста от въпросите си. Ние ще сме там, ако искаш, заповядай и ти, с добро настроение и желание да се забавляваме

приято изкарване :-) .. моято дух поради невъзможността на моето тяло ще бъде с вас и ще ви боядисва ;-).

Еха тъй като сам от Панчерево имам огромнто желание да се включа, но не знам дали ще мога да доида на бензиностанцията. Ако ви намеря най-малко ще сам зрител....

• Автор
Искам и аааааз  ;)

Трябва ли да се записвам някъде ?  ohmy.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Ами ти се самозаписа вече ;)

Ами ти се самозаписа вече wink.gif

aaa OK biggrin.gif

Не познавам никой от вас, но не мисля че ще е пречка - ще се запознаем на място :bye:

Са врънкам още двама, ама сe правят на "busy bee", но аз съм сигурен за пукането ;)

Уффф мойте несериозници се отказаха (по-точно един от тях, който повлече другите...) съжалявам много ама не зависеше от мен ;)

Извинявам се за некоректността, но няма да мога да дойда. Утре съм хванала майка ми да пазаруваме за бала, а и имам имен ден. Много ангжименти ми се насъбраха, затова е този постsad.gif

Аааа, ма моля ви се - кой от вас ;) ми развали магията за хубаво време за пейнтбола?

За съжаление се оказва, че няма да мога да присъствам дори и като зрител, защото няма да съм в София.

Айде весело изкарване и се надявам да видя снимки на баталните сцени или поне на участниците, а може и подробен доклад за брой "ранени" и "убити" - поименно с ЕГН-та и адреси laugh.gif

Голяма пуканица, голямо чудо стана. Толкова амунициин е бях изгърмявал и в казармата. Получи се страхотно шоу! Толкова съм доволен, че следващия път отново сме там. Очаквайте скоро снимки....

За сетен път се убедих, че магиите ми за хубаво време действат! :cheers:

А синоптиците не познаха....

Трябваше да ми повярвате и да дойдете - беше велико - и като усещане, и като разтоварване и като терен и като последствия...Някои бяхте със синки, някои после хапнахме и пийнахме, че и куфяхме IooI.

С една дума изпуснахте, че не дойдохте. Хората предлагат и терен на закрито - така че който има мерак има къде да "пуца".

Пак ще го направим. Задължително. Може и извън София.

Хората казаха, че и на Боровец са организирали. Така, че се замислете следващият път какво изпускате!

Аре успехи!!! :cheers:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.