Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link:Превод на Photoshop версии CS2 и CS3

Featured Replies

Започна се превеждането.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Трябват ми 5 или 10 човека, които знаят руски език перфектно. Сегашния превод който имам е но руски език, а аз изобщо не го разбирам. Общо взето ще стане следното. Ще ми кажете че знаете руски и имате достатъчно време, за да превеждате програмата (част от нея разбира се, не цялата от един човек), и аз ще ви изпратя e-mail с нужните файлове, програми и упътвания за превод. После ще ми изпращате мейл с готовия превод и аз ще го събера на едно място. После няма да има похвала само за мен, а и за всички вие, които направихте превода. Даже може да организирме нещо по обществено. Като например да раздаваме дискове с готовия превод на всеки срещнат. Естествено, ще се постаря ние да не финансираме този момент с дисковете. Ако това не ви харесва ще измислим дру начин да розпространим готовия превод. И аз ще преведа това онова. Общо взето това е. Надявам се да не е много сложно.

Ако го намериш на немски или английски също съм готов да помогна,но руски ...Всъщност имам познат,които разбира руски перфектно ,все пак майка му е рускиня,ще видим какво можем да направим по въпроса.

Редактирано от randb (преглед на промените)

• Автор

Ако беше на английски нямаше да искам някой да ми помага. Но все пак благодаря. Иначе да ако можеш се опитай да го накараш. Искам да спомена че всичко се прави безплатно и никой на никого няма да дава пари.

Много е възможно аз да се включа.

ПП:Не мога да ти пратя ЛС с инфо,защото ми дава че кутията ти е пълна.

Трябват ми 5 или 10 човека, които знаят руски език перфектно.....

.........................

..........................................

И аз ще преведа това онова. Общо взето това е. Надявам се да не е много сложно.

Здравей!

Старата тема на нов глас. Браво! Относно Фотошоп....ще ти трябват хора владеещи програмата и активно занимаващи се с дизайн(имам предвид професионалисти). Освен ако не искаш да се смеят хората на любителски превод. Има много термини, инструменти, операции и менюта които нямат аналог в българския език и които съм почти сигурен че не познаваш(стана ми навик да подценявам хората). Добрата новина е , че локализиращите файлове които почнах да превеждам са качени в тази папка. Лошата новина: не можеш да разчиташ на руския превод . По-скоро ще те обърка. Поне при мен така стана. Специално за тази цел купих скъпо ръководство и се опитах да се запозная с програмата. Е, толкова сухо нещо не бях чел. После и аз като теб загубих желание да превеждам задълго. Сега съм се хванал с Acdsee 9, но ще го оставя ако сериозно си се заел с Фотошоп. Не мога да отделям много време за преводи, но колкото мога ще помагам. И за миг не си помисляй, че може да стане бързо това нещо.

П.П. За тези които знаят английски или немски...също можете да помогнете... ;)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Знам, че е малко рано, но имам хубава новина. Превода, който се прави на CS2 без проблеми сработва и на CS3. :) Може и да се добави накои друг ред, но това не е проблем.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

• Автор

Зависи от много неща. Ако стане доста скоро ще има доста правописни грешки и грешни термини и какво ли още не. Ще бъде предоставена първата възможна бета. Сега по превода работиме gaffer и Аз.

Стискам палци, ако имате проблем с правописа пращайте насам. Чакам успешния край на това начинание, най-накрая да настигна майка ми в този прословут Фотошип, че снощи 100 часа се мъчих с него на принципа "проба-грешка" докато си нацеля световете на една снимка. Казвайте ще помагаме с каквото можем.

• 1 месец по-късно...
Започна се превеждането.

:) дано де е колкото се може по скоро успех !!!

• 3 месеца по-късно...

Какво става с превода бе Хора -защо се загубихте

Какво става с превода бе Хора -защо се загубихте

Резултатите ги пускахме в другата тема в този форум , но наистина нещата поспряха...това е предпоследното преведено, последното не е качено никаде, но разликата е десетина реда. Просто никакъв интерес...към превода, а е огромна работа

ЕДНО ГОООЛЯМО БРАВО - Хора . Не само от мен , а и от името на всички които не владеят добре Англииски.НИЕ оценяваме вашите усилия :speak:

ЕДНО ГОООЛЯМО БРАВО - Хора . Не само от мен , а и от името на всички които не владеят добре Англииски.НИЕ оценяваме вашите усилия :)

И от мен БЛАГОДАРЯ !Не знам как щяхме да се оправяме ако нямаше такива хора като теб които превеждат програми и субтитри без да искат пари за това !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.