Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: PlayStation 2 заслужава ли си?

Featured Replies

Чудя се дали да си взема PlayStation 2 има ли забавни игри, омръзва ли бързо, а и колко струва пиратски чип и поставянето му? Като техническа спецификация не е ли малко слаб при положение, че PS2 има процесор 299MHz, а PSP 333MHz както и рам паметта им е еднаква. :*

• Отговори 229
  • Прегледи 91,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако имаш прилично PC, PS2 не ти трябва. Има емулатори, с които е лесно да играеш всички игри за тази конзола.

Изобщо за сега няма свястно работещ емулатор за PS2 (от 10 игри се подкарват 1-2 с максимум 25 fps). Ако можеш си вземи Стейшън 2 - заслужава си! Има великолепни игри за него. И няма: абе тази не иска да тръгне, онази бави, другата няма крак и т.н. П.П. Но играй игрите на не повече от 26 инчов телевизор и ако може да е 100 херцов! Защото иначе графиката на Стейшъна (която е 800х600), при по-големите екрани направо става на нищо!

Дали няма да е по-добре да си вземеш PSP? Можеш да си джиткаш навсякъде, а и да слушаш музика и да гледаш филми.

• Автор

Да добро е един мой-приятел си взе, ама аз няма къде да го използвам. :) Не ми трябва портативен PS, защото и без това немога да играя на него двойна игра, освен ако и друг човек няма PSP.

Аз лично притежавах PlayStation 2 Slim за около 5-6 месеца, след което ми омръзна и го продадох. Наистина имаше много интересни игри, на които играх и не съжалявам че си купих PS2-ката. Иначе поставянето на чип е около 100 лв, може и да намериш по-ефтино, аз лично миналата година по това време за толкова пари си сложих. Технически спецификации на конзолата не ти трябват, гледай само игрите дали ти харесват - www.gametrailers.com . Ако твърдо си решил да си взимаш тая конзола, се надявам да обичаш тупалки и да има, с кой да ги играеш. Това е единствената причина, поради, която конзолата може да не ти омръзне по-дълго време. Иначе не са много игрите, които си заслужават да игареш Single Player-a.

Еми по си заслужава от 3-та

За PlayStation 3 почти няма игри..

----------------------------------------------

Аз ако съм ще си купя PSP...

Доста се замислих как да ти отговоря на въпроса " PlayStation 2 заслужава ли си? " и да ти кажа честно ЗАСЛУЖАВА си ! Защо ? Ами защото досега не съм чул на PlayStation 2 да забива / зацикля , насича и други термини познати от игрите при РС / . Докато играта на компютъра ще ти прави подобни проблеми / бачка , си тя бачка си ..... нищо ще колата ти в NFS се мъкне като "Трабант" бачка , си тя бачка си , бачка / при конзолата го няма този проблем . За другия ти въпрос ".... има ли забавни игри, омръзва ли бързо...." изобилието е огромно ! Просто не можеш да си представиш колко игри има са PlayStation 2 ! Много игри първо излизат да конзола и тогава за РС ! Някой по горе в постовете бе споменал чи не ти трабва PlayStation а само емулатор и го подкарваш на компютъра ....... е ми не съм съгласен с него . Защо ? Първо : едва ли ще намериш такъв свестен емулатор който да ти подкара всичи игри .Второ : ако ги подкара , то ще една графика , едно чудо няма да усетиш тръпката от и играта и трето : контролите в играта така се объркват че е малка луднице / понякога дори невъзможно да ги отравиш / ! Е това бе от мен , дано съм ти помогнал в избора !

П.П. Не забравяй че с РС-то можеш да вършиш много други работи който с конзолата не можеш да свършиш / не говоря за игри :wors: !

За PlayStation 3 почти няма игри..

----------------------------------------------

Аз ако съм ще си купя PSP...

Няма игри, защото конзолата е сравнително нова.

... Някой по горе в постовете бе споменал чи не ти трабва PlayStation а само емулатор и го подкарваш на компютъра ....... е ми не съм съгласен с него . Защо ? Първо : едва ли ще намериш такъв свестен емулатор който да ти подкара всичи игри .Второ : ако ги подкара , то ще една графика , едно чудо няма да усетиш тръпката от и играта и трето : контролите в играта така се объркват че е малка луднице..

Аз бях писал за емулатора... честно казано не съм и пробвал с такава програма (защото PC-то ми е слабо), но приятели са ми казвали, че работи и то нормално. А иначе до усещането от емулаторите наистина не е същото.

Няма игри, защото конзолата е сравнително нова.

Аз бях писал за емулатора... честно казано не съм и пробвал с такава програма (защото PC-то ми е слабо), но приятели са ми казвали, че работи и то нормално. А иначе до усещането от емулаторите наистина не е същото.

Това ми е ясно......

Но съм чувал че, PlayStation 2 била по-качествена..

............

Max като стар геймър / стар по години де :wors: / ще ти кажа че усещането не е едно и също ! Ако ще ползваш емоулатор за РС забрави за мишката и клавиатурата / трябва да си машинописка със 20 годишен стаж за да хванеш всички бутони от клавиатурата / задалжителто геймпат , а за графиката ....... не е същата ! Така че ако играта си е PlayStation 2 играй я там ....... просто другото е претоплен обяд ! Най -добре да се чака релийса и за компютър и тогава да се играе .Успехи в игрите на всички !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Max като стар геймър / стар по години де :P / ще ти кажа че усещането не е едно и също ! Ако ще ползваш емоулатор за РС забрави за мишката и клавиатурата / трябва да си машинописка със 20 годишен стаж за да хванеш всички бутони от клавиатурата / задалжителто геймпат , а за графиката ....... не е същата ! Така че ако играта си е PlayStation 2 играй я там ....... просто другото е претоплен обяд ! Най -добре да се чака релийса и за компютър и тогава да се играе .Успехи в игрите на всички !

В графиката има много голяма разлика... Т'ва е вярно..

Може ли да се играят игри от PS1 на PS2? ;)

Май, могат..

Не съм Много сигурен мисля, че да...

Категорично могат да се играят игри за PS1 на PS2,но не и обратното,само че има толкова много игри за PS2,които са с по добра графика и вс. останало,че просто не си заслужава. :wors:

като сложиш чип на PS2 вярно ли е че издържа по малко оптиката му се поврежда и такива неща?

Не ми се вярва много, ноо...

Дай източник

аз отдавна го бях чел някъде. някой беше написал че ако искаш да си сложиш чип е по добре да си купиш от старите ps2-ки с големите кутии

аз отдавна го бях чел някъде. някой беше написал че ако искаш да си сложиш чип е по добре да си купиш от старите ps2-ки с големите кутии

Хмм,не съм много съгласна,старите PS2 са доста по "слабички" от новата,тънка конзола,при тях всичко е много по крехко,повреждат се по често,а знаем колко скъпи са частите.Има случаи,в които ремонтът излиза по скъпо от купуването на нова конзола.

Aми има ли някой тук от форума, който има PS2 с чип за пиратски игри и на колко време му е конзолата, имал ли е проблеми с нея като е с чип, пуска ли много пиратски дискове? Защото мисля да си взема PS2, но като разбрах, че с чипа се поврежда се отказах нещо. А инъче няма как да играя пиратски игри трябва да купувам оригинални,а те 2-3 са колкото PS2 :) .

Ами аз имам от няколко месеца конзола с пиратски чип и нямам никакви проблеми,играя само игри,които сама съм си записвала,не мога да се съглася,че чипа поврежда PS,според мен не би трябвало да се притесняваш.

а долу-горе от колко месеца? казаха ми, че като играеш пиратски игри чипа се загрява и до 1-2 години изгарял Публикувано изображение

Аз ИМАХ PS2 сложих си чип - 4 5 месеца много добре вървеше - и започна малко по малко да се разваля - имам един приятел - сложи си чипа по същото време когато и аз и неговия PS2 се развали след 1 месец след моя и сега стои за ремонт , но никои в СС неможе да го оправи . И нещо изгоря и нямам PS2 вече ...

Редактирано от teodorlozev (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.