Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: PlayStation 2 заслужава ли си?

Featured Replies

;) Е, добре де, какво настояваш толкова? Три пъти постна и трите пъти питаш едно и също. "Ще излязат ли, ще излязат ли?" Ако някой знае ще ти каже. Няма нужда във всеки един от коментарите си да пишеш едно и също. Разбрахме, че ако излязат ще си го купиш, но твоето вече става дразнещо. При още един такъв пост ще изгърмят всичките!
  • Отговори 229
  • Прегледи 91,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

;)

Е, добре де, какво настояваш толкова? Три пъти постна и трите пъти питаш едно и също. "Ще излязат ли, ще излязат ли?" Ако някой знае ще ти каже. Няма нужда във всеки един от коментарите си да пишеш едно и също. Разбрахме, че ако излязат ще си го купиш, но твоето вече става дразнещо. При още един такъв пост ще изгърмят всичките!

Oставих .... т.е. само в едини пост питам, вече... редактирах ги

Ето какво е GameCube. Само не отваряй тема и за него.

Аха! Благодаря! Няква огромна кутия! Ами... Nitendo!

Няма да отварям тема! ;)

OK

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Е, значи правилно съм бил казал вчера!

За Ps2 спряха да излизат игри! Незнам кой още незнае, ама......

Hanibal_Lektar, беше казал, че не са спрели да излизат и че това са глупости!

Но нека да каже - къде е прочел, че няма да спрат да излизат поне още 2 години!

Е, значи правилно съм бил казал вчера!

За Ps2 спряха да излизат игри! Незнам кой още незнае, ама......

Hanibal_Lektar, беше казал, че не са спрели да излизат и че това са глупости!

Но нека да каже - къде е прочел, че няма да спрат да излизат поне още 2 години!

Наистина вече почваш да ме дразниш...

Каква толкова му мислиш??? Сменяш си мнението по 3 пъти на ден >.< qsen7 ти го каза-има около 1500 игри. имаш предостатъчно голям избор. аз като гледам май ще си останеш с чуденето дали да си го купиш или не...

P.S.Btw dimmuborgir6 снощи ми каза че си е взел PS2 но все още нямал чип. към конзолката имало "Need For Speed ProStreet" подарък. каза че било много яко(също като natikot)... ако искаш му вярвай..

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

да взех си PS2 със NFS:PS. отначало като пуснах играта не останах очарован от графиката. пробвах на 2-та телевизора единият по-голям другият по-малък. на по-малкия картината беше по-добра. по-лоша е графиката от на компютър, но се свиква и като играеш от по-далеко не се забелязва.

да взех си PS2 със NFS:PS. отначало като пуснах играта не останах очарован от графиката. пробвах на 2-та телевизора единият по-голям другият по-малък. на по-малкия картината беше по-добра. по-лоша е графиката от на компютър, но се свиква и като играеш от по-далеко не се забелязва.

Е, че какво си очаквал...да извади графика като на някое от най-новите заглавия за PC?

Все пак е от 5-6 години...изиграй Metal Gear Solid 2, 3 и задължително Gran Turismo 3, 4 и тогава ще си говорил дали няма качествена графика...

Между другото...още ли ви радва напудрения NFS?

Отдавна и мина пика на тази поредица...хванете GT-то да видите истинска драйвър игра!

Редактирано от Raych (преглед на промените)

:) тази графика ми писва. карам си аз колата а пред мен всичко трепти и прескача ПС: някой да знае къде мога да си сложа чип из Търново, Русе, Горна ? и качествено ли слагат, гаранция дават ли?

Редактирано от dimmuborgir6 (преглед на промените)

аха, малко практика (: а къде ще го даваш да ти слагат чип? О.о и колко пари е?

ами незнам още ;) разбрах, че в русе в някакъв магазин "игромания" слагат за 120лв. (ако не се лъжа) или в е-бушона да го изпратя, където е 150лв.

ами незнам още :speak: разбрах, че в русе в някакъв магазин "игромания" слагат за 120лв. (ако не се лъжа) или в е-бушона да го изпратя, където е 150лв.

ами то това в русе е по-близо ама пък не знаеш къде точно е, а е-бушона си има саит и можеш да видиш къде да го пратиш... и аз не знам. както решиш (:

Здрасти!Значи аз съм от Шумен и гледах в Техномаркет Плейстейшън 2 с Фифа 2008 за 300 лв. и мисля ако я има до 2 март някъде (рождения ми ден ;):) ) ако я има още да я взема,НО искам да попитам дали знаете тук в Шумен дали има място,където да слагат такива чипове,защото не става само с Фифа Публикувано изображение .И така де ако някой знае да пише на ЛС,на скайп superlubo_93 или тука в темата!Благодаря предварително Публикувано изображение !

PS:Ако сложа такъв чип със сигурност ли ще ми тръгват игрите за ПС2,например от Замунда,Арена ;) ?

Здрасти!Значи аз съм от Шумен и гледах в Техномаркет Плейстейшън 2 с Фифа 2008 за 300 лв. и мисля ако я има до 2 март някъде (рождения ми ден :);) ) ако я има още да я взема,НО искам да попитам дали знаете тук в Шумен дали има място,където да слагат такива чипове,защото не става само с Фифа Публикувано изображение .И така де ако някой знае да пише на ЛС,на скайп superlubo_93 или тука в темата!Благодаря предварително Публикувано изображение !

PS:Ако сложа такъв чип със сигурност ли ще ми тръгват игрите за ПС2,например от Замунда,Арена :) ?

Аз пък на 7-ми ще си вземам (на 8-ми имам РД ^^) и се озъртам за чип... Ама като гледам всички се омълчаха... =/ Повечето игри трябва да ти вървят. ...и виж, ако разбереш нещо пиши тук. ;] А и аз чух за тия с Fifa 2008 и Need For Speed ProStreet. Тои dimmuborgir6 си взе с NFS-то.

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.