Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: PlayStation 2 заслужава ли си?

Featured Replies

Напълно подкрепям...thedemonhunter..в неговото изказване.Какво има за PS3...10 игри на кръст,няма чип(няма и да има) един диск с игра струва 120лева..и какво правим!!!Xbox 360 се развалял често...всичко се разваля рано или късно... :)

Работата е там,че ако искаме да играем най-новите игри....трябва,да се бръкнем по-надълбоко в джобовете си ....това е ..

И аз съм съгласен с него, но просто скоро вече игри за PS2 няма да се произвеждат. Това за чипа сигурно е вярно, не бях го проверил. Прав си, но какъв е смисъла да вземе конзола, за която няма да излизат повече игри. С останлото съм напълно съгласен. Публикувано изображение
  • Отговори 229
  • Прегледи 91,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

И аз съм съгласен с него, но просто скоро вече игри за PS2 няма да се произвеждат. Това за чипа сигурно е вярно, не бях го проверил. Прав си, но какъв е смисъла да вземе конзола, за която няма да излизат повече игри. С останлото съм напълно съгласен. Публикувано изображение

Е да, рано или късно ще спрат да се издават игри за PS2, но пък има един куп хубави игри, които са излязли

Ето ви един линк от който да си дръпнете емулатори с които да подкарате игри от нинтендо до PSP ------> http://www.emulator-zone.com/

Ех, отколко време го знам тоя сайт... Само да ти кажа... Кат подкараш игра с емулатор ми се обади :speak: (Аз само за PlayStation 1 съм играл ама не винаги върят като хората... За PSP, Nintendo, xBox, PS2 и етц както казах - обади ми се :Р )

Напълно подкрепям...thedemonhunter..в неговото изказване.Какво има за PS3...10 игри на кръст,няма чип(няма и да има) един диск с игра струва 120лева..и какво правим!!!Xbox 360 се развалял често...всичко се разваля рано или късно... :)

Работата е там,че ако искаме да играем най-новите игри....трябва,да се бръкнем по-надълбоко в джобовете си ....това е ..

А на теб да се похваля - днеска ходих до Русе и вече имам чип ^^ Само ако може да ми обясниш как да си записвам игрите, че бях записал едни за PS1 (на CD) с Nero на най-ниската скорост и нещо не ги чете чипа. А иначе бащата вика, че там дето го бяхме дали да го слагат пробвали една игра и тръгнала...

Е да, рано или късно ще спрат да се издават игри за PS2, но пък има един куп хубави игри, които са излязли

Подкрепям те :angry: А по въпроса за PS2 емулатора, има работещ и се нарича PCSX2. На моята бракма подкарах Raw vs. Smackdown 2008 с 10-15 fps. Ако някой го интересува - ето линкове: PCSX2 Настройките

Редактирано от 4life (преглед на промените)

thedemonhunter колко пари ти взеха за чипа?И горе долу каде се намира това място?

В близките 2 седмици си взимам пс2 и го давам да сложат чип. Въпроса ми е колко памет ще ми трябва 16мб-32мб, колко бързо се пълнят и малко информация за картите малко, моля. Какъв вид игри колко място заемат на картите ... нещо от този род.

А аз имам един интересен въпрос. Чиповете еднакви ли са за всяка конзола? Всмисъл ... примерно си взимам сега някаква PS2 втора ръка и слагам чип. Обаче се прецаква и си взимам нова. Ако старата е обикновенна, а новата slim или просто някаква по-нова версия мога ли да изкормя чипа от старата и да го ползвам?!

thedemonhunter колко пари ти взеха за чипа?И горе долу каде се намира това място?

Значи в Русе, Ялта нали го знаеш къде е? (там с/у Kaufland) Та като влезеш - точно в дясно, там на 1-вия етаж има един магазин(то са нещо като стаички де) "Игроманиа". В 10:00 отваряше ако не се лъжа. Чипа е 120 лв, като казват, че предпазвал оптиката, ама кво предпазва и аз не знам... Слагат го за 2 дни, ама ги питахме дали ще може до следобяд да кажем да го сложат, щото нали не сме от Русе и.. =/ Та в 16:30 беше готов.

В близките 2 седмици си взимам пс2 и го давам да сложат чип. Въпроса ми е колко памет ще ми трябва 16мб-32мб, колко бързо се пълнят и малко информация за картите малко, моля. Какъв вид игри колко място заемат на картите ... нещо от този род.

Еми отначало и аз се чудех дали да не си взема 32МБ, но питах един човек оо Варна дет' баца в сервиз за конзоли и вика, че бил продавал и по 64MB Memory Card-и, ама той карал с 8MB и ми вика "Предполагам разбираш аз що съм с 8... ;) " В тоя магазин "Игроманиа" имаше мемори карта с 8MB памет за 45лв, но не беше на Sony и като видях тия китайските/японските символи/знаци по нея се отказах да си взема от там. Аз моята я взех за 49.90лв от Технополис(ем по-евтина, ем и оригинална...)

А аз имам един интересен въпрос. Чиповете еднакви ли са за всяка конзола? Всмисъл ... примерно си взимам сега някаква PS2 втора ръка и слагам чип. Обаче се прецаква и си взимам нова. Ако старата е обикновенна, а новата slim или просто някаква по-нова версия мога ли да изкормя чипа от старата и да го ползвам?!

Съвета ми е да вземаш Slim-а. То тоя Fat голяма тухла бре, а и като говорим за 2-ра ръка... Вземи си нов и да си знаеш кво си прайл с него, не ако утре се счупи да се чудиш де да го дириш тоя дет ти го е продал... Той квото и да ти приказва пак не можеш да си сигурен какво го е правил преди...

Съвета ми е да вземаш Slim-а. То тоя Fat голяма тухла бре, а и като говорим за 2-ра ръка... Вземи си нов и да си знаеш кво си прайл с него, не ако утре се счупи да се чудиш де да го дириш тоя дет ти го е продал... Той квото и да ти приказва пак не можеш да си сигурен какво го е правил преди...

Идеята е да го взема от приятел. Но пак ... поработил е доста и не го знам коклко му остава, въпреки че за сега се държи добре.

Еми отначало и аз се чудех дали да не си взема 32МБ, но питах един човек оо Варна дет' баца в сервиз за конзоли и вика, че бил продавал и по 64MB Memory Card-и, ама той карал с 8MB и ми вика "Предполагам разбираш аз що съм с 8... :P " В тоя магазин "Игроманиа" имаше мемори карта с 8MB памет за 45лв, но не беше на Sony и като видях тия китайските/японските символи/знаци по нея се отказах да си взема от там. Аз моята я взех за 49.90лв от Технополис(ем по-евтина, ем и оригинална...)

Тези карти мога ли да си ги менкам в пс-то Ако имам сайвеове от 10-20 игри на една и се напълни после мога ли да си сложа друга карта и да почна да си правя сейвове на друга игра и като си пусна игра със сейвове на старата карта да си сложа пак картата и пак да си джугам.
thedemonhunter благодаря ти много!Не го зная това място 1~2 пъти сам ходил в Русе, но ще се оправя надявам се :).И само още нещо, че се сетих сега с чипа ти ПС-то чете ли пиратски филми?И ако случайно си запазил някакав тел. на тези хора да ми го напишеш плс! Публикувано изображение

thedemonhunter благодаря ти много!Не го зная това място 1~2 пъти сам ходил в Русе, но ще се оправя надявам се :).И само още нещо, че се сетих сега с чипа ти ПС-то чете ли пиратски филми?И ако случайно си запазил някакав тел. на тези хора да ми го напишеш плс! Публикувано изображение

Сори ма неам никви телефони,а пък за филми не знам. =/ Пробвах тука едни и не станаха.... =/ ...може пък и да не са записани правилно =/ Трябва сам да пробваш.

Тези карти мога ли да си ги менкам в пс-то Ако имам сайвеове от 10-20 игри на една и се напълни после мога ли да си сложа друга карта и да почна да си правя сейвове на друга игра и като си пусна игра със сейвове на старата карта да си сложа пак картата и пак да си джугам.

Не можеш ги ползваш на компа - само за плейстейшъна са. то си има в слота за мемори карти и да кажем ти имаш 2 и можеш да прехвърляш от едната на другата.

П.П. Ей, vidima, питай naitkot къде е давала нейния плейстейшън. Гледам и ти си от Севлиево и викам тя може да ти е по-полезна :clap:

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Да той се е сварзал с мен.Благодаря и на двама ви! Публикувано изображение Сега остава само парите да си сабера Публикувано изображение

Ахаааааааа няма да издадат чип за PS3 ще издадат,никой не може да спре надъхания геймър,все пак заглавията са опияняяяващи

PS2-заслужава си,на него има сумати готини игри които можеш да играеш.

Нищо,че спират 2009

почваш игрите подред и ще мине бая време докато стигнеш до най-последните

Ако PS2 след 2009 все е копуваемо могат да праснат още няколко игрички

Никой не ще да дава пари за оригинални игри Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Днес отивам да си купувам пс2-ка. А петък я давам за чипване. Един последен въпрос искам да задам, защото съм доста объркан. В една тема пишеше че играта се вкарва в диска с "исо" файл, а в арената чета, че при записването трябва да разархивирам "исо" файла. Я кажете кой е прав и как да си записвам игрите, че тотално се обърках.

Обикновенно игрите за плейстейшън са архивирани,когато ги сваляш.Затова се налага да ги разархивираш преди да ги запишеш и в двата случая файла е .iso

Днес отивам да си купувам пс2-ка. А петък я давам за чипване. Един последен въпрос искам да задам, защото съм доста объркан. В една тема пишеше че играта се вкарва в диска с "исо" файл, а в арената чета, че при записването трябва да разархивирам "исо" файла. Я кажете кой е прав и как да си записвам игрите, че тотално се обърках.

Почти всички игри за плейстейшън са архивирани(.rar рпедполагам знаеш какво е). Разархивираш ги и то става/ти извлича едно ISO. Отваряш DVD Decrypter, пъхаш празно DVD в записвачката, кликваш на Mode, после ISO и го правиш на Write. Ще видиш, че под тия бутони отгоре има написано "Source". Под този надпис има една иконка на хард диск, а срещу него има иконка на Windows Explorer(папка с лупичка) - кликваш на него и иабираш ISO файла, който искаш да запишеш. Правиш скоростта на 2x или 4x и натискаш бутона "Burn"(един хард диск и стрелкичка сочеща друг диск(обикновен(като тия дето си записваме музика/филми/игри/програми...)) и чакаш. После като стане готово, ако искаш виж, че записаото на диска вече не е ISO, а са си други файлове. Дано съм помогнал, по-просто не можах да го обясня...

• 2 седмици по-късно...

Чудя се дали да си взема PlayStation 2 има ли забавни игри, омръзва ли бързо, а и колко струва пиратски чип и поставянето му? Като техническа спецификация не е ли малко слаб при положение, че PS2 има процесор 299MHz, а PSP 333MHz както и рам паметта им е еднаква. :)

Ще ти кажа моето мнение.За да имаш Плейстейшън трябва да имаш много нерви.Джойстиците са МНОГО скъпи.А и за различни игри трябва да разучаваш много джойстика.Моето мнение е да си вземеш ПСП защото можеш да го взимаш на много места има повече възможности и е по-силен от 2-ката.Но ти си решаваш :ph34r::)

Ще ти кажа моето мнение.За да имаш Плейстейшън трябва да имаш много нерви.Джойстиците са МНОГО скъпи.А и за различни игри трябва да разучаваш много джойстика.Моето мнение е да си вземеш ПСП защото можеш да го взимаш на много места има повече възможности и е по-силен от 2-ката.Но ти си решаваш :ph34r::)

Так ли мислиш...много си компетентен,мой човек.... :)

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

Ще ти кажа моето мнение.За да имаш Плейстейшън трябва да имаш много нерви.Джойстиците са МНОГО скъпи.А и за различни игри трябва да разучаваш много джойстика.Моето мнение е да си вземеш ПСП защото можеш да го взимаш на много места има повече възможности и е по-силен от 2-ката.Но ти си решаваш :P:rolleyes:

абе я ми обясни аз като си взема PSP кво ще играя на него? има да въртя 3 игри на кръст... а за нервите - вярно си е ама пък същото въжи и за PSP пък и тва да не ти е компютър че ще го биеш такъв бой. предполагам всеки нормален човек може да осмисли стойноста на парите които е дал за играта и ще си я пази (поне при мене е така щот аз сам съм си ги събирал парите...) пък джойстиците за PS2 са 39-49лв...

Так ли мислиш...много си компетентен,мой човек.... :lol6:

така си е :Pсигурно е с 2 висши ;)

И аз си мисля като thedemonhunter ПСП е много убито ... а за плейстешън наистина ти трябват нерви .... от 2 седмици не са ми се обадили да сложат проклетия чип. И вярно, че малко скъпо.... 30 лева е джойстика, 40 лева мемори карта...

И аз си мисля като thedemonhunter ПСП е много убито ... а за плейстешън наистина ти трябват нерви .... от 2 седмици не са ми се обадили да сложат проклетия чип. И вярно, че малко скъпо.... 30 лева е джойстика, 40 лева мемори карта...

емииии ддз, аз си ги имах парите - чипа 120лв, мемори картата е 39лв, джойстика е 39лв и самият плейстейшън е 299лв и то излиза 497лв - горе долу колкото един PSP плюс хакването и мемори картата :headphones: само дето има много повече игри (:

даже си взех един хард за компа (400гб) и ми останаха 100лв :clap:

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Откъде можеш да се сдобиеш с чип от Варна ???

И ако може пак да обясните как се записва игра за ПС2 от компа Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Чудя се дали да си взема PlayStation 2 има ли забавни игри, омръзва ли бързо, а и колко струва пиратски чип и поставянето му? Като техническа спецификация не е ли малко слаб при положение, че PS2 има процесор 299MHz, а PSP 333MHz както и рам паметта им е еднаква. :)

чипа струва 40лв а поставката 40лв

Защо ви е PS ако имате PC. Така или иначе PC става на PS а обратното е невъзможно. Просто си купувате един пад и влизате във вихъра на всяка игра. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.