Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: PlayStation 2 заслужава ли си?

Featured Replies

Иска да каже,че ако си вземеш джойстик за ПС2 и го сложиш на ПЦ-то и пуснеш един коя си игра,изживяването ще бъде същото като ПС2-то(нали му играеш с джойстика)

А е невъзможно да сложиш клавиатруа на ПС2 и така да играеш

Аз така го разбирам изречението му Публикувано изображение

• Отговори 229
  • Прегледи 91,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
Хах, както и да му се разбира изречението - Едно е PS2, друго е РС с джойстик. Първо не играеш на TV... Лично аз имам джойстик, но НЕ го ползвам. Защо ли? Ми на мен ми е 1 млн. по-трудно управлението с него, от колкото с клавиатура. Представям си ако имам конзола - нищо няма да мога да играя. ....

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Джойтика е най-удобен,защото ти се намира в ръцете и всички копчета са близо до пръститети и можеш бързо да реагираш. Докато на клавиатурата се чекнеш като за светочно,особенно когато трябва да натискаш няколко бутона едновременно. Бързо се свиква с джойстик,малко тренинг и така

Е, да, на мен ми става все по-лесно, ама понеже съм играл на клавиатура и съм свикнал да натискам бутоните. По-лесно е, особено на състезателните игри.. Най-ми е трудно с джойстика на Тomb Raider като играя. На SA е по-лесно, ама специално на TR от Нова година (от тогава го имам) се мъча да направя нещо. Просто, докато скоча и успея да хвърля куката, правя над 30 опита някъде..... Иначе, ми е по-лесно да стрелям и т.н...

Айде да не спамя, че темата е за PS2, не за джойстиковете...

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Откъде можеш да се сдобиеш с чип от Варна ???

И ако може пак да обясните как се записва игра за ПС2 от компа Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Надникни в профила ми за скайпа и ме намери да ти обясня за игрите и да ти дам скайпа на един дет слага чипове във Варна ;)

чипа струва 40лв а поставката 40лв

Бе мани ги тия чипове еднодневки... :down:

Защо ви е PS ако имате PC. Така или иначе PC става на PS а обратното е невъзможно. Просто си купувате един пад и влизате във вихъра на всяка игра. :clap:

Щото двете неща са коренно различни! Някой игри ги има само за конзоли, изживяването е друго, можеш да си джиташ с френд без да ти иска некви пачове, кабели и тем подобни, можеш да си сигурен че игрите ще ти тръгнат като не ти искат кратове, серийни номера, пачове, регистрации из сайтове и сървъри и месечна такса (за някои игри)... да продължавам ли още?!

Хах, както и да му се разбира изречението - Едно е PS2, друго е РС с джойстик. Първо не играеш на TV... Лично аз имам джойстик, но НЕ го ползвам. Защо ли? Ми на мен ми е 1 млн. по-трудно управлението с него, от колкото с клавиатура. Представям си ако имам конзола - нищо няма да мога да играя. ....

От части си прав. На мен лично не ми не никак трудно с джойстик, даже си е яко щот вибрира. ;) А относно писанието - да, и аз не му хванах смисъла, ма да не ти пука Публикувано изображение

Ако имаш предвид, че може да си вземеш един емулатор и да играеш на PC-то - ЛЪЖЕШ се. С емулатор могат да се подкарат 5% и по-малко от всички игри за дадена конзола...

Хммм... да видя има работещи емулатори за

Nintendo

› Nintendo 64

› Gameboy

› Gameboy Advance

› Super Nintendo

› Nintendo NES

Sega

› Sega Saturn

› Sega Genesis

› Sega Master System

› Sega Game Gear

› Sega Dreamcast

И тия емулатори си работят. Що лъжеш? Тия, които не работят добре просто са за по-нови и мощни конзоли.

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

Благодаря за анализите по мой адрес, ето моя коментар по въпроса: Значи на PC освен да играеш можеш да правиш и други неща, чат, музика, филми и много др. Относно краковете питам аз откъде си взимате повечето игри за PS ами и нали и те са кракнати, а и чип трябва освен това е..... на конзолата. Когато искаш да играеш с повече хора не само с другарчето правите мрежа и ефекта е страхотен. Относно геймпада има програми, с които можеш да играеш всяка една игра с пад за мен лично е по удобно. Моето мнение е PS е излишен лукс, който струва много пари.

Хммм... да видя има работещи емулатори за

Nintendo

› Nintendo 64

› Gameboy

› Gameboy Advance

› Super Nintendo

› Nintendo NES

Sega

› Sega Saturn

› Sega Genesis

› Sega Master System

› Sega Game Gear

› Sega Dreamcast

И тия емулатори си работят. Що лъжеш? Тия, които не работят добре просто са за по-нови и мощни конзоли.

ми и аз това разправям ама... бтв виж, че трябва да ти е много силен компа, за да играеш "всички възможни игри"... просто момчето си приказва неговото...

Благодаря за анализите по мой адрес, ето моя коментар по въпроса:

Значи на PC освен да играеш можеш да правиш и други неща, чат, музика, филми и много др. Относно краковете питам аз откъде си взимате повечето игри за PS ами и нали и те са кракнати, а и чип трябва освен това е..... на конзолата. Когато искаш да играеш с повече хора не само с другарчето правите мрежа и ефекта е страхотен. Относно геймпада има програми, с които можеш да играеш всяка една игра с пад за мен лично е по удобно.

Моето мнение е PS е излишен лукс, който струва много пари.

кракове за игрите за ПлейСтейшън не ти трябват, и там можеш да гледаш филми и да слушаш музика и мен да питаш това не е излишен лукс, ама все пак всеки си има мнение...

E, да, ама за тия конзоли няма много хубави игри! Иначе за N64 омах емулатор и теглих около 10 игри - всичките тръгнаха, но на другия ден емулатора беше изтрит, щото игрите не са хубави. Графиката не е хубава, пък и.. докато оцеля в менюто да натисна старт минаха 20 мин Публикувано изображение С кое копче е така и не разбрах, но.. Едно е игра за PS2, друга за Nintendo.. Поне да беше Wii, пък то.. Super Mario е ТЪП!

Ти си някакво хлапе, нямащо никаква работа, освен да спами, като даже се гордее с това! Говориш така, защото очакваш next-gen графика, не това е важно, а геймплея е важен. Към емулатора си има настройки, от там

се настройва кое от къде се прави в играта. И освен това сравняваш старите конзоли на Нинтендо с PS2, те дори не са излезли по едно и също време, няма как Нинтендото да е с по-добра графика.

Ето по какъв ред са излезли тези конзоли в Европа:

Публикувано изображение

И Супер Марио не е тъп. Познай коя е играта, от която са продадени най-голям брой копия.

Super Mario is still the worlds most sold video game ever clocking over 40 million units sold. In comparison to today's games, 2004's biggest selling game Grand Theft Auto San Andreas sold 5.1 million units.

Превод: Супер Марио все още е играта, от коята са продадени най-много копия-40 милиона(!). В сравнение с днешните игри, от най-продаваната игра за 2004-та година - Grand Theft Auto San Andreas са продадени 5.1 милиона копия.

Източник

E, да, ама за тия конзоли няма много хубави игри! Иначе за N64 омах емулатор и теглих около 10 игри - всичките тръгнаха, но на другия ден емулатора беше изтрит, щото игрите не са хубави. Графиката не е хубава, пък и.. докато оцеля в менюто да натисна старт минаха 20 мин Публикувано изображение С кое копче е така и не разбрах, но.. Едно е игра за PS2, друга за Nintendo.. Поне да беше Wii, пък то.. Super Mario е ТЪП!

Я ми обади едно време като е нямало кво друго да се играе, кво сме правили? Тогава това е било модерно и не смятам, че Мариото е тъп... По-добре замълчи, вместо да говориш простотии, които даже не са свързани с темата...

Ти си някакво хлапе, нямащо никаква работа, освен да спами, като даже се гордее с това! Говориш така, защото очакваш next-gen графика, не това е важно, а геймплея е важен. И освен това сравняваш старите конзоли на Нинтендо с PS2, те дори не са излезли по едно и също време, няма как Нинтендото да е с по-добра графика.

И аз мисля така... Ти дори и представа си нямаш преди как се играеше на Fifa 99 и Quake II... (за Doom не коментирам щото нея не съм ги играл(старите де)) Вземи например StarCraft - все още се играе по залите и Battle.net-а... Както каза Max_Payne само търсиш къде да спамиш. Току-виж се е отворила някоя тема относно игра със супер графика точно като за теб, повтаряш малко от думите на предишните, задаваш няколко въпроса, на които и сам можеш да си отговориш и казваш, че за жалост нямало да ти тръгне....

Е, добре, хубу. На мен не ми харесват тия конзоли, не ми харесва и Мариото. Първо щото като го изтеглих и на първото ниво нищо не можеше да се направи и се отказах, и второ, щото за мен не е занимателна играта (Лично мнение). На някой може да му харесват тия игри, но аз не съм от тази група хора! Повече няма да споря, защото не всеки харесва игри от преди не знам колко си години с едно човече, дето и на такова не прилича.

Ми като не ти 'аресва въри си играй оная с делфините! Кво като е от преди 10 години? Все пак си е класика, (да не говорим, че става дума за Nintendo...) Аз като малък тъй съм я играл на телевиозионната игра... Скоро даже си бях смъкнал 4,5,6 епизод на Междузвездни Войни от Замундата за Super Ninendo и да ти кажа кефят си ме... Ти явно просто не можеш да оцениш истински хубавите игри, като за теб е важна само графиката...

@SentLorlpMan Никой не те кара да играеш Super Mario, а ти казваме да цениш старите игри и да не съдиш за една игра само по нейната графика. А не да казваш това или онова е тъпо, само защото теб не те кефи, твоите постове обикновенно са от рода на с "E, да, ама за тия конзоли няма много хубави игри" или "игрите не са хубави", или пък "Super Mario е ТЪП!" А че темата е за ПС2, виж самия ти колко от твоите постове са по темата. Май не много... БТУ спам означава нежелани съобщения, тоест боклук. Следователно- спамър=боклукчия. А ти си се писал "почетен боклукчия".

Видях темата за PS2 и не се стърпях и аз да си кажа мнението ;)

Игри за PC съм играл тонове и последно време почнаха да си приличат една с друга. Превърташ я веднъж и до там нямаш интерес за повече. И при тях сега надпреварата е кой ще направи играта с по яка графика от предишния, не отдават голямо значение на геймплея (който според мен е по-важен). Наскоро си взех PS2 Slim и грам даже не съжалявам. Има с тонове игри коя от коя по интересни, забавни и увлекателни. Вярно графиката не е като на игрите за PC но като се запалиш по някоя игра много много не ти пука за това защото игрите не са да ги гледаш като някое филмче а да ги играеш. И на PS2 играта никога няма да ти цепи или бъгне. Относно цените взех си конзолата за около 300лв заедно с всичко необходимо към него, а чипа си взех от най-добрия който имаха за 100лв с две години гаранция. На PS2 може да се играят и оригинални и пиратски игри (ако имаш чип ако не само оригиналки) също така и оригинални и пиратски игри за PS. А да и за емулаторите за PS има работещ перфектно аз с него си играя игри за PS на моя комп, а емулатор за PS2 също има но ти трябва найстина много здрава машина за да ги подкараш и не тръгват всички. Аз лично съм подкарвал само една игра за PS2 на компа и това беше Tekken4 и цепеше нечовешки. И за това дали с геймпада е по добре ... аз мисля че си е доста удобно и хубаво освен на фърст пърсен шутърите понеже е трудно да се прицелиш докато с мишката на компа е 100% по удобно. И само да добавя едно последно нещо на игрите за PC може да мамиш има чийтове и трайнери а на игрите за PS2 няма мърдане играеш по правилата. :)

Извода е ако можеш няма какво да се чудиш взимай си PS2 няма да съжаляваш, ако си запален геймър. ;)

BTW и аз съм фен на Super Mario скъсвах се да я играя на телевизионната ми игра. Това си е просто класика наскоро даже я потърсих да си я разцъкам на PC-то но без успех Публикувано изображение

• 4 месеца по-късно...

И само да добавя едно последно нещо на игрите за PC може да мамиш има чийтове и трайнери а на игрите за PS2 няма мърдане играеш по правилата. :)

Имаш да вземаш, че няма чийтове и в игрите за PlayStation-a :wors: . Има си и още как! Публикувано изображение

Имам една молба към теб? Понеже имам PS2 от доста време и се замислям скоро да го "чипосам", ако може (или тук, или на лична) да ми кажеш, колко струва най-добрия чип за PS2 с поставянето му и къде е най-добре да бъде направено това (сиреч в кой сервиз)?

П.П. А що се отнася до Марио - потърси го из торентите, има много Марио-вци за Nintendo 64, които се играят спокойно с емулатор на PC-то.

Редактирано от agentpat (преглед на промените)

Имаш да вземаш, че няма чийтове и в игрите за PlayStation-a :wors: . Има си и още как! Публикувано изображение

Имам една молба към теб? Понеже имам PS2 от доста време и се замислям скоро да го "чипосам", ако може (или тук, или на лична) да ми кажеш, колко струва най-добрия чип за PS2 с поставянето му и къде е най-добре да бъде направено това (сиреч в кой сервиз)?

П.П. А що се отнася до Марио - потърси го из торентите, има много Марио-вци за Nintendo 64, които се играят спокойно с емулатор на PC-то.

А тук има емулатори за Nintendo 64!
  • 6 месеца по-късно...

Абе хора , вземете утидете в някой голям магазин като Техномаркет или друг.Там ще ви кажат всичко,ако не ви се дават пари за чип , купувайте си игри,има по 15 лв. и на горе ! За една седмица събираш пари за 1 , 2 игри Публикувано изображение Сега ще си взимам Стейшан2 + Undercover,като и видях графиката на ps2 направо олемях Публикувано изображение

Редактирано от gilden (преглед на промените)

Чип ти трябва, за да играеш пиратски игри. Без него ще трябва да си копуваш оригинални. А колко струва една игра не мога да ти кажа. Има по 15лв, има и по 80лв. И какво ще рече "задължително ли е да имаш Ghz и Ram, за да играеш някоя игра"? Всичко що е за плейстейшън си върви без проблеми. А само да те светна, че GTA 4 я няма за PS2, тъй че вземи попрочети малко, поне колкото да знаеш какво да питаш, а не както сега "Нахвърляйте ми всичко, което трябва да знам преди да си купя PS2"...

• 4 месеца по-късно...

Aми има ли някой тук от форума, който има PS2 с чип за пиратски игри и на колко време му е конзолата, имал ли е проблеми с нея като е с чип, пуска ли много пиратски дискове? Защото мисля да си взема PS2, но като разбрах, че с чипа се поврежда се отказах нещо. А инъче няма как да играя пиратски игри трябва да купувам оригинални,а те 2-3 са колкото PS2 :) .

[/quote

-------------------------------------------

Аз имам конзола ПС2 от 2 години още на 3 ден си сложих чип , хаха , въобще и няма нищо и още си играя! Само филми не мога да разбера как се качват не съм се и пробвал кой знае колко , но ако има някой който знае как ако може да ми каже ПЛС !!??

Аз съм пробвал с оригинални и си става, кофти че джойстика се явява като дистанционно един вид... Иначе не знам, ако не ме лъже паметта, този който ми слага чипа каза, че можело да се гледа DivX, но така и не съм се занимавал... Пробвай да ги запишеш както си записваш игрите.

вече знам как да си кача филми , искам да попитам сега нещо друго , може ли игри за ПС1 на ПС2 ?

За можене - може. Ама ще ти трябва мемори карта за PSX за да записваш сейфовете, тая за PS2 не може да се ползва от PSX игри защото кодира данните.

Продавам PS2 SLIM BLACK + Чип Memory Card (32MB) - Чисто нова със стикерите и гаранция (май изтекла) Бургас, повече инфо 0878215245

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.