Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Spyware Doctor™ v3.5.1.498

Featured Replies

spyware_doctor.gif

Spyware Doctor 3.2.1.359

Spyware Doctor е професионален инструмент за премахване на adware и spyware. Програмата ви дава възможност да изтриете, игнорирате или карантинирате намерените шпиони. Притежава също OnGuard система за имунизиране и предпазване на компютъра. Освен всичко, Spyware Doctor е изключително бърз и ефикасен и по нищо не отстъпва на Ad-Aware.

Лиценз: Shareware.

Spyware Doctor Tools:

- Spyware & Adware Scanner Keylogger

- Guard Popup

- Blocker Phishing

- Protector Real Time

- Protection Browser

- Guard Spyware Cookie

- Guard Malware

- Immunizer

Features of the registered version:

- Detect and remove spyware, adware, malware, trojans, keyloggers, spybots, adbots and trackware

- OnGuard runs in the background to monitor and protect your PC from browser infections and tracking cookies

- Immunize your system against more than a thousand known web-browser hijackers (BHO) and ActiveX threats

- Real-time protection including defense against known phishing attacks, popup blocking and malicious site guard

- Intelligent and deep scanning options allow you to thoroughly check your PC for Malware infections

- Receive frequent live updates to detect and guard against new threats

Официална страница - http://www.pctools.com/spyware-doctor/

Download БГ Мирър @ Data.BG 4.16 MB

Crack 1,79 MB

cool.gif и аз си я драпнах щото наскоро ми влязоха много spyware вируси и

с тази програмка ги очистих повечето но има не4то много гадно

аз си инсталирам flash get и та винаги го изтрива като я пуна да сканира

незнам защо ако някои знае нака да ми каже :bye:

• Автор

Двете са несъвместими по една или друга причина... мисля, че след сканирането можеш да отметнеш файловете на флаш гета да не ги пипа...

• Автор

В повечето случаи си мисля, че не са файлове, а регистрите на флаш гет-а... защото преди като ползвах флаш гета имам такива спомени... :ph34r: Веднъй ги бях изтрил програмата пак си тръгна, но беше развалена...

В повечето случаи си мисля, че не са файлове, а регистрите на флаш гет-а... защото преди като ползвах флаш гета имам такива спомени... :ph34r: Веднъй ги бях изтрил програмата пак си тръгна, но беше развалена...

<{POST_SNAPBACK}>

точно така се получава и при мене

ти коя програма за теглене ползваш сега? :bye:

FlashGet-а е Adware програма - инсталира рекламни модули, затова и програми като Spyware Doctor я лекуват :ph34r:

Ако толкова ви кефи, използвайте безплатния клонинг WellGet

• Автор

точно така се получава и при мене

ти коя програма за теглене ползваш сега? :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Както кажа @DarkLight WellGet e клонинг на Flash Get, но не е Adware и е с по-симпатичен интерфейс! Аз лично ползвам Free Download Manager.

• 2 седмици по-късно...

Така ето го и по-доброто лекарство

всичко си работи без да е нужно да добавяте кракнати екзета и да ъпдейтвате от тях cool.gif

просто приложете патча

Full Patch

Best regards sokoban

• 2 месеца по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

много моля ако някой има обяснение да ми помогне.Инсталирах си доктора-чудесно.но когато го ъпдеътнах се почна едно шътдаун-ване и надписа че уиндоус ми го изключва заради дъмп на меморито .а съм с 1 гига рам.много моля да ми помогнете ако можете

STANLEY56  с "Add-on" програмата работи ,но Smart Update не работи.Намерих в нета друг малко по малък по размер с който всичко е okeй.

<{POST_SNAPBACK}>

Това е чудесно!Сега остава и да дадеш линк към него, за да може и другите да се възползват cool.gif

Ето patch за тази версия...

http://rapidshare.de/files/14461977/Spyware_Doctor.exe.html

Може би файла трябва да се пременува на swdoctor.exe !!!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.