Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Inpaint 3.1

Featured Replies

Inpaint 1.0

Публикувано изображение

Inpaint възстановява избрана от вас област в изображение, от пикселите, намиращи се в близост до областта на нежелания обект. Ако някакъв неочакван обект е развалил иначе добрата снимка, Inpaint може да бъде използван, за да го премахне. Селектирайте кой да е нежелан обект от вашата снимка, и програмата автоматично ще го заличи от изображението.

Windows 2000/XP/2003

Публикувано изображение Публикувано изображение

Homepage

Публикувано изображение Екран: Inpaint 1.0

Публикувано изображение Лиценз: Платен (Shareware)

Публикувано изображение Изтегли : Inpaint 1.0 | BG Mirror (499 kb)

Това го правя с Photoshop-a, но не винаги може да се получи този ефект :help wanted3:

1.Patch tool

Публикувано изображение

2.Clone Stamp Tool

Публикувано изображение

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор

Това го правя с Photoshop-a, но не винаги може да се получи този ефект :help wanted3:

1.А колко време ще ти отнеме с Photoshop-a?

2.Тази програма го права с едно кликане(10 сек.)

3.Не всеки може да работи с Photoshop.

4.Качеството е по-добро от на Photoshop-a.

Заслужава си Публикувано изображение

Редактирано от backata (преглед на промените)

Прав си - жалко че е платена!Ще я тествам :help wanted3:

Иначе ми отне 5 сек. (но все пак беше лесно при наличието на повече черен фон, по гадно се получава ако обекта който трябва да се махне се намира точно върху друг предмет който задължително трябва да остане в кадър, тогава се използват други похвати...)

Публикувано изображение

Надписа и облакът заминават... :sobbing:

Публикувано изображение

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

1.А колко време ще ти отнеме с Photoshop-a?

2.Тази програма го права с едно кликане(10 сек.)

3.Не всеки може да работи с Photoshop.

4.Качеството е по-добро от на Photoshop-a.

Заслужава си Публикувано изображение

Ще ми отнеме толкова, колкото и тук - там имам поне 5 туула , с които мога да сторя това.

А с точка 4 можеш да спечелиш само тези, към които е таргетирана програмата - абсолютно начинаещи.

Няма значение , надявам се да е полезна програмата за повече хора и благодаря , че ни я представи. Публикувано изображение

• Автор

Ще ми отнеме толкова, колкото и тук - там имам поне 5 туула , с които мога да сторя това.

А с точка 4 можеш да спечелиш само тези, към които е таргетирана програмата - абсолютно начинаещи.

Няма значение , надявам се да е полезна програмата за повече хора и благодаря , че ни я представи. Публикувано изображение

Програмата е само и конкретно за тази цел, никой не я сравнява с Photoshop, и би била удобна за хората които не могат да работят с Photoshop!

Програмата е 1 мб с инсталацията, така че моля без тез сравнения!

Тествал съм преди да си сложа таз програма.

Само стартирането на Photoshop - а отнема повече време от постигането на крайната цел с Inpaint.

Не правя реклама на тази програма, просто ми върши чудесна работа (бързина, качество).

При мен нещо не е фред. Работя си с нея, всичко е ок, само че не мога да я запаметя. Нито да запаметя разботата до където съм стигнала, нито да си сейвна картинката. Що така?

• Автор

При мен нещо не е фред. Работя си с нея, всичко е ок, само че не мога да я запаметя. Нито да запаметя разботата до където съм стигнала, нито да си сейвна картинката. Що така?

Не си я регистрирала!

Лиценз: Платен (Shareware)

"Inpaint is a "try-before-you-buy" product. You can download a fully-functional copy of the software and use it as long as you want. You will need to register Inpaint if you decide to save images."

Демек трябва да си я купиш - 39.99 $

• 2 години по-късно...
  • 1 година по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.