Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Outpost Firewall Pro/Free/Security Suite Pro 2009/10

Featured Replies

Публикувано изображениеAgnitum Ltd.

Всепризнат лидер в създаване на програмни средства за защита на корпоративни и домашни компютри

Компанията предлага четири основни продукта

– Outpost Firewall PRO- защитаващ домашните компютри

- Outpost Network Security- за цялостна защита на корпоративни клиенти

- Outpost Antivirus Pro - изключително лек и надежден антивирус

- Outpost Security Suite PRO, обезпечаващ комплексна защита от всички Интернет заплахи.

Домашна страница http://www.agnitum.ru/

Продукти и връзки за сваляне http://www.agnitum.ru/products/

Статии за най често срещащите проблеми и мерките за тяхното отстраняване http://www.agnitum.ru/support/

Публикувано изображениеOutpost Security Suite Pro

Комплексна защита в Интернет мрежата

С Outpost Security Suite Pro 2009 Вие получавате максимална защита на вашият компютър от всички заплахи в интернет пространството. В този продукт влизат следните инструменти за обезпечаване на вашата безопастност

- Многофункционална защитна стена за защита на мрежовите връзки

- Единнен скенер –Антивирус и Антишпионска защита за борба със всички вредоносни програми

- Модул Проактивна защита - за проактивна защита на вашият компютър от неизвестни заплахи.

- Уеб контрол - за защита от посещение на опастни уеб сайтове

- Анти-спам - защита от Спам

Изтегляне на 30 дневна версия

http://www.agnitum.ru/dl/OutpostSecuritySuiteProInstall-exe

Публикувано изображениеOutpost Antivirus Pro

Бърз и надежден Антивирус от ново поколение

С Outpost Antivirus Pro 2009 вие получавате бърз и надежден антивирус с допълнителни възможности за проактивно засичане на неизвестни заплахи и уеб контрол.В продукта влизат следните компоненти

- Единнен скенер –Антивирус и Антишпионска защита за борба със всички вредоносни програми

- Модул Проактивна защита - за проактивна защита на вашият компютър от неизвестни заплахи.

- Уеб контрол - за защита от посещение на опастни уеб сайтове

- Анти-спам - защита от Спам

- Цифров сейф- за съхраняване на конфиденциална информация

http://www.agnitum.ru/dl/OutpostAntivirusProInstall-exe

Публикувано изображениеOutpost Firewall Pro

Надежна защита от интернет заплахи

Outpost Firewall Pro 2009 ви защитава от основните заплахи В продукта влизат следните модули и инструменти

• Многофункционална защитна стена за защита на Интернет връзките

• Скенер «Антишпион» за защита от шпионски софтуер

• Модул «Локална безопастност» за превантивна защита от неизвестни заплахи

• Модул «Уеб-защита» за защита от посещения на опастни сайтове в Интернет

http://www.agnitum.ru/dl/OutpostProInstall-exe

Публикувано изображениеOutpost Firewall FREE

Безплатната версия Outpost Firewall осигурява базова безопастност на ниско бюджетни системи при нередовна работа в интернет /поорязаната версия Про /

Внимание: Agnitum не поддържа техническа поддръжка за Outpost Firewall FREE.

Ключови възможности:

- Базова защита на компютъра

- Филтрация на интернет връзките

- Защита при работа в Интернет

Изтегляне - http://www.agnitum.ru/products/outpostfree/download.php

/За да свалите от посоченият адрес програмата е необходимо да напишете имената си,както и валиден имейл.На посоченият имейл получавате активна връзка за сваляне./

Личните ми впечатления за тандема Outpost Firewall Pro 2009 + KAV2009 са отлични.Добро сработване и сигурна защита.

Особенности при инсталацията и на двете програми:

- Инсталираме кав 2009 /или който желаете Антивирус според вас / Оставяме да овладее системата и му създаваме правилата за приложенията след което му спираме самозащитата и го затваряме.

- Инсталираме Outpost Firewall Pro 2009 още в началото на самата инсталация ще засече антивируса,който е инсталиран и ще ви пита за действие.Изпълнявате всички указания в програмата .Още тогава Кав например ще бъде добавен във сигурната зона.Антишпионът по подразбиране се оставя на Антивируса/поне при Касперски беше така/.

- Рестартирате

След рестарта е необходимо задължително да добавите и двете програми в доверената им зона.

Outpost - а е добре да бъде пообучен за приложенията които ползвате за интернет,но може и сами да си създадете правила.

Относно начина на инсталиране и съответната документация посетете официалният сайт и си изтеглете брошурата за програма,която искате да пробвате.

Поздрави Публикувано изображение

Редактирано от mihnev_sz
Заглавието (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...
  • Отговори 365
  • Прегледи 52k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да всъщност няма да е зле защото не мога да се оправя с тази стена аз се канектвам с нета чрез VPN и ми изписва че вече е свързан но когато се помъча да отворя някоя страница в нета и не става. Сега открих нещо ново значи по име на саита не се свързва но чрез IP се свързва с дадения саит гледам че тука има много специалисти та моля помагаите кви настроики трябва да се направят Публикувано изображение

P.S. Agnitum Outpost Firewall Pro 2.7.491.415 за тази версия Windows XP SP1 Browser Opera и Firefox

Редактирано от STR TheEnD (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Има неща които явно не разбирам, та питам: 1. Маса отворени портове имам (към 20 отиват май) а съм слушал че не е хубаво. 2. Като му дам rules wizard, блокира неща като - "svchost.exe OUT REFUSED UDP 192.168.1.1 dns DNS cache used instead". Това така ли трябва ба бъде? 3. В режим allow most няма блокирани процеси. Абе има ли смисъл от това чудо или не , щото е ...

Редактирано от asenv (преглед на промените)

Има неща които явно не разбирам, та питам:

1. Маса отворени портове имам (към 20 отиват май) а съм слушал че не е хубаво.

2. Като му дам rules wizard, блокира неща като - "svchost.exe OUT REFUSED  UDP 192.168.1.1 dns DNS cache used instead". Това така ли трябва ба бъде?

3. В режим allow most няма блокирани процеси.

Абе има ли смисъл от това чудо или не , щото е ...

<{POST_SNAPBACK}>

Обикновенно операционната систама винаги има много програми които ползват мрежата дори и като се свързват помежду си... т.е. е напълно нормално да имаш много отворени портове. Понеже не са дал информация кои точно портове, предполагам, че искаш просто общ отговор.

Това дето ти блокира svchost.exe - предполагам, че ти е излязло още в началото прозорче да те попита какво да го правиш и ти си щракнал нещо си дето сега го блокира. Моята препоръка е специално за svchost.exe да го оставиш на пълна свобода да си прави каквото иска (пълно доверие)... Сложи си антивирусна програма.

Последно: това че има отворени портове, не означава, че програмата ще отговори при каквата и да е заявка към тези портове. Все пак програмите отговарят на заявка само ако им хареса и е в лицеприятен за тях вид....

Има неща които явно не разбирам, та питам:

1. Маса отворени портове имам (към 20 отиват май) а съм слушал че не е хубаво.

<{POST_SNAPBACK}>

Няма и нищо на отворените портове, това че ти показва че са отворени не означава, че не са защитени. Само да те ускпокоя, мойте в момента са 83 отворените. Направи си един тест ето ТУК, ако ти покаже, че някой друг порт освен 80 е отворен, значи нещо не е както трябва.

Ако си на Rules Wizard Виж кой мрежи са ти активни ако нищо нямаш активно и във графата Network Activity ще видиш само този надпис N/A тогава трябва да имаш активни горе доле към 20 порта,ако нямаш нито една връзка към Интернет и забележиш много движение по портовете значи тогава работата не е на добре. Дай повече инфо какво виждаш когато си сигурен,че нямаш активни връзки ! И вземи си направи този тест който ти предлагат тука за да бъдеш 100 % сигурен .

Браво момчета! Знаех си че това е хубав сайт. Благодаря Ви много. Явно без да се чете, наготово, нищо не става. Със здраве и весел Ивановден!

Днес си инсталирах "Outpost Firewall" препоръчана ми от приятел, но немога да настроя правилата за BitComet. Непрекъснато излиза прозорец с IP то на всеки нов сийдър и UDP то. Това се повтаря многократно при включване на нов сийдър или лийчър. Въпросът ми може да е елементарен, но досега съм бил с Уиндоуската стена и нямам опит в работата с други. Благодаря на всички предварително!

Най-лесно е да сложиш BitComet в Trusted Applications. Така показваш на стената, че се доверяваш напълно на въпросната програма.

Здравей, малко по-дълъг пост ще се получи, но няма как. 1. Where the protocol is TCP; where the direction is outbound;where the remote port is HTTP - allow 2. Where the protocol is TCP; where the direction is outbound;where the remote port is HTTPS - allow. 3.Where the protocol is TCP; where the direction is outbound;where the remote port is 1024-65535 - allow 4.Where the protocol is UDP; where the direction is outbound;where the remote port is 1024-65535 -allow. 5.Where the protocol is TCP; where the direction is inbound;where the local port (тук пишеш порт който ти е в БитКомет) - allow. 6. Where the protocol is UDP; where the direction is inbound;where the local port is (тук пишеш порт който ти е в БитКомет) -allow. 7. Where the protocol is TCP; where the direction is outbound - block. 8. Where the protocol is TCP; where the direction is inbound - block. Where the protocol is UDP - block. 7,8 и 9 трябва задължително да са ти последни, ако нещо не е както трябва махни човките пред тях и пробвай пак. Разбира се винаги можеш да сложиш програмата като trusted, но не мисля, че това ти е целта. Ако има нещо питай. Успех !

• 4 седмици по-късно...

Все по-често започна да ми намалява мястото на хард-а където ми е ОС-а и където най-често инсталирам програми. Започнах да се ровя и да търся къде изчезват тези ресурси!!! И за мое огромно удивление, направо не вярвах на очите си!!! Agnitium Outpost Firewall беше сътворил, може би най-големия ЛОГ файл, който съм виждал - 1.4GB. Направо ужас, та веднага изключих опцията за записване на ЛОГ и изтрих това гигантско файлче. Няма да е зле и вие да проверите дали Agnitium е сътворил такова чудо при вас. p.s. Аз съм с версия: Agnitium Outpost Firewall 3.5.613.6120 (456) Beta

Редактирано от ventci (преглед на промените)

Бях решил, че като изключа функцията за правена на ЛОГ файл, проблема ще изчезне, но не! За ден и нещо лог файла е вече 300мб! Някакви идеи и предложения ?

След като изтрих Outpost и сложих Tiny Firewall, стана абсолютно същото! за няколко дена директорията с ЛОГ файловете беше 1.3Gb. Защо се получава това?

Аз съм с Sygate Personal Firewall Pro и логът ми е не повече от 100kb.

Аз съм с Sygate Personal Firewall Pro и логът ми е не повече от 100kb.

<{POST_SNAPBACK}>

За съжаление лан картата ми не е съвместима с Sygate Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...

Здравейте иска да се консултирам с вас за следния проблем.До преди няколко дена бях с McAfee Firewall,но започна да ми прави проблем и я махнах.Реших да пробвам Агнитум-а,защото все хубави отзиви чух за нея,но когато я инсталирам pc-то ми забива и само се рестартирва,на какво се дължи този факт?Благодаря предварително!

Здравейте иска да се консултирам с вас за следния проблем.До преди няколко дена бях с McAfee Firewall,но започна да ми прави проблем и я махнах.Реших да пробвам Агнитум-а,защото все хубави отзиви чух за нея,но когато я инсталирам pc-то ми забива и само се рестартирва,на какво се дължи този факт?Благодаря предварително!

Най-вероятно причината е в остатъци от стария ти файеуол. Постарай се да ги изчистиш, преда да инсталираш нов файеуол.

А може и да са хардуерни причините за неработене на онази и тази стена. Какво виждам проблемът се задълбочава, а това прилича на хардуер. Захранване, кондензатори и т.н. работи за сервиз.

• 3 месеца по-късно...

Значи имам два компютъра,като единия ползва шарнат нет през другия // Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS)/.Но като пусна Outpost Firewall и всичко се скапва, зависимата машина не може да си вземе адрес. Правил съм го преди и съм настройвал стената но сега нещо не ми се получава. Ако някой знае как става ще съм му много благодарен ако ми спести време и помогне :clap:

Редактирано от CNA (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
http://img147.imageshack.us/img147/7999/sc...06230516tq9.png. Mожетe ли да ми кажите какво е това?Кокито го изтрих но Adclicker не можах.Антивирусната ми е Avast.

Редактирано от mihtar (преглед на промените)

Избери всички,и след това трий.Пробвай с друга програма,например Spybot.Тия програмки често намират неща които няма в компютъра.В смисъл не е опасно.

Аз ти препоръчвам да използваш он-лайн скенера на - EWIDO, сигурна съм, че ще ти свърши работа, иначе и програмката, която ти е препоръчал Драгозов, също върши работа!

Тук - http://www.ewido.net/en/onlinescan/ ;):P

Избери всички,и след това трий.Пробвай с друга програма,например Spybot.Тия програмки често намират неща които няма в компютъра.В смисъл не е опасно.

Пробвах да го изтрия като избера всички но не става.Впрочем това нещо опасно ли е?Spybot не намери нищо.

http://img147.imageshack.us/img147/7999/sc...06230516tq9.png. Mожетe ли да ми кажите какво е това?Кокито го изтрих но Adclicker не можах.Антивирусната ми е Avast.

Пробвай със Spyware Doctor и Spy Sweeper, ще му видят набързо сметката Публикувано изображение

Пробвах да го изтрия като избера всички но не става.Впрочем това нещо опасно ли е?Spybot не намери нищо.

Бе може и да е фалшива тревога,пробвай с още някоя програма и ако не го намери значи е менте спай :yanim:

Например Ad Aware.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.