Премини към съдържанието

АСПЕКТ

Лига на легендите
 • Публикации

  28053
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  10

Всичко публикувано от АСПЕКТ

 1. Етичната комисия е никоя. Има си съд. Присъдите и законите, изобщо правосъдието, правораздаване е роля на СЪДА. Повтарям СЪДА. Не на някаква комисия. Влез в 7/8 тв, защото е безплатно и гледай, какви простотии дрънка твоята партия на Кирчо, за корона и за ваксините.
 2. Той плагиат ли е? Къде е съдебното решение? Къде е обвинението? Къде пише, че е осъден. То Кирчо 5 месеца няма кой да каже дали е канадец, ти тръгна да търсиш кой е плагиат. Казус от 2015 година. И нямаш нищо общо с ИТН.
 3. Кажи 1 лъжа. Кирчо вече не мога да му смогна на лъжите. Партията е бил правил 15 години. Кога влезна, кога беше експерт в кабинет Борисов 1, кога стана министър, кога пък е мислил, а преди това каза друго за правенето на партия.
 4. Това Уини ли е? Защо си сложил на Уини дизайна?
 5. Arch Linux, но нямам време толкова, затова Manjaro. Подобна на Arch. Заради AUR, Rolling release. Благодарение на това винаги идват новите неща. Освен AUR ползвам https://flathub.org/home примерно. Другото важно нещо KISS, пакети, които само на потребителят му потрябва. Другото важно е перфектният pacman.
 6. Оказва се, че може да има и пети наркотик, който е рядък за Европа, от т.нар. дизайнерски, наричан сатанински или Фонтан на младостта. https://www.bgonair.bg/a/36-sutreshen-blok/191707-kristian-nikolov-e-upotrebil-ryadak-narkotik-nyama-go-v-es Нещата се наместват леко полеко след инцидентът в Ухан. Опитите с вируси. Откъде и как е взел дрогата Адренохром след като го няма никъде в ЕС и какво общо има това с Милен Цветков? Оставям на вас да разберете.
 7. Тоя Кирчо много лошо ЛЪЖЕ. Бил водил преговори с ИТН, а Слави въобще не знае затова.
 8. Много сложно са го направили това гласуване. С 3 менюта. Голям хаос ще има.
 9. Примерно А1. За Бога, братя, не купувайте! https://bg.m.wikiquote.org/wiki/Димитър_Попов С Ваксина, която е в тестов период до 2023 година и не е ефикасна, защото се налага на всеки ХХХ месеци, отново да се слага. С Ваксина, която причинява на тялото стрес и странични ефекти. https://eurocom.bg/new/dots-mangrov-kunchev-e-e-s-dve-vaksini-ne-svalya-maskata-i-e-s-covid-19 Доц. Мангъров: Кунчев е е с две ваксини, не сваля маската и е с COVID-19
 10. Щом свършихме с другите съфорумци, постоянно търсиш храна като троловете, почна към мен. То и ти не си и спирала. Не съм длъжен да ти давам сведения, но щом така настоятелно ходиш подир мен и ме цитираш, явно никой не ти обръща внимание, ще ти отговоря с уважение към другите, ако им е интерeсно и да дарят и те. Повтарям. Отговарям заради другите от уважение към тях и към нуждаещите се. Не заради теб. Откакто съм се родил, аз и моето семейство през цялото време даряваме, помагаме, каквото се сетиш. И престани да квалифицираш хората и да им лепиш етикети. Без да ги познаваш. Не ме познаваш, не ни познаваш. Ето, ако искате и снимка. Да е мааалко по-официално. Нямам намерение всички дарения да ти ги показвам, казвам, демострирам, да бия тъпана, защото е дълъг период, а и не съм длъжен. Също като се прави добро, не се казва. Или да се изтъква. Но ето, нещо скоро. Това не означава, че съм престанал или престанали след това. Напротив след това още. Хайде още една снимка. Официално. https://www.sos-kinderdorf.de/portal Търтей си ти. И ти написах нещо, мен не ме цитирай, аз не желая да комуникарам с такива злобни хора. Обкръжението ми е с добри хора. Ти си наход, плюй. https://bg.wikiquote.org/wiki/Аристип Веднъж някакъв започнал да го хока на улицата, но Аристип отминал. Недоволникът тръгнал подире му и го запитал: — Защо ме подминаваш? — Твое право е да ме ругаеш, мое право е да не те слушам.
 11. Учудих се, какво означава премахване на западните ценности, какво означва. Защо за цел е това. Трябвало е до 2030 година да се премахнат западните ценности. И попаднах на една статия затова. Явно нещо такова. https://trud.bg/обикновен-расизъм-без-никакви-бели/ Премахването на западната култура става пред очите ни. Седим зашеметени, докато гледаме как лишените от своите корени бели етнически групи, сами се отстраняват. Западната култура ни донесе победата в областта на върховенството на закона, което означава, че правителството носи своята отговорност пред своя народ. Тази историческа победа, която е резултат от многовековна борба, е загубена. На 2 септември 2021 г. публикувах две статии, в които обсъждах как се заменят белите хора в страните, където те все още съставляват мнозинство. Безразличието на белите към факта, че те могат да станат расово малцинство, когато, те все още са мнозинство, но вече страдат от расова и културна дискриминация, поставя пред тях въпроса за тяхната воля за оцеляване. Какво очакват белите от своето бъдеще, когато са „демонизирано малцинство“, „расистка“, „експлоататорска“ и „привилегирована раса“, срещу която политиката за идентичност обединява „мнозинството“? На белите хора в продължение на десетилетия им бяха промивани мозъците за техния расизъм, и за необходимостта от разнообразие и мултикултурализъм, тоест за необходимостта да превърнат страната си във Вавилонската кула, и много от тях бяха убедени от пропагандата, целяща да ги подкопае и да ги направи слепи за опасност да станат демонизирана и деградираща раса.
 12. Скоро ще се плаща и д..ухането на дрегера, за да се открие дали човекът е пиян. Както сега се плаща, за да се установи дали имаш корона. Не съм виждал богат човек да дава пари за благотворителност. Но щом казваш.
 13. Тавтология? Статукво значи без промяна, така както си е, приравняване значи пак без променя.
 14. Е и? Какво от това? Каква е разликата? Откога това е мерило що за човек си?
 15. 50 процента ще се преорганизират професиите във великата индустриална война. Революция. Въпросът е, как шофьор на тир или на автобус с 10 годишен опит или 20 години, ще стане учител по йога изведнъж? Защото, може би, там има някакви свободно места. Или учител в детската градина. След като бъдещото било автомобили, камиони, автобуси без шофьори. https://www.bgonair.bg/a/5-science/227448-parva-v-sveta-germaniya-puska-avtomobili-bez-shofyori/ Ето знам, че българският ефир е зает с носа на Петканови. Ако не сте прочели новината и не знаете за какво става въпрос. ^^^^ Германските депутати дадоха "зелена светлина" на законопроект, който ще позволи на изцяло автономни превозни средства да се движат по обществените пътища още през следващата година. Автобуси без шофьори и други автономни превозни средства скоро биха могли да излязат по улиците на Германия, след като депутатите от долната камара на парламента одобриха нови правила за самоуправляващите се автомобили. Мярката вече преминава в горната камара или парламента, Бундесрата, за одобрение, преди да влезе в сила.
 16. Ето официално планът. https://intelligence.weforum.org/discove Сумарно, мога да кажа, че се опитват да усъвършенстват Комунизма. Затова фабриката на САЩ, Китай ще е водеща сила. Западните ценности няма да се вече на мода и ценни. В бъдеще искат повече болниците да се напълнени, заради органите и да няма много места за лекарите там. Щели да ги заместват някакви роботи. Затова може би сега уволняват лекарите? Уж, че не искали да си бият ваксина. https://zemia11.blogspot.com/2016/11/blog-post.html Ако си спомняте играта Илюминати Това е една карта от тази игра.
 17. https://www.medinside.ch/de/post/wegen-herzproblemen-island-stoppt-moderna-impfungen Исландия спира ваксината на Moderna заради проблеми със сърцето. Wegen Herzproblemen: Island stoppt Moderna-Impfungen След като Дания, Норвегия, Швеция и Финладия ограничиха ваксината на Moderna, Исландия спира ваксината. Nachdem Dänemark, Norwegen, Schweden und Finnland die Verwendung des Moderna-Impfstoffs eingeschränkt haben, stoppt Island diesen bis auf Weiteres. Ето и първоначалният източник на новината. https://www.mbl.is/frettir/innlent/2021/10/08/haetta_notkun_boluefnis_moderna_a_islandi/ %%%%%%%% %%%%%%% %%%%%%% Ето и как изглежда натоварването в интезивното на една страна с 70 процента ваксинирани. Като Германия, примерно. https://interaktiv.morgenpost.de/corona-deutschland-intensiv-betten-monitor-krankenhaus-auslastung/ Институтът си призна, официално, че всеки 10 в интезивното заведение е ваксиниран. Поне официално. https://www.zeit.de/news/2021-10/12/rund-jeder-zehnte-corona-intensivpatient-geimpft Regierung: Rund jeder zehnte Corona-Intensivpatient geimpft
 18. Почтенният Кирчо. Как да гласуваш за такъв лъжец? Сега следва законът да се изпълни. Член 313. https://trud.bg/ето-я-декларацията-на-кирил-петков-че-няма-двойно-гражданство-която-е-подписал-за-да-стане-министър/
 19. Няма нужда да слушам Шиши. Слушам Тошко, Ивайло Вълчев, Балабанов, Филип Станев, Ива Митева, Виктория Василева, Георги Георгиев, Любомир Каримански, Пламен Амбровски… Те са били вътре в парламента и знаят.
 20. Да. Догодина без уран. Не ме интересува ГЕРБ и ДПС. За 1 година не схвана ли?
 21. За токът питай ГЕРБ. Те са виновни.
 22. Прав е Пеевски за Христо Иванов. Той го очерни. Всичко е истина. Кръгът Капитал. Срив на Дай, България. Те се отцепват от партията. Като верижна реакция са. Вече им изгубих бройката на Прокопиев производните. То не бе ДСБ(Атанас Атанасов), Дай България(Ицето), РЗС (Георги Марков), Реформаторски блок(Раданчо).. Сега и Кирчо е на линия.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване