Премини към съдържанието

ztimofeev

Потребител
  • Публикации

    7
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

-3 Лоша

Всичко за ztimofeev

  • Титла
    Новобранец
  1. ztimofeev

    Въпрос за USB

    Има! Включвай смело, ако ти е по-удобно да имаш конекторчета за USB отзад
  2. ztimofeev

    Въпрос за звуци в BIOS.

    Нямаш, точно това е причината - включено USB устройство, ще ги издава двата сигнала каквото и да е то. В някои случаи заради вкл. USB window-са даже не зарежда, но това е до настройката в BIOS за primary бутващо устройство, но по-добре не барай нищо, всичко ти е ОК
  3. ztimofeev

    Порблем с някоя част

    То това, ами и видео картата ми се струва доста слабичка за тая игра. Виж това: www.worldofwarcraft.bg/ Bloodsteal ми е син
  4. ztimofeev

    Помощ за BIOS!

    Това ми е достатъчно, благодаря! Оттук-оттам дръпнах инфо и вече се досещам къде ще е проблема, така че да забравим тази тема. Въпросът беше къде точно да търся решението, а да не се терзая с BIOS-а
  5. ztimofeev

    Насичащи филми

    Колега, няма такъв филм 128+64=.... RAM-а трябва да е еднакъв иначе нищо не правиш. По-добре си сложи един 512М и си гледай киното и не се занимавай с глупости
  6. ztimofeev

    Странно само рестартиране

    Не спомена кога се рества - в натоварено състояние или когато си иска? Защото ако е в 3D игра да кажем, много е вероятно проблема да е в паметта, случвало ми се е В противен случай е добре да се пипнат напреженията.
  7. ztimofeev

    Помощ за BIOS!

    Здравейте! Може би ще подхвърля една тривиална тема, но просто нямам време за търсене... Та проблемът е следния, правих генерален ъпгрейт на един стар компютър, но поетапно и по различно време. Сега събрах старите дъно, процесор, памет, видео карта, хард и записвачка, но при стартиране на монитора излизат само вертикални цветни ивици тип "черги". С други думи - никаква реакция от BIOS-а. Пет пъти проверих свързването на компонентите, всичко си е както трябва, все пак не за пръв път правя подобно нещо Пробвах всички начини да подкарам дъното, включително с вадене и слагане на батерията, но нищо не се промени. Не съм пробвал с нова батерия, но ако някой от вас има идея по въпроса, бих бил благодарен да я науча))))
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.