Премини към съдържанието

Mista West

Потребител
  • Публикации

    13
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за Mista West

  • Титла
    Потребител
  • Рожден ден 13.11.1986

Информация

  • Пол
    Мъж
  • Град
    Пазарджик

Контакти

  • Skype
    Dalgiqpz
  • Интернет сайт
    http://www.myspace.com/tpironkov
  1. Имам букса Y и за 7 и за 12v www.arctic.ac/eu_en/4-pin-adapter.html
  2. Да, работя с MSI Afternurner. Видеокартата ми е Powercolor r9 380x. Малко съм бос в тази тема опитвам да кача снимки. https://www.arctic.ac/eu_en/4-pin-adapter.html
  3. Здравейте! Преди дни закупих втора ръка охлаждане за видеокарта - Arctic Accelero IV. Половината неща от комплекта липсваха. Термо падове, холдера за GPU-то и захранващ кабел. Закупих ги отделно и монтирах видеото. Проблема е, след като свързах вентилаторите и пуснах компютъра не въртяха. След един растарт проработиха, даже и поиграх няколко часа. На другия ден отново не работеха. Като се поинтересувах малко разбрах, че има и други хора с моя проблем. Повечето пишат, че видеото не може да захрани новото охлаждане и трябва да се свърже с молекса от комплекта, който при мен липсва. От един по ст
  4. Реших направо да занеса компютъра в Жар компютърс, за да не си правя експерименти. Когато видяха, че наистина всичко е свързано и вентилатора не върти свалиха видеокартата и се забеляза един обгорял компонент. Казаха ми че имам късмет, че все още работи и може би е изгорял компонента, който контролира перката. Прибрах се вкъщи и реших пробвам да изгледам някое филче, но вече нямах картина. Оставих новия вентилатор за да проверят дали не е дефектен. Чудя се дали ако е бил такъв, не е това причината да изгори картата ми и дали някой знае какво точно е изгоряло и може ли да се поправи. Ето снимк
  5. Как да го свържа без тях ? Ако е дефектен съм супер късметлия ! Доста хора в интернет имат проблем със свързването му, така като чета, но никъде не описват как точно са се справили с проблема . Мисля че ще е нещо друго... дано
  6. Опитах. Включих адапторчето към захранването и пробвах и с двете 3 и 4 пина към 12V. Не работи !
  7. Здравейте ! Имам следния проблем ... Вентилатора на видео картата ми ( Gigabyte r7 250x ) изпрегна. Поразрових се и се спрях се на Arctic accelero l2 plus. Монтирах вентилатора както си му е реда, но не очаквах свързването му да ми е такъв проблем. Буксата или молер се нарича не съм много компетентен е с 3 пин-а, каквато е и на видео картата ми. Има и 4 пин-ова. Свързах картата към захранването и вентилатора към нея и забелязах, че имам картина, всичко ок, но вентилатора не върти. Преинсталирах драйвъри, разгледах опциите в биос-а и някои програми за контрол на вентилаторчетата, пробва
  8. Благдаря на всички за пожеланията - обичам ви :P

  9. Ne moga da gi ponasqm tiq smyrfove - na vsqkyde sa !!! Iskam da hvana edin-dvama ot tqhnata gildiq i da ...*@!

  10. awe q fuck off, na polovinata abonati weee

  11. Illest Motherfucker Alive :D

  12. It was all good, just a week ago...

  13. Моят проблем, е че тези дни ми изчезна, точно "единичното мониторче, даже няма никакви". Влязох в "мрежови връзки, и там ги нямаше..." С TP-Link рутер съм. Проблема, е че имам безжичен нет, а на домашното PC нямам.
  14. Do not use drugs, leave it to me !!!

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване