Премини към съдържанието

liq t.

Потребител
 • Публикации

  190
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

34 Добра репутация

1 Последовател

Всичко за liq t.

 • Титла
  Почетен потребител
 • Рожден ден 1 март

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  Варна

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Прочети поредицата му за "Сигма Форс" - има си от всичко - екшън, спасяване на света, любов, единият от главните е 1/2 индианец. Можеш да пробваш и поредицата за Плашилото на Матю Райли, сюжетите са близки с тези на Ролинс. И знам, че не му е мястото тук, но някой да има в електронен вариянт "Кръвна линия"? В момента си почивам от любовните романи и съм на вълна Балдачи, чета малко поразбъркано книжките за Шон Кинг, а като ги свърша започвам Лий Чайлд.
 2. Женското име е сменено Отвори вратата на спалнята. Преди да отлети за Париж, беше спуснал капаците и те още стояха затворени. Стаята беше тъмна, с изключение на стоящата лампа до коженото кресло за четене. Лампата беше оставена да свети слабо. Икономката, която идваше дори и в негово отсъствие, беше оставила всичко безупречно чисто, готово за завръщането му. Лизи се бе излегнала на леглото. Тя дори не вдигна глава от възглавницата, когато той се появи, но очите й бяха изпълнени с укор. Още не прекрачил прага на стаята, той започна: - Виж, знам, че си ядосана, защото не те взех със себе си. Но ти и мама никога не сте се разбирали, а пътуването беше свързано с нея. Той влезе храбро, остави палтото си на стола, разкопча ризата си и събу обувките. - Знам, че очакваше да дойда веднага след кацането на самолета, но имаше неотложни неща, които трябваше да свърша. Той се приближи до леглото и седна на края му. Лизи се търкулна по гръб. - Лиз! Той въздъхна, обърна се и се загледа в една точка. Никога не беше питал клиент дали е извършл, или не, деянието, за което го съдят. Нямаше нужда да знае, защото не беше негова работа да раздава правосъдие. Работата му беше обвиненият да получи възможно най-добрата защита. Но опитът го беше научил, че повечето хора, виновни за престъпление, горяха от нетърпение да си признаят. Като него в момента. - Лиз, по време на обратния полет се случи нещо, което би трябвало да знаеш. Срещнах някого. Една жена. - Той сведе очи. - Не ме гледай така. Нямам навика да задирям жени в самолета. Това беше най-краткият полет, който някога съм имал. Освен това тя ми би шута. Приключи, преди да е започнало. - Той се обърна към нея и я погали по корема. - Така че все още съм напълно твой. Шоколадовият лабрадор изскимтя, след това се изправи и ентусиазирано облиза лицето му. - Благодаря за разбирането.
 3. "Див жасмин" - прочетох я преди дни и то с голяма мъка, доста скучна ми беше.
 4. Ейй, много си бърза - ти си.
 5. Може би се дължеше на кожата й. Беше като коприна, гладка и бяла. Той разтърси глава, смутен от мислите си. Когато един мъж започне да измисля метофори за кожата на някоя жена, явно е хлътнал много дълбоко. ТОЙ се приближи, остави чашата на нощното шкафче и седна върху ръба на леглото. Усещаше уханието й - неуловимо и възбуждащо, от което устата му винаги пресъхваше. Реши, че когато един мъж е така опиянен от парфюма на жена, става още по-сложно. -ГЛАВНА. - Докосна я по рамото през дебелия пухен юрган и леко я разтърси. През цялата нощ правеше тава на всеки два часа, за да се увери, че не е изпаднала в безсъзнание. Тя въздъхна с лека досада и се обърна. Юрганът се смъкна от раменете й и ТОЙ се загледа във фланелената й нощница. Беше в крещящо син цвят и дебела като ризница. Различи две малки розови апликации на нея, които приличаха на ушичките на прасенце. Повдигна юргана с любопитство. Така си беше. Срещу него се хилеше заоблената муцунка на едно розово прасенце. Предположи, че нарочно я е избрала, за да й бъде топло и да не навява и най-малката мисъл за секс. Може би има право, но само донякъде, помисли той и пусна юргана. - ГЛАВНА? - Той отново разтърси леко рамото й, после го хвана и попречи да се обърне на другата страна. - Главна - прошепна ТОЙ в ухото й, - събуди се. - Върви си, татко. Той се ухили, наведе се по-близо и я захапа леко за крайчеца на ухото. Това я накара да отвори широко очи. Някаква гореща топка като че ли пламна в слабините й. - Събуди ли се вече? - промълви ТОЙ и я ухапа леко и по долната устна. - Да, съвсем. - Прочисти гърло,но гласът й остана дрезгав. - Кой съм аз? - Кевин Костнър. - Тя се усмихна и се протегна. - Обичам да си фантазирам малко, Главен. - Той не е ли женен? - Когато си фантазирам, не е.
 6. Момичета, преди около седмица започна подписка с искане за намаляване на ДДС за книжни и печатни издания. В един от репортажите за подписката казаха, че много от издателствата печатат книгите си в...Китай!!!, защото им излиза по-евтино. Звучи абсурдно - хиляди километри от Бг и пак по-евтино. Вероятно, тава е "вината" за лошата хартия и шрифт,А част от правописните грешки се получават при набирането на текста. Не че е оправдание, но не е и болка за умиране(за мен) Подписката ще продължи до 15.09 във всички библиотеки и читалища и ще е хубаво да отидем и сложим по един подпис, току-виж има полза. По темата - в очакване съм да нагъвам козунак и да чета хубава книжка.
 7. liq t.

  Новите ви книги

  Много съм доволна от днешната си покупка. В обедната почивка изприпках до книжното пазарче и си взех "Нощна сянка" на Д. Харкнес. След малко мисля да я почвам, ама много мека са я направили от Бард - и корицата тънка и листите, та се кривичка като преварен макарон. И още нещо, от надписите на корицата останах с впечатлението, че издателството е прекръстило трилогията на "Аз, вещицата", на сайта на Хеликон също е обявена като книга 2 от "Аз, вещицата". Отивам да чета, после ще пиша!
 8. Моми англичанки, да сте попадали на авторката Kate Pearce и поредицата й "The Tudor Vampire Chronicles": 1. Kiss of the Rose 2. Blood of the Rose 3. Mark of the Rose Рускините са направили фен превод на първата книга, та се чудя да я почвам ли?! Разгледах сайта на авторката и има интересни поредици.
 9. Правилно съм се насочила към авторката, но точно тази книга я прескочих в търсенето, защото реших, че не е тя. Ще си я прочета . Мила, на котето не му ли се зави свят да гледа, как тая мишка върти обръча?
 10. Преди няколко дни, докато стържех моркови за салата се сетих за една главна, която посещаваше "бебешки" курс, където ги учеха да правят пюре от моркови, но нейното стана на каша. Мислех си, че книгата е на Дж. А. Кренц и прерових всичко, но не открих такъв откъс. Случайно да се сещате за автор и заглавие?
 11. Хм, "Отмъстителят" е единствената книга на Терезка, която не ми допадна. Правих опит за повторно четене и не стигнах и до 50-та страница. В момента съм на вълна "препрочитане", снощи приключих с "Горещи страсти в рая" на С.Браун. Сега се чудя между "Не можеш да се скриеш" на Карън Роуз и "Аз, вещицата". Много съм тъжна от коментара в сайта на Бард, че втората книга от поредицата на Д. Харкнес ще излезе (може би) до края на април, така че сигурно ще започна вещицата,( Матю Клермон е вампир - мечта )
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...