Премини към съдържанието

Solomon750

Потребител
 • Публикации

  26
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

11 Добра репутация

Всичко за Solomon750

 • Титла
  Потребител

Последни посетители

609 прегледа на профила
 1. Напротив вредно е и със сигурност ти го знаеш,но не си го признаваш! Не,не мисля,аз зная какво Бог е дал като информация относно свинята! Eternal life ни е дал,подробна,чудесна информация за свинското,благодаря за което :
 2. Ти си никой,за да казваш! Единствено Бог има право да казва и ако реши да отмени някоя точка от закона,Той може да го направи,защото Той го е постановил,а ти си длъжен да го спазваш и тук говорим за Божия Морален Закон,а не за еврейските ритуали! Говорихме за храната (за свинското),а сега отиди на ритуалите,абсолютна неадекватност! Заблуждение на противника,но няма как да стане,не се заблуждавай! Eterlal life по - горе ти е отговорил : Исус прекрати,тази жертвена система и сега вече ние получаваме изкупление и опрощение на греховете не чрез даване на приноси и чрез жертване на животни,а чрез изкупителната кръв на Исуса Христа като Божий Агнец! Исус е казал : Да не мислите,че съм дошъл да разруша закона или пророците;не съм дошъл да разруша,но да изпълня.Защото, истина ви казвам : Докле премине небето и земята,ни една йота,ни една точка от закона няма да премине,докато всичко не се сбъдне.И тъй,който наруши една от тия най-малки заповеди и научи така човеците,най-малък ще се нарече в небесното царство;а който ги изпълни и научи така човеците,той ще се нарече велик в небесното царство.Защото,казвам ви,че ако вашата правда не надмине правдата на книжниците и фарисеите,никак няма да влезете в небесното царство.” /Матей 5:17-20/ Аз не следвам доктори повече от 40 години! Следвам Исус и Неговото Свято Слово и това ми дава сили,за да бъда здрав! Преди това обвини Исус,че не е спазвал съботата,а сега ни заявяваш,че следваш Исус,колко глупаво и нагло! Да,ти със сигурност не следваш доктори,но не следваш и Исус,и не си християнин! Нищо не трупаш,въобразяваш си и със сигурност ще си понесеш последствията,когато един ден Исус дойде! И ти бягаш от въпросите! Установено ли е че свинското месо е вредно? Да,или не? Май и на двама ви мозъците са замъглени и не разсъждавате като хората! Не давайте свято нещо на кучетата,нито хвърляйте бисерите си пред свинете,да не би да ги стъпчат с краката си и се обърнат да ви разкъсат. Ето това сте вие!
 3. Бог вижда кой е за Божието Царство,така че не прибързвай с изводите!
 4. Баш си е много тъп,щом не може да ми отговори на елементарни въпроси! Ами прави излишни заблуждения и се подиграва с Божието Слово! Бог не е създал свинята като нечисто животно,но след като Адам и Ева съгрешиха,греха отиде и при животните,затова както спомена и Eternal life в Левит 11 : 1 - 8, неслучайно Бог е видял и предупреждава своите люде,че свинското е нечисто месо и не бива да се яде! Сатана беше ли създаден да греши,не нали? Бог го създаде абсолютно перфектен,но какво се случи,мисля че си наясно,няма нужда обяснявам по-нататък! Хайде сега аз да ти задам един въпрос от медицинска гледна точка,доказано ли е че свинското месо е вредно? Когато отидеш на доктор,какво те пита доктора,свинско ядеш ли,ако отговориш с "да" ,какво ти казва? Казва ти да го спреш,нали? Защо? А,Господ Бог ни е предупредил всички нас преди колко хиляди години в Своето Слово,че това е вредно,нечисто месо,а вие не само че не вярвате,ами го и отхвърляте и говорите небивалици!
 5. Хич не го слушайте,този човек си няма никакво понятие кое,какво е,затова се изразява,по този начин,няма никаква правилна мисъл,развива се като бавноразвиващите,затова доста неща не са му ясни. А,може и да е мюсюлманин,а те много мразят християните и гледат да изопачат Божието Слово! Не съм съгласен и никога няма да се съглася с теб! Ти не говориш от Божието име,а от твоето си,от твоите лични емоции,чист манипулатор и лъжец си! Ограмоти се поне малко,прочети и изследвай Божието Слово и тогава давай мнения! Ще отговоря на въпросите,когато ми дадеш отговор на въпроса : Къде в Библията Бог е посочил,че може да се яде СВИНСКО МЕСО? Покажи ни го! Исая 65 : 2 Простирах ръцете си цял ден Към бунтовнически люде, Които ходят по недобър път След своите помисли, - 3 Люде, които непрестанно Ме дразнят в лицето Ми, Като колят жертви в градини, И кадят върху кирпичени олтари: 4 Като живеят в гробищата, И нощуват в подземията; Като ядат свинско месо, И държат в съдовете си вариво от нечисти неща; 5 Като казват: Стой надалеч, не се приближавай до мене, Защото аз съм по-свет от тебе, Такива са дим в ноздрите Ми, Огън горящ през целия ден. 6 Ето, писано е пред Мене; Няма да мълча, но ще въздам. Да! ще въздам в пазухите им, 7 Както за вашите беззакония, казва Господ, така и за беззаконията на бащите ви, Които кадиха по планините, И Ме хулиха по хълмовете; Затова Аз най-напред ще отмеря в пазухата им делото им. Исая 66 : 15 Защото, ето, Господ ще дойде с огън, И колесниците Му ще бъдат като вихрушка, За да излее гнева Си с ярост, И изобличението Си с огнени пламъци, 16 Защото с огън и с ножа Си Ще се съди Господ с всяка твар; И убитите от Господа ще бъдат много. 17 Ония, които се освещават и очистват за да отиват в градините След една ашера в средата, Като ядат свинско месо и гнусотии и мишки, Те всички ще загинат, казва Господ. 18 Защото Аз зная делата им и помислите им, И иде времето, когато ще събера всичките народи и езици; И те ще дойдат и ще видят славата Ми.
 6. Пич ти тъп ли си,или се правиш на тъп?! Да съм споменал,че трябва само зеленчук да се яде някъде?! Ако е така,покажи ми го,да го видя! И отговори на конкретно зададения въпрос : Къде в Библията Бог е посочил,че може да се яде свинско месо? Покажи ни го! Научил ми един стих и половина и само него цитира,без да знае защо всъщност го цитира! А сега също виж и това : Лука 8 глава : 27 И като излезе на сушата, срещна Го от града някой си човек, който имаше бесове, и дълго време не беше обличал дреха, и в къщи не живееше, но в гробищата. 28 Той, като видя Исуса, извика, падна пред Него, и рече със силен глас: Какво имаш Ти с мене, Исусе, Сине на Всевишния Бог? Моля Ти се недей ме мъчи. 29 Защото Исус беше заповядал на нечистия дух да излезе от човека. Понеже много пъти бе го прихващал; и връзваха го с вериги и окови и го пазеха; но той разкъсваше връзките, и бесът го гонеше по пустините. 30 Исус го попита: Как ти е името? А той каза: Легион; защото много бесове бяха влезли в него. 31 И молеха Го да не им заповяда да отидат в бездната. 32 А там имаше голямо стадо свини, което пасеше по хълма; и бесовете Го помолиха да им позволи да влязат в тях. И позволи им. 33 И като излязоха бесовете из човека и влязоха в свините, стадото се спусна по стръмнината в езерото и се издави.
 7. Няма такова нещо пич,не видях думата "свинско" в тези стихове.Затова и аз също пак ще те попитам къде на 100% пише и можеш да ни докажеш,че свинско месо може да се яде,моля точно,ясно и конкретно и без никакви други заблуждения от рода "В месарницата го продават,щом го продават значи мога да го ям",моля! Моля Ви не се подигравайте с нещата написани в библията,това са сериозни неща,а не вицове за всеки. Докажете думата свинско в библията с какво се свързва,а не месарницата в днешно време с какво се свързва! Това,което си споменал е важно,какво излиза,а не какво влиза в устата,но това в случая няма нищо общо с конкретно зададения въпрос,а и смисълът е съвсем друг на тия думи! Може да видиш и прочетеш цялата 15 глава на Матей и тогава ще ти стане по-ясно защо е казано! В същата тази глава римляни - 14 : 21 , 22 ,23 пише : Добре е да не ядеш месо, нито да пиеш вино, нито да сториш нещо, чрез което се спъва брат ти, [или се съблазнява, или изнемощява]. Вярата, която имаш за тия неща, имай я за себе си пред Бога. Блажен оня, който не осъжда себе си в това, което одобрява. Но оня, който се съмнява, осъжда се ако яде, защото не яде от убеждение; а всичко, което не става от убеждение, е грях. В Българските месарници,може и да се продава свинско,но това не означава,че трябва да се яде,само защото в България го продават и само защото ти го казваш! На други места по света се продават мишки,змии,гущери и т.н.,може би и тях трябва да ядем,нали? За тях пише в библията,че може да се ядат,нали? Бог разреши да се яде месо,това е вярно,добре,но... не е разрешил всякакво,включително и свинско. Той го е забранил и никога не го е позволявал! Докажи,че не е така!
 8. Казахте,че е грешно защото не започвало с "Лам",а то си започва с "Лам",а сега се оправдавате глупаво,с по интересно е да бъде така,а не така. А и все пак е игра,така съм го решил. Думата е : Ламер Мерки Киста
 9. Е,аз какво съм написал,можеш ли да погледнеш,по - добре! Са - лам Не искам да е Ламборджини , Ламер е това което написах!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...