Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конвертор

Featured Replies

Тъй като почти всички теми в раздела са за климатици и за котли, аз имам по-различен въпрос. Трябва да купя някакъв отоплителем уред за стая 18 кв.м и височина 2.60 метра. Идеята е като се върна от работа да се отоплявам няколко часа например 3-4 часа. Обикалях по магазините и за сега съм се насочил към инверторна печка. Понеже изобщо не съм запознат с ел.отоплителните уреди, моля дайте някакви идеи, мнения или съвети. Всичко ще ми бъде от полза.

Благодаря ви предварително.

Редактирано от Pinto (преглед на промените)

Ами можеш да си вземеш маслен радиатор или пък обикновена "духалка"... аз тази зима мисля да се отоплявам с маслен радиатор... до сега не съм ама много ги хвалят.... Но това е защото нямам възможност за климатик иначе бих си сложил климатик... ама обстоятелствата не го позволяват... ако искаш пробвай и ти :P

Какво представлява инверторната печка. Това не ми говори нищо а и нета нищо не казва. Но иначе климатик е най добре и според мен

• Автор

В общи линии доколкото видях, вертикална ел.печка. Долу и горе има прорези за естествена циркулация на въздуха. Някои имат и вентилатор за принудителна циркулация. Нищо особено.

В общи линии доколкото видях, вертикална ел.печка. Долу и горе има прорези за естествена циркулация на въздуха. Някои имат и вентилатор за принудителна циркулация. Нищо особено.

Прекрасен вариант. Слагаш му един таймер (гледай да пише 16А на него) и си го гласиш. Проблем би имало само, ако спре тока тази зима. А ако топлофикация фалира, всички ще са на ток, а ток няма да има, така че май е по-добре да си купиш газова печка за всеки случай :-)

По-правилно е да се каже: "КонвеКторна" няма логика да е конверторна... ако има вентилатор значи става конвективен топлообмен и би трябвало да е конвекторна... а ако няма вентилатор си е само печка с естествена циркулация...

Редактирано от kuzmov (преглед на промените)

Идеята е като се върна от работа да се отоплявам няколко часа например 3-4 часа.

Понеже изобщо не съм запознат с ел.отоплителните уреди, моля дайте някакви идеи, мнения или съвети. Всичко ще ми бъде от полза.

Благодаря ви предварително.

Значи според мен ще ти трябват две печки, една да духа яко топъл въздух и да е мощна за да ти загрява бързо като се прибереш в квартирата ти и втора която да грее с лъченето на халогенни лампи и да се върти даже. Създава особено приятно чувство за комфорт ако я насочиш към теб да те грее ( точно тебе а не стените например) до като си пред компютъра например. Все едно че си имаш камина и си седнал до нея.

• 2 седмици по-късно...

Слагаш си един евтин климатик 12 за 500 - 600 лв и си свиркаш. За 2 години ще си избиеш инвестицията, вкл. лятото ще ти е комфортно.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.