Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със записа с All sound Record

Featured Replies

С други думи тая твар ми записва в MP3 формат всичко което звуковата ми карта възпроизвежда (или поне така би трябвало), но въпросната MP3-ка не издава никакъв звук. Тя си има нарастващ със записа обем, подкарват я програмите асоциирани с този формат но като звукови вълни си е една права линия.

Версията е All Sound Recorder XP v2.18 и си има всички крайници ;) С XP съм, разбира се... нищо не ми хрумва къде греша... :P:super:

Каква ти е звуковата карта. И имаш ли тази отметка (от точка 2)

2.Кликваш на иконата на висогоговорителчето и от Volume Control => Options => Properties => Recording => слагаш отметка пред Stereo MIX

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=841868

• Автор

Първо, наистина споменатата отметка беше другаде. Сега записва, но звука е много слаб и със силен шум. С Absolute Sound Recorder се получава малко по-добре.

Звуковата ми карта е ATI Catalyst, default device: SoundMAX HD Audio. По време на записа не товаря с други програми. Може ли бавният ми Интернет да бъде причината за лошото качество на записа?

Препратката ти ей сега ще разгледам (жалко, че не е активен линка за свалянето) ...

Редактирано от онуй дръпнатото (преглед на промените)

Първо, наистина споменатата отметка беше другаде. Сега записва, но звука е много слаб и със силен шум. С Absolute Sound Recorder се получава малко по-добре.

Звуковата ми карта е ATI Catalyst, default device: SoundMAX HD Audio. По време на записа не товаря с други програми. Може ли бавният ми Интернет да бъде причината за лошото качество на записа?

Препратката ти ей сега ще разгледам (жалко, че не е активен линка за свалянето) ...

Програмката не е лоша, но е базирана на BladeEnc а не на Lame sad.gif

http://www.opcode.co.uk/downloads/opd2d.exe

• Автор

Програмката не е лоша, но е базирана на BladeEnc а не на Lame sad.gif

http://www.opcode.co.uk/downloads/opd2d.exe

Успешно записах в WAV формат. (Май не свалих правилният енкодерът за MP3. Не открих в списъка подходящият :wors: , но не ми и трябва, ако записът на WAV в случая е по-качествен.) Определено това е записът с най-силен звук, но и шум.

Благодаря ти за помощта (:

• Автор

И един последен въпрос свързан със записа на аудио/видео от Интернет. Т.к. срещам програми изискващи Windows Media Player и Real Player, възможно ли е да се замени плеърът който по подразбиране се отваря в Интернет прозорците?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.