Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Качество на преводите?

Featured Replies

Чудя се дали ви харесва качествното на преводите? Дайте препоръка, ако нещо не ви допада или имате идея как да ги подобрим.

ОК, ще кажа за себе си, пък дано и другите споделят своето виждане.

Много ме облекчавате с тия преводи, особено при липса на ръковоства за работа с нови програми - колкото и сайтове да предлагат скрийншоти с настройките, все си е друго да видиш програмата с български букви, по-леко е за работа.

Благодарен съм на всички ви за вложения труд. Е, може не винаги преводите да са най-точни, но винаги се улавя смисъла, а това е достатъчно. Понякога има и правописни грешки, но това да е кусурът.

Жалкото е, че сте малцина, та понякога преводите стават бавно или изобщо не стават, но предполагам за всички ни е ясно, че не ви е само това работата.

• Автор

Това за правописните грешки е малко трудно да го направим, защото винаги бързаме да завършим програмата, после проверяваме набързо на повечето места как е и после направо пускаме превода. Но както сам каза hlevoust, не ни е само това работата. Иначе се радвам, че наистина сме полезни.

Отскоро се опитваме да направим група от малцината, които превеждаме и има някои успехи, като бета превода на Nero 9, Firefox 3 и TuneUp Utilities 2008. Аз лично малко съжалявам за превода на Nero 9, защото програмата е доста тежка и не всички потребители могат да я използват.

...и TuneUp Utilities 2008...

Налична е вече версия 2009 на английски (първоначално се появи на немски), та едва ли си струва да хвърляте усилия върху версия 2008, пък и направените досега преводи за нея вършат достатъчно добра работа. От скрийншотовете се вижда, че версия 2009 е с нови модули, та ще е по-полезно натам да се ориентирате, ако е възможно, разбира се.

• Автор

Ще се насочим към TuneUp Utilities 2009, но не знам кога. Всички сме много заети.

Аз също ползвам вашите преводи и съм много доволен когато видя някоя програма на български език. Разбирам за трудностите с които се сблъсквате и то във вашето лично време, което би трябвало да отделите за себе си или вашето семейство. Нямам забележки към вас. Не стига, че го правите на добра воля ами претенции да имаме е слабо казано нахално.

П.П. Използвам случая да обърна внимание към превод на Trend Micro Internet Security 2008. Това е една антивирусна програма, която е с освободен ключ до 29 Септември 2011г. и мисля, че ще представлява интерес. Ето и линк към нея.Trend Micro Internet Security 2008

• Автор

Много е голямо това Trend Micro.

• 3 седмици по-късно...

Bfaf, мога да ви помогна с речници с компютърна лексика и др. съвети. Пишете, ако ви интересува.

• 2 месеца по-късно...

Скоро никой не е писал в темата...Та относно качеството-абсолютно нямам никакви забележки към който и да е превод-много добра работа-евала ;) ;) -дано не ви омръзва и да ни радвате с още преводи. cool.gif

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.