Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение относно нов раздел във форума - спам.

Featured Replies

Много рядко модераторите оставят спамърски теми.. и постоянно се налага на екипа на сайта да затварят темите , които така или иначе за останалите потребители може да са безполезни (поне в повечето случаи). Предлагам раздел (подфорум) СПАМ в който всеки може да си пуска спамърските линкове , съобразени пак със някакви правила.Някой потребители не биха желали да виждат теми със СПАМ и затова ако изобщо ако се отвори такъв раздел,тема да го няма от "Вижте новите мнения" а просто да я има във "kaldata.com - Форуми" като форумче.С това KALDATA ще привлече повече потребители ;)

Не вярвам предложението да бъде одобрено но все пак , нека опитаме biggrin.gif

Съществува раздел "Празни приказки и забава" , а колкото до това :

всеки може да си пуска спамърските линкове , съобразени пак със някакви правила

бих Ви насочил вниманието към Kaldata - Блогове, където всеки може да си публикува това, което смята за важно.

Съществува раздел "Празни приказки и забава" , а колкото до това :

бих Ви насочил вниманието към Kaldata - Блогове, където всеки може да си публикува това, което смята за важно.

За съжаление това не се оказа линк към Избрано от българските блогоове sad.gif

Аз си спамя редовно навсякъде и не виждам нужда да ми се заделя специална зона за това. Това е като пишкането. Хубаво е да има тоалетни, ама понякога и едно дърво върши работа... айде, че пак се унесох в спам :wors:

Аз си спамя редовно навсякъде и не виждам нужда да ми се заделя специална зона за това. Това е като пишкането. Хубаво е да има тоалетни, ама понякога и едно дърво върши работа... айде, че пак се унесох в спам :wors:

доста точен пример,жалко че нама да се съгласят да направят такъв раздел.

Все пак спаменето не е хубаво нещо но понякога се налага

Аз същи позкрепят тази идея!

Така нещата са по-стойностни, според мен...

Аз същи позкрепят тази идея!

Така нещата са по-стойностни, според мен...

Дам, но кой в нашидни обича спокойствието, при този забързан живот...

• Автор

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...=102076&hl=

Например тази тема , ако имаше тема или раздел спам ( и не се виждаше в "Вижте Новите Мнения") то темата/поста нямаше да бъде изтрит/а а и на никого нямаше да пречи. Влизаш си в СПАМ темата и си спамиш каквото по искаш (но не да се флууди линк под линк) В същото време на никого няма да пречи темата/раздела ако не се вижда в "Вижте Новите Мнения"...

Незнам каква е причината да няма такъв раздел/тема.. а това Празни приказки и забава ,Trichocephalus в нея не можеш да дадеш линк понеже темата ще ти бъде затворена , в момента не споря нито с вас нито с екипа ви.Това е самата истина.Пускаш спамърска тема и екипа е затваря (Разбира се с основание) А , ако има 1 такава спам отделна тема или раздел то на никого няма да пречат а и спама в "Празни Приказки и Забава" ще се избегне поне с около 20-30%

Не съм съгласна,на мен ми пречат тези теми...

Форумът не е място за реклама.Ако има такъв раздел ще се превърне точно в това.

Влизаш си в СПАМ темата и си спамиш каквото по искаш (но не да се флууди линк под линк) В същото време на никого няма да пречи темата/раздела ако не се вижда в "Вижте Новите Мнения"...

Сигурен съм, че в родното интернет пространство има достатъчно форуми, които имат раздели за спам, така че ако толкова много държиш да постваш безсмислени глупoсти (тоест спам), съвсем спокойно можеш да си хващаш пътя. Даже вероятно в подобни форуми и латиницата е позволена, тъй че какво чакаш?

А , ако има 1 такава спам отделна тема или раздел то на никого няма да пречат а и спама в "Празни Приказки и Забава" ще се избегне поне с около 20-30%

Празни приказки и забава е раздел за спам и без това. Само че без рекламни линкове и подобни глупости.

А според мен, темите, в които се спами, са достатъчно много, та чак и отделен раздел да се прави! Що за глупост пък е това ?! Нали си има раздел "Празни приказки и забава" ? Не виждам нужда от подобна "иновация"...

• Автор

Под спам разбирайте линкове към други сайтове а не тъпите ви игри с извинение.

• Автор

Благодаря , точно за това ставаше въпрос. А не има тая тема има оная...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.