Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спираме цигарите с електронни игри

Featured Replies

Електронни игри, в които трябва да се унищожат цигарите, ще помагат на пушачите да се откажат от вредния навик. Това е един от новите методи за борба с папиросите, който се разработва в момента, съобщи координаторът на програмата срещу тютюнопушенето у нас д-р Маша Гаврилова. Тя обясни, че един процент от всички акцизи, събрани от цигарите, ще отиват за програми за борба с тютюнопушенето. Спираме листовките, защото никой не ги чете. Вместо това ще правим развлекателни игри, които ще помагат на пушачите, обясни Гаврилова.

Източник: Стандарт

Не смятам, че ще има по-добър ефект от листовките. Но като идея е забавно. :angry:

Хихик забавно е,ама който не обича електронни игри,ще има да си пуши... и пуши ...

:angry:

Леле стой и се чудя как ли успях да ги откажа като не съм почитател на електронните игри.Та като казаха за цигарите бих предложил друг вариант-да наемат накой политик доказал с екато добър манипулатор и той да излезе с една рекламно-манипулативна кампания срещу тютюнопушенето-може да вкараме и ефекта на 25-я кадър щом е за здаравето някои комосии ще си затворят очите cool.gif

Да, да! Ей сега ще си купя електронни цигари!

Как ли пък не! Мен си ми харесва, като на друг не му изнася...

а'ре у "лево"! :angry:cool.gif

Ми то, ако те бият на играта, се ядосваш повече и желанието за цигари ще се увеличи biggrin.gif Така че май няма да е от голяма полза. Пък и с игрите се развалят очите..

Ми то, ако те бият на играта, се ядосваш повече и желанието за цигари ще се увеличи  biggrin.gif Така че май няма да е от голяма полза. Пък и с игрите се развалят очите..

<{POST_SNAPBACK}>

и аз съм на това мнение.това за очите си е вярно,от една беля към друга....

ооо,колко се радвам че успях да ги откажа преди почти година,пък е сега чувам че и увеличение ще има -цигарите от 1,60лв(виктори) щели да станат 2,70лв.незнам колко е вярно-един приятел ми сподели мъката си...

Вярно е и май няма да имам нужда от електронни игри да ги спра тия цигари,ако трябва да давам по 3 лева за кутия...

съдейки по себе си не електронните игри не ми помогнаха. Спрях цирагите с воля и от близо една година съм щастлив непушач :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.