Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спортни магазини

Featured Replies

Здрвайте :P

Искам да питам някой знае ли къде има спортни магазини за футболни екипи.

Аз специално търся на Барса, но единствените актуални, които намерих, бяха в ЦУМ на цена 169лв Публикувано изображение .

Редактирано от Fi Tanis (преглед на промените)

Здрвайте :)

Аз специално търся на Барса, но единствените актуални, които намерих, бяха в ЦУМ на цена 169лв Публикувано изображение .

На "Алабин" в началото от пл."Македония" към Витошка има 2 един срещу друг-провери там !
  • Автор

На "Алабин" в началото от пл."Македония" към Витошка има 2 един срещу друг-провери там !

мерси, ще се отбия да проверя :P.
  • 1 месец по-късно...

Та искам да ви попитам дали знаете някой онлайн магазин за спортни стоки.По-добре е да е български.Интересуват ме стоки на различни футболни отбори и по-точно нещо на Арсенал - шалчета, тениски,спортни принадлежности и т.н.Успях да намеря само чуждестранни , а не ми се оправя сега с тях.Та ако някой знае или се е натъквал на нещо такова да сподели. Публикувано изображение

ПС:Извинявам се предварително ако съм сбъркал темата в която трябва да пиша.

Аз пазарувам от www.kitbag.com и съм доволен. В момента има големи отстъпки и в предвид ниският паунд (2.08лв) е изгодно да се пазарува от там. Плаща се с кредитна карта. Доставката пристига за от 3 до 5 работни дни. Цената на доставката е от 12.10 пауда за 1-2 артикула и 18-20 пауда за 5-6 артикула. Когато направиш поръчка за над 100 пауда получаваш безплатна раница Nike. В четвъртък трябва да ми доставят това горнище на Арсенал. Докато търсих и аз такива магазини срещнах и български, но с много по беден асортимент и много по високи цени.

Мм да този магазин наистина е добър.Това горнище много ме кефи.Мерси за инфото.Ще пробвам от там.Ако някой друг знае друг да сподели.

Редактирано от Fa7al1ty (преглед на промените)

Някой знае ли къде мога да намеря цените на следните артикули на Спалдинг:

S64-590z http://www.spalding-bg.eu/products.asp?g=1...G&offset=24

Публикувано изображение

7567W http://www.spalding-bg.eu/products.asp?g=2...G&offset=36

Публикувано изображение

Ако някой ми намери направо онлайн магазин, от където мога да ги поръчам ще е най-добре :yanim: Мерси предварително !

http://onlinestore.arsenal.com/ - няма друга алтернатива ! Цените на доставките са 8 паунда за една стока и 12 паунда за 2+ стоки. Пристигат за точно 2 седмици обикновено с Булпост.

Китбега е проблемен с плащането, имаше някаква тема по въпроса.

http://onlinestore.arsenal.com/ - няма друга алтернатива ! Цените на доставките са 8 паунда за една стока и 12 паунда за 2+ стоки. Пристигат за точно 2 седмици обикновено с Булпост.

Китбега е проблемен с плащането, имаше някаква тема по въпроса.

Аз говоря от личен опит-няма проблем с плащането и стоките идват за от 3 до 5 работни дни. През последните 10 дни съм направил покупки за над 1000 паунда без да имам проблем. Навярно е обсъждано за проблем това:

Dear ......................................,

Please be advised the order you placed is temporarily on hold while we conduct a routine security check against your card details. This is a normal security measure which helps us prevent online fraud against our customers and should not delay your order for longer than 24 hours, but during exceptional circumstances (very busy periods or public holidays) this process can take up to 3 working days.

You will receive further notification via email once this process has been completed.

Regards,

Customer service

Kitbag

Е аз не смятам че е проблем, не се забавят повече от 24 часа с проверката на картата, а в повечето случаи проверката е не повече от час.

Разгледах и http://onlinestore.arsenal.com , но ми направи впечатление че там цените са по-високи.

Ето два примера:

тази стока сравнена с тази или тази с тази.

Не целя да правя реклама на сайта.

Поздрави

Не оторизацията (навсякъде е към 24 часа), имаше проблем с адреса. Сайта е малко куц и проверява и адресите (Billing и Shipping), т.е. ако не съвпаднат няма оторизация. Докато в сайта на Арсенал няма значение с какъв се регистрираш и какъв даваш за доставка, сравняват се само Номера, Датата и Кода на картата.

Да така е, някои (ако не и всички) неща са по-скъпи, но аз лично предпочитам да пазарувам от оригинала, изборът (както на артикули така и на номерация) определено е по-голям, а и поддръжката също е на ниво - предната доставка обърках адреса, но само с едно позвъняване вднага го оправиха...

Ами, това е... Публикувано изображение

• 2 месеца по-късно...

Имам много и различни видове калеври на Nike i Reebok чисто нови внос от Англия. С железни бутони са така че не са подходящи за всички възрасти.Ако някой проявява желание да ми пише

Редактирано от simon_9227 (преглед на промените)

Търся нещо такова :

Публикувано изображение

Някаква идея откъде мога да намеря такава шапка ? За предпочитане във Варна Публикувано изображение

Ми по принцип сам го пуснал в раздела купувам/продавам но мисля че тука влизат повече спортисчета

и каква цена, че ми е интересно?

Иване, има ги в спортна зала, само че не е магазин на спалдинг, в смисъл има магазин за спортни облекла срещу входа, ти ми знаеш кецовете....

Публикувано изображение

• 6 месеца по-късно...

Здравейте, много ви моля, ако знаете някакъв магазин в София за качествени и евтини баскетболни топки. Гледах в нета за 15 кинта Спалдинг 5ичка, но е в нета и наште няма да ми дадат пари. Ако може да дадете някакъв адрес, и ако може да са до 40лв. :rolleyes:

• 4 месеца по-късно...

Момчета здравейте! Искам да ви попитам за нещо. Как се нарича онова нещо, което се използва в публиката, нещо като свирка обаче бучи много. Искам да си купя такъв и ако ми дадете линкове от къде мога да я купя. :ph34r:

Сирена предполагам - флакон с въздух под налягане с тромба отгоре.Всяко самоуважавашо се магазинче за пиротехника би трябвало да има такова нещо.

Момчета здравейте! Искам да ви попитам за нещо. Как се нарича онова нещо, което се използва в публиката, нещо като свирка обаче бучи много. Искам да си купя такъв и ако ми дадете линкове от къде мога да я купя.  :ph34r:

Преди мач ги продават пред почти всеки стадион.

• 3 години по-късно...

Здрвайте :)

Аз специално търся на Барса, но единствените актуални, които намерих, бяха в ЦУМ на цена 169лв :ohmy: .

може да погледнеш тук http://sports.mymall.bg/categories/%D0%A4%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B8/

Има много фотболни стоки фанелки шорти,ще се радвам ако съм бил полезен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.