Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става с дата.бг?

Featured Replies

В ремонт

Правим нови екстри, вкарваме още благинки или просто нещо се е счупило - скоро ще сме тук!

в ремонт са biggrin.gifbiggrin.gif

кога го пуснаха, че почнаха и да го ремонтират

едит: засега отваря само http://video.data.bg/

и не изглежда зле, само където ме съмнява търсачката горе да е за търсене на даден файл

и засега единственото съществено нещо което е добавено са блогове и някакви дреболиики като валутни кусрсове

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

• Отговори 108
  • Прегледи 22,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

В ремонт

Правим нови екстри, вкарваме още благинки или просто нещо се е счупило - скоро ще сме тук!

в ремонт са biggrin.gifbiggrin.gif

кога го пуснаха, че почнаха и да го ремонтират

Мда,сега това пише

Не знам кво ще вкарвате ама гледайте да сте ми запазили котарака у подписа

Ъф че ми липсва

biggrin.gif

Мда,сега това пише

Не знам кво ще вкарвате ама гледайте да сте ми запазили котарака у подписа

Ъф че ми липсва

biggrin.gif

Aз пък четох, че нито аватарите, нито подписите ще се пазят. Днес по обяд за малко бачкаше форума и успях да пиша, при което видях, че нямах аватар, нямах подпис, имах 0 мнения ( а преди бяха над 400). Така че не се надявай много. sad.gif

Aз пък четох, че нито аватарите, нито подписите ще се пазят. Днес по обяд за малко бачкаше форума и успях да пиша, при което видях, че нямах аватар, нямах подпис, имах 0 мнения ( а преди бяха над 400). Така че не се надявай много. sad.gif

Мерси за инфото

Дано го пазя някъде тоя моя котьо та да си го кача на друг сайт

sad.gif

P.S.Eто го моя котьо-даже и жив

Качен е на сайт в Сан Франциско

На Датата много поздрави

:rolleyes:

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Не знам какво е това толкова хубаво нещо дето го раждат 6 месеца, а на края изпаднаха в нещо като кома и и те не знаят "благинки" ли добавят или имат проблем/и. Всичко това щеше да е смешно ако не беше жалко.

На мен пак ми пише, че е в ремонт.

Да не е в мен проблема?

На мен пак ми пише, че е в ремонт.

Да не е в мен проблема?

Не, не вярвам да е само при теб, снимка:

33cred5.jpg

"Екстри" и "благинки" вкарват. :)

Редактирано от nologo (преглед на промените)

"Всичко това щеше да е смешно ако не беше жалко."

biggrin.gif

и пак най-смотаното. да кажат "сайтът ще бъде напълно функционираш еди кога си. пък до тогава който има огромно желание нека да пуска по 1 refresh туко виж станало малко по-рано"

на мен ми стана смешно, като прочетох "или пък нещо се счупило" :baby: Ако те не знаятм кой ще да знае biggrin.gif Или просто вече вкарват шегички, за да не им се сърдим много-много

айде пуснаха го
Има само една търсачка даже не съм я пробвал още какво намира.И откъде трябва да се логна? Добавка:То само си предпложи да да се логна,ама защо не може още от началната страница? Едно време имаше и новини.

Редактирано от манол (преглед на промените)

КОе са пуснали? При мен си излиза същият надпис като преди...

презареди си страницата,снощи още я пуснаха...но е голямо дърво,търсачката е ужасна..изложиха се грандиозно отново

Мда, чак сега ми зареди, обаче искаше да вляза в акаунта си. Добре, че се сетих какви са ми името и паролата :rolleyes: Странно ми изглежда сега, но ще свикна...

Нито им подреден списъка с градовете, нито всички по-големи градове присъстват там.

Няма Габрово а има Севлиево.

Бахти нещастниците !

На кратко:

Дизайн - много ми харесва

не мога да се логна

не работят почти никои страници

вероятно са изтрили всички досега качени снимки, защото не зареждат

единственото нещо, освен снимките, заради което използвам дата.бг - търсенето (не го намирам)

не мога да си вляза в пространството (дори през FTP) и вероятно са изтрили и това

=> Пълен провал. Хващам се на бас, че след седмица посощенията ще тръгнат надолу.

Какво пък толкова ги обсъждате. Ако не е дата други ще бъдат. Голяма работа. Нека Калдата да подари на всеки по 1 ГВ лично пространство, да направи съответната търсачка и нещата се нареждат.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.