Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за кутия(компютърна)

Featured Replies

Е моля ти се сега!Не съм ненормален.Сбора на всички линий беше 340W.Явно става въпрос за изсъхнали кондензатори.Но ми стана интересно,че на сайта са дали подобни изхоящи и си помислих дали е нормално.

Хъх, в такъв случай, щом имаш достъп до оборудване за мерене на мощност, ако ти се занимава може да смениш кондензаторите и да опиташ пак. Нормално е след година да е паднал капацитета. С колко? Няма еднозначен отговор, ясно ти е че зависи от много неща и няма как да се предвиди.

Но има и още нещо, ако 3.3 в = А; 5в=Б; 12в=В, то общата мощност е <А+Б+В смятани по отделно.

• Автор

Емии то така се е почнало, ще я взимам то грехота толкова да се карате заради мене :)

Айде надявам се до седмица да я имам в къщи.

:) Сегашното ми дъно е ECS K7S6A няма проблем да влезне вътре нали?

Off topic 2: на въпросното дъно може ли да се сложи сата хард диск по-точно този: http://sky.bg/Details.aspx?ID=6508

Хъх, в такъв случай, щом имаш достъп до оборудване за мерене на мощност, ако ти се занимава може да смениш кондензаторите и да опиташ пак. Нормално е след година да е паднал капацитета. С колко? Няма еднозначен отговор, ясно ти е че зависи от много неща и няма как да се предвиди.

Но има и още нещо, ако 3.3 в = А; 5в=Б; 12в=В, то общата мощност е <А+Б+В смятани по отделно.

Така и ги смятам-събирам на всички линии мощността.Няма да се разправям повече,човека ще си взима ново захранване.Исках да докажа на един приятел колко по-добре е по-марковото захранване от китайския боклук но само се изложих.Все пак захранването не е ново и за това може би са му засъхнали и кондензаторите.

Емии то така се е почнало, ще я взимам то грехота толкова да се карате заради мене :)

Айде надявам се до седмица да я имам в къщи.

:) Сегашното ми дъно е ECS K7S6A няма проблем да влезне вътре нали?

Off topic 2: на въпросното дъно може ли да се сложи сата хард диск по-точно този: http://sky.bg/Details.aspx?ID=6508

Грамотни хора не се карат а спорят biggrin.gif

Редактирано от MasterI (преглед на промените)

Благодаря за грамотната забележка :clap: . Все може ли да отговорите на вапросите ми?

Ще влезне разбира се.Относно харда няма да стане,защото дъното ти няма SATA II.Ето сам виж:http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/...=52&LanID=0

Относно горния спор - последните Фоксони които ми минаха през ръцете бяха с 400W PAF което е PNF, но с 80мм перка вместо 120мм. Това не значи, че са по-шумни, даже мога да кажа, че перките са доста качествени и почти не се чуват, дори и след цяла година работа. Даже като че ли са малко по-тихи от 120-ката на 350PNF който е на другата ми машина. Такова захранване спокойно "храни" система с прилично клокнат Е4500(3.2GHz), 4GB RAM и 9800GT, като въздуха който изкарва перката отзад на захранването е съвсем леко топъл след час игра на Кризата.

• Автор

Мога ли да задам последен въпрос извън темата...

Ето го и него :

Знам, че дъното НЕ поддържа рам памет ДДР2, но какво ще стане ако му сложа такава?

Всмисал ще тръгне ли или ще има проблем?

Защото четох че на ново дъно като сложа рам ддр1 ще тръгне но нямало смисал.

Искам да попитам дали новото дъно ще разпознае старата памет.

Защото ако не какво предлагате да направя в ситуация като тази:

Намислил сам ъпгрейд(в началото на темата сам дал компонентите които ще купя) поръчвам кутията от скай, ОБАЧЕ по българска традиция се сещаме, че така и така ще минават хората на тука доставката ще е една и съща на цена може да купим и още нещо...

Та какво да е това нещо?

Има ли смисал след като след време така и така ще купувам нови неща.

Мислите ли, че нещо от нещата посочени в началото на темата ще поскъпне драстично или поефтинее?

И накрая ефектно ли ще е да си сложа това светещо вентилаторче и ще мога ли да му се радвам през прозрачният капак http://sky.bg/Details.aspx?ID=10938

Мога ли да задам последен въпрос извън темата...

Ето го и него :

Знам, че дъното НЕ поддържа рам памет ДДР2, но какво ще стане ако му сложа такава?

Всмисал ще тръгне ли или ще има проблем?

.............

"Такава " можеш да сложиш само ако при поставянето използваш чук cool.gif А дали ще тръгне или ще има проблем ...... можеш сам да се сетиш :down:

• Автор

На какъвто и идиот да ви преличам се досетих, че щом с чук само мога да я сложа не е добре да опитвам.

А какво ще кажете за вентилаторчето дали ще е ефектно или няма смисал да го взимам?

Дали ще личи, че е там вобще...

Някакви наблюдения да имате каде могат да се разположат вентилаторите освен отзад?

Отстрани отгоре?

Редактирано от parpan (преглед на промените)

На какъвто и идиот да ви преличам се досетих, че щом с чук само мога да я сложа не е добре да опитвам.

А какво ще кажете за вентилаторчето дали ще е ефектно или няма смисал да го взимам?

Дали ще личи, че е там вобще...

Някакви наблюдения да имате каде могат да се разположат вентилаторите освен отзад?

Отстрани отгоре?

Отпред да вкарва свеж въздух в кутията.И гледай да раздвижва въздуха,не да светка и да стои за красота.Както решиш все пак.

OFF

Сложи и едно зелено(жълто) китениче на кутията отгоре, снимка на Лепа Брена и едно CD вързано за захранващия кабел и ще стане чудо кутийката. Шегувам се не ми се връзвай. biggrin.gif

/OFF

Кутията си има 120мм вент отзад, ама ако искаш да свети, може да вземеш един такъв.

• Автор

Май не хвана тънката нотка така да се каже от "Българската Традиция" така и така ще минават да не ги разкарваме за едно като може за 100 :)

Имам предвид от същото магазинче...

Освен ако в декада няма същата кутия.

• Автор

Не сам купил нищо спокойно.

А можеш ли да се обосновеш всмисал защо предпочиташ нея пред друите?

Не сам купил нищо спокойно.

А можеш ли да се обосновеш всмисал защо предпочиташ нея пред друите?

Сравнително качестена кутия и добро захранване(по колкото знам е по добро от фортроните и Delta electronic правят някой от моделите на chiftec) ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.