Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми mp3/mp4 плеър с touch screen

Featured Replies

Здравейте на всички. Искам да ви помоля за съвет. Iменила съм няколко МП3/МП4 плеъра, които всички заминават а по-малко от година. Имам няколко изисквания... Да е с touch screen, да има поне 4 ГБ памет, но не повече от 8-10. Да е хубав на вънешин вид, елегантен, да не се скапе за по-малко от година. Да е тънък, без копчета, само тъч скрийн, и да изглежда добре. Все пак съм момиче 165 см. Не ми отиват много груби и големи неща. Цената, не повече от 500 лв. Бях се спряла на Ipod touch, но ако ми предложите нещо др подобно ще съм много благодарна. Не е нужно марката да е известна, просто да е качествено и да се намира из магазините, или е-магазините. Просто вече ми омръзна да ги сменям като носни кърпички. :)

Поздрави и благодаря предварително.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Не са много плеърите с Touch Screen, които отговарят на изискванията ти. Единствения, за който се сещам освен iPod Touch и е с поне четири гигабайта, както искаш, е Samsung P2. Има го и с осем гигабайта за сто и десет лева повече.

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Между другото, за да вземеш най-добро решение кое е за теб, добре е да си запозната с възможностите на всяко устройство. За iPod Touch всички знаем, а за Samsung P2 прочети това review (примерно уникално за него е, че се свързва през Bluetooth с телефона и може да е като дистанционно за провеждане на разговори).

И другото - на надписчетета в Техномаркет никога не вярвайте. Сега гледам са го оправили, но аз като го купувах бяха писали, че поддържа FLAC...

А ако случайно го купиш, да знаеш че има нови версии на firmware, които дават допълнителни функции.

момиченце намери от някъде още 200 лева вкарай един iphone в джобчето и си готова :)

• Автор

Така като гледам това ревю самсунгът все повече започва да ми харесва. :wors: Накрая може би него ще си взема. Хубав е, като характеристики, като външен вид.. а и е самсунг - не съм попадала на нещо некачествено до сега от тази марка (и телефона ми е Samsung).

Благодаря ви много.. Ако някой има други съвети - давайте, никога не са излишни ;)

Поздрави!

Интересно е, че на изложението през Януари ще пускат Samsung P3. Хубави подобрения ще има.

Само дано Техномаркет реши да го продава...

Аз на марки не робувам. Правя си проучване на пазара за това, което ще купувам, а в магазина отивам само да го платя. Самсунг в последно време имат много добри media player-чета, а пък реномираните iRiver след clix2 нищо добро не са пуснали, докато Cowon примерно няма спад в качеството.

Жалко, че у нас пазара е толкова тесен (и не само за това)...

EDIT: От Сони също не спят :speak:

Жалко, че в България никога няма да видим Cowon S9...

Редактирано от Vegetto (преглед на промените)

• Автор

Благодаря много :P Само че вече времето ми намаля, така че сиг няма да имам време да чакам е-магазините :clap: Като си купя ще пиша какво съм избрала в крайна сметка :wors:

Вече ти казаха, Samsung YP-P2JCB с 8ГБ, има го и с 4Гб, абсолютен шедьовър!Ipod е най-големият боклук и най-скъпият сред "марковите" МР3/МР4, няколко модела ги взех за тестване с професионални слушалки, качеството на изработка е, сякаш са нулеви, просто рекламата прави всичко, както с NOD32...Всичко му е идеално, и слушалките в комплекта са прилични, матрицата е убиец-качество, звукът също, нямам ни една забележка!На малкия му пръст не може да му стъпи никой плейър от ценовия клас до 500 лв.

Не че нещо, но пишете глупости .. ipod touch бил боклук хааайде стигааа ползвал съм Samsung P3 и ipod touch с двете ръце подкрепям творението на apple ! Сравнения като тези с нод32 и етк са просто излишни и меко казано са глупави !

До колкото проблем с намирането Хи хи опакован до вратата ще ви го донесат !

Един съвет мадам - най-добре е сама да се информирате за да направите правилния избор и след това да не съжалявате.

Просто съм сигурен че с покупката на Samsung P3 няма да направите лош избор но .. ако някой ден хванете ipod touch и го разцъкате малко вътре тайно в себе си ще съжалявате :rolleyes:

Редактирано от DeViL_KiLLs (преглед на промените)

Не че нещо, но пишете глупости .. ipod touch бил боклук хааайде стигааа ползвал съм Samsung P3 и ipod touch с двете ръце подкрепям творението на apple ! Сравнения като тези с нод32 и етк са просто излишни и меко казано са глупави !

Един съвет мадам - най-добре е сама да се информирате за да направите правилния избор и след това да не съжалявате.

Просто съм сигурен че с покупката на Samsung P3 няма да направите лош избор но .. ако някой ден хванете ipod touch и го разцъкате малко вътре тайно в себе си ще съжалявате :mad:

Само дето Samsung P3 все още не съществува. Може би става дума за Samsung P2...

Колкото до Тouch, доказано е, че той е с най-лошо качество на звука от всички iPod-и, което на посредственото ниво на производителя си е цяло постижение. :mad: Кака че ако търсиш добър звук, търси другаде.

Друг е въпроса ако купуваш по външен вид - интерфейса винаги е била най-силната страна на Apple. Може ти това е имал предвид DeViL_KiLLs, когато каза "и го разцъкате малко вътре тайно в себе си ще съжалявате"...

Колкото до функционалността, трябва да стане дума за интернета. Всичко е чудесно в това отношение - най-доброто мобилно сърфиране. Само дето на тази цена ще си купя P2 + eeePC... :mad:

Просто съм сигурен че с покупката на Samsung P3 няма да направите лош избор но .. ако някой ден хванете ipod touch и го разцъкате малко вътре тайно в себе си ще съжалявате :)

Не, че нещо, ама хайде шапката, и към дата.бг, в тоя форум разни приказки наизуст не толерираме!Ползваш неизлязъл плейър, гледаш външен вид, който също е адски грозен...Държал съм и съм ползвал и двата, за разлика от теб, и то-с не-какви-да-е слушалки.Хайде да оставиш хората с технически познания, и/или личен опит да помогнат в избора!Басът на всички Ipod до един е като пластмаса, бе, я се заслушай малко!

Как да ви кажа .. не искам да отварям спорове но както и да е ... ми дреме ми кой какво си мисли !

Грешката е моя да сигурно е бил P2 но съм разглеждал тези машинки и ги знам..

Ipod няма "дървен" звук без значение какво пишете тук.

Колкото до коментара на "Fixt00l"

Бихте ли ми казали вие кой сте, че да толерирате поведението на хората в този форум ? За тази работа до колкото знам си има модератори и администратори ако не си съгласен с моето мнение можеш само да си духаш бретончето нагоре сещаш ли се ?

Малко offtopic, ама ще ме прощавате

Как да ви кажа .. не искам да отварям спорове но кактои да е ... ми дреме ми кой какво си мисли !

Грешката е моя да сигурно е бил P2 но съм разглеждал тези машинки и ги знам..

Ipod няма "дървен" звук без значение какво пишете тук.

Колкото до коментара на "Fixt00l"

Бихте ли ми казали вие кой сте, че да толерирате поведението на хората в този форум ? За тази работа до колкото знам си има модератори и администратори ако не си съгласен с моето мнение можеш само да си духаш бретончето нагоре сещаш ли се ?

Ама наистина колкото по-некомпетентен е някой, толкова повече се отваря... Точно това не се толерира тук (както и в други държащи на себе си форуми). И не е нужно да те банват, за да решиш да си ходиш, сещаш ли се?

angry.gif

Че ти дори не знаеш какво си държал в ръцете си тези въпросни 2 секунди, пък оценки даваш за "тези машинки" (кои ли пък са другите)... Пък каквото се казва тук не сме си го изсмукали от пръстите. Случайно да знаеш що е то АЧХ? Хората по света правят тестове със специализирана апаратура, ама и те да ходят да си духат бретончета, а? :)

Мнение като твоето от сорта на YY RULEZZZZ или пък XX SUXXX трябва да е извора на знания за всички...

Айде другия път да не се стремиш да облъчваш с некомпетентност нищо неподозиращи хора, ами се придържай към спам теми и форуми, за да не "помогнеш" пак на някой...

Редактирано от Vegetto (преглед на промените)

• Автор

Аз исках само съветче, ама то какво - цял спор стана. :speak:

Някой по-нагоре беше казал да си взема Iphone. - благодаря, но целта ми не е да си купя нов телефон, а само MP4 player/Ipod. И сегашният ми телефон си има страхотен звук, но за мен не е функционално да е 2in1, не и за телефон-музикален плеър.

После имаше мнение сама да си намеря информация, еми аз съм си търсила... от 1 месец си търся, ограничих до възможно най-малко бр. списъка, но когато ми попадна този форум, реших, че ще е добре да попитам, все пак има хора, много по-добре информирани, с повече опит, или дори притежатели, които от личен опит ще ми кажат защо не е добре да си взема(или обратното - да си взема) Ipod, Samsung или какъвто и да е друг плеър. :P

Благодаря за съветите на всички, както казах и в предното си мнение - ще ви пиша какво съм зи взела и дали съм доволна от избора си :P

Добре, благодарен съм за точното мнение на Vegetto, евала му правя!По темата-няма да е лошо да си запишеш на листче всеки един от предлаганите плейъри, и да ги намериш по магазините, за да се убедиш с очите, и ушите си!Тоя Samsung го има в Техномаркет Европа, бяха много любезни, оставиха ме цял час сам с този плейър, и няколкото чифта слушалки, които специално бях донесъл.Матрицата, качество, дълбочина на звука, функции, той е много по-модерен и универсален продукт от жалкия Ipod, който е прекалено скъп, и няма много функции, прилича на ретро техника.Creative Zen 30GB също не може да стъпи на пръста на Samsung-а.По нищо.Bluetooth е наистина оригинална функция за плейър, особено, ако си обменяте файлове с някой собственик на приличен GSM апарат.Качеството на матрицата се допълва и от това, че е широкоекранна.Ами, на Creative Zen 4:3 Aspect Ratio, мога да кажа, че геометрията на картинатра така се бе изкривила, че губиш представа кой обект какъв е...С тоя плейър ще си взема всички снимки, и ще ги показвам на много хора, както правя често...Един преобразуван филм от х264/HDTV към 480х282 МР4 излезе 870 МВ.8GB в плейъра ше стигнат за няколко такива, за няколкостотин песни, и няколкостотин снимки.Samsung-ът е ултрамодерен откъм всичко, и дизайн, и touch-screen, и куп функции.Множеството различни настройки на еквилайзера ще задоволят всеки вкус, особено като преминаваш от Power Metal/Rock към гледане на некой Action...Съраунд емулацията му също си я бива.По коментарите във всички световни вериги няма ни една забележка към него, на реални потребители, а не на тестове.Само един бе казал, че звукът е с много добро качество, но не и перфектно.Шестте часа видеоплейбек са наистина постижение за такава матрица.В заключение-не плащайте на ония измекяри от Apple и лев за техния боклук, който звучи по-зле дори от един мизерен no-name-chinese-player.Не се водете по хамериканците, с промити мозъци, роби на мащабната реклама.Ipod се прочу тогава, когато нямаше конкуренция, а само след година този плейър стана за смях.Тоест, той почива на стари лаври.Препоръчва се за Samsung някакво калъфче за носене, че тоя екран да не се драска.Както и да подскачам въодушевен-няма да ме разберете.Затова се разтърсете да идете и да ги разгледате на живо.Е, това е то, аз да се връщам към любимия ми Samsung P3, че нямам търпение :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте отново. Първо искам да благодаря на всички, които изказаха мнение в темата. Доста се чудих до последно, но накрая си взех Ipod Touch 8GB. Прекрасен дизай, епъл наистина си вършат работата добре. За сега не ми е направил нито едно проблемче. Слушам си музиката, с оригинални слушалки и си е много хубав звука, даже прекрасен.Снимките също са с мн добро качество на дисплея. Картите още не съм ги пробвала и другите опции също, защото си го взех преди няколко часа. Мисля, че не съм сгрешила с избора си, поне за моите изисквания се оказва много добър за сега.

Поздрави! Весели Празници!

:huh: И аз много хвалех Samsung P2 а на края какво стана усрах се във гащите. Имам го от 7 месеца някаде и то голямото използване .... и това чудо се развали. По точно буксичката за слушалките се прееба от всякаде и сега като почна да слушам и вървя по пътя ... просто ме е яд че го имам и даже вече не го слушам това скапано нещо ... то сипира са свири пък се губи звук, басс, ниски, високи .... :huh: :huh: :huh::brick wall::rolleyes::P;)

Незнам коща ще настъпи момента за нов но така като гледам в близките 10 месеца няма да е :sobbing: :sobbing:

Редактирано от DiDokal (преглед на промените)

SilvePrince Радвам се, че си направила правилен избор ;) и за всички по горе мога да кажа само много здраве и късмет с техния прекрасен плеър biggrin.gifHammer-man.jpg

Малко offtopic, ама ще ме прощавате

Такаам ти не си никой да ми казваш какво да правя :) След като не се толерира си има кой да накаже това. Явно обаче модераторите си знаят старите ботове в форума който пишат 10 000 думи за да се правят на много компетентни :) не че ако искам няма да изкарам тестове от Google и да ти запуша устичката но няма проблем важното е да си в заблуда ;)

Между другото хората по света си мерят и температурата от време на време хихи тарикат

Вие що не влезнете в рекламния бизнес може да продавате космодиск примерно или някое ренде :) като вкарате вживяния речник на Fixt00l и малко подкрепа от Vegetto Horst Fuchs ще остане гладен ;)

Знаеш ли, адски си ми интересен с тия наизустени приказки, с твоите 38 пост-а...Да се върнеш в 4ти клас, и да се научиш поне на правопис и пунктуация...Заяждаш се и подлагаш на съмнение компетенцията на хора, които не познаваш, за които не си чувал, не си помирисвал и част от опита им, нито са ти минали камари с машини през ръцете.Има предостатъчно влиятелни членове на форума, които знаят кой съм, и какъв съм, има и други, които аз също така уважавам, сега ще си ги мерим ли??Или искаш лична нападка да правиш?Такива като теб с два въпроса млъкват и престават да лалат, и си обират крушите, и питат как да намерят пътя към Дата.бг...Ползвай си Samsung P3, докато не бе излязъл, не, че в БГ вече го има, де...Хайде да оставиш нас, жалките и неграмотни измекяри, и да не се тревожиш, а да опиташ наистина да си полезен на форума, а?Аз именно заради такива пиявици като тебе и плюещи неоснователно, като камила по минувачи, спрях да бъда активен и да помагам и да се раздавам в тоя форум поне от година насам, което си е загуба...И, след като оспорваш не само моята, но и други компетенции, може би изявяваш желание ти да ни заместиш?

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Здравейте на всички. Искам да ви помоля за съвет. Iменила съм няколко МП3/МП4 плеъра, които всички заминават а по-малко от година. Имам няколко изисквания... Да е с touch screen, да има поне 4 ГБ памет, но не повече от 8-10. Да е хубав на вънешин вид, елегантен, да не се скапе за по-малко от година. Да е тънък, без копчета, само тъч скрийн, и да изглежда добре. Все пак съм момиче 165 см. Не ми отиват много груби и големи неща. Цената, не повече от 500 лв. Бях се спряла на Ipod touch, но ако ми предложите нещо др подобно ще съм много благодарна. Не е нужно марката да е известна, просто да е качествено и да се намира из магазините, или е-магазините. Просто вече ми омръзна да ги сменям като носни кърпички. :speak:

Поздрави и благодаря предварително.

http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.