Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Красавицата и отличникът

Featured Replies

Какво мислите за новато предаване по БТВ-Красавицата и Отличникът?Мен мнооооооооооооого ми харесва! :)

Да наистина е супер но още не съм схванал кога го дават гледам само рекламата.

Да наистина е супер но още не съм схванал кога го дават гледам само рекламата.

<{POST_SNAPBACK}>

20:00 Красавицата и отличникът - риалити шоу (Справка www.btv.bg)

Иначе снощи го зърнах за малко и се посмях с познанията на красавиците. :)

Не е лошо като идея, не съм го гледала цялото, но ще е интересно :)

Особенно вчера, когато си бяха направили нещо като дискотека до басеина, и мацките си танцуват и се кефят, а бога ми мъжете завъртяха по един шах на масата, хахаха щях да падна!

И едната красавица казва: "Куриоза беше, че единият ми каза докато танцувам, ако ти стане скучно ела да поиграеш шах!"

Незнам на мен ми стана странно ;) да играеш шах докато красиви жени ти танцуват :P

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Предаването е симпатично и готино като идея. По-добре е от простотията "Биг Брадър" определено.

Но не мислите ли че и това е малко нагласено... Тоест незнам човек, колкото и гениален да е да каже :

ако ти стане скучно ела да поиграеш шах

определено предаването е готино. гледах малко от него в първото предаване и водещия каза, че едно от нещата, което обединява момичетата е че не намират разликара между хипопотам и хипотенуза :eek: представяте ли си такова нещо?!

има обаче един елемент , който според мен ще счупи тъпометъра!

линк

малкото време в което имах честта да я наблюдавам ми направи силно впечатление :clap:

Да почна по степен на важност:

1.Поредният добър "удар" н мениджъра Слави Трифонов до колкото успях да разбера(ако бъркам моля поправете ме) ще е доста по интересно от ББ2,защото това са несъвместими хора.

2.Че е нагласено в общата част да,но мисля че детайлите са оставени на примависта(иначе едва ли ще е интересно)

А сега малко коментар и за предаването ами той човека е показал по най-културния възможен начин отношението си към тях.Някакви куклички танцували голяма работа,ако не бяха куклички някоя щеше да са намери да му отвърне,че ако на тях им доскучее могат да се пръсъединят към танците ама не би(Ама това е било голям смях съжалявам че съм го пропуснал,но днес ще гледам да намеря няколко минутки :eek: ).Просто тези две групи по начало няма с какво да се привлекат,интересуват се от съвсем различни неща имат съвсем различен светоглед и тази случка показва точно това.Та и за това са ги събрали!Господата не им е интересно да гледат как някакви куклички (както те ги възприемат)се кълчат,само това само по себе си едва ли би им привлякло вниманието.Мисля(надявам се),че ще има още доста подобни куриози на които да се посмеем :clap:

Редактирано от airfen (преглед на промените)

Замисъла не е никак лош. Да видим какво ще излезе.

"За нов шеф и младо прасе не се говори, защото не се знае каква свиня ще излезе!"

airfen не се лъжеш както може да прочетеш тук шоуто е съвмесна продукция на bTV и 7/8-ми :clap:

И на мен ми харесва...Може да научим нещо от отличниците :clap:

Мнооого нагласено ми се стори днес. Като ги гледах точно двойката дето изхвърча днес беше най-добрия екип... пък и танцуваха най-добре :clap:

Мнооого нагласено ми се стори днес. Като ги гледах точно двойката дето изхвърча днес беше най-добрия екип... пък и танцуваха най-добре :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

Има нещо вярно в това наистина!

коя двойка са отпаднали ?

<{POST_SNAPBACK}>

Ми пича с голата глава и онази хубавата руса Елена biggrin.gif

Всичките игри са нагласени с интрижки и т.н. винаги,тези който най-заслужават да спечелят първи си отиват.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.